2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bnm kız oyun olarak bebeğe üst değiştrme üstlerni örtme flnböyle takılıyodu evde abisininde kendinin de legoları var çok ilgilenmedi geçen hfta kaktüs lego aldım bzm de küçüklğümzün lego su acayip sardı baya zmn geçrdi diyeblrim o diil ben de dadandım:)

Kaktüs lego hangisi oluyor ben bilmiyorum

Liliyaa galiba babytaminden bahsediosun onu 1 yaştan önce b12 için veriodum biara kalktı piyasadan baskaları da beklentmi karşılamadgı için devam etmedim sadece günde 600 ıu d vitamni veriyorum zaman zaman gün aşırı.
hadi ya :/ben de mamayı bırakınca tekrar başladım D vitaminine.

dün gece kızım uyanıp "pepee pepee" diye bağırdı :))
bu arada hala anne demiyor. bilerek yaptığını düşünüyorum çünkü en zor kelimeleri bile söylüyor. yada duyduğunu anında tekrar ediyor. anne yerine "a" diyor.. sadece "a".. kısaltmaya bak. gıcık ya.
aramızdaki diyalog şöyle:
-anne de kızım.
-baba.
-anne
-baba
inadına baba diyor bide 🙄

anası gibi şişkot :))) o değil de çok stres yapıyorum ya ne yedirecem ne pişirecem diye kafayı yiyorum. sevdiği şeyler dolma ve lahmacun. çorba yok sebze yok :/
bu arada hala anne demiyor. bilerek yaptığını düşünüyorum çünkü en zor kelimeleri bile söylüyor. yada duyduğunu anında tekrar ediyor. anne yerine "a" diyor.. sadece "a".. kısaltmaya bak. gıcık ya.
-anne de kızım.
-baba.
-anne
-baba
Ah çok fenalar çokk 😊💕 benimki de ısrar edince bir kelimeyi söyler misin diye inat edip söylemeyebiliyor

kızlar kafanızı bu konuda çok şişirdim ama. sabahtan beri mutfaktayım kızım hiçbir şey yemiyor. dolma, lahmacun, ıspanaklı börek, şehriye çorbası, menemen, çökelek salatası. bunların hepsini denedim yemedi. kafayı yicem artık. ay ne zor yaaa

kızlar kafanızı bu konuda çok şişirdim ama. sabahtan beri mutfaktayım kızım hiçbir şey yemiyor. dolma, lahmacun, ıspanaklı börek, şehriye çorbası, menemen, çökelek salatası. bunların hepsini denedim yemedi. kafayı yicem artık. ay ne zor yaaa
Hoş geldin aramıza canım, sevdiği şeyleri elbet bulursun. Ben dönüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum. Yeterki yesin diye. Yaptıkların içini çeşitlendiriyorum artık.

Ben de aynı şekildeyim sevdiği şeyleri döndürüp döndürüp yapıyorum bazen artık ne yapayım dengeli bir şekildr yedirmeye çalışıyorum ama bazen yeterli olmayabiliyor mesela dün tavuk yedi nispeten daha iyi yer bugün de barbunya yapmayı düşünüyorum sebze olsun diye sırf daha az yiyecektir eminim ama başka yapabileceğim bir şey kalmıyor. İllaki hayır demeyeceği bir şey vardır sanki

kızlar oğlum yanağında 1,5ay önce sivilce çıktı.basta ortası beyazdı ama korktuğumdan ellemedim sonra beyaz iltihaplı görüntü gitti ama kırmızı kabarıklık hâlâ duruyor. bu kadar uzun süre geçmemesi normal mi?

kızlar oğlum yanağında 1,5ay önce sivilce çıktı.basta ortası beyazdı ama korktuğumdan ellemedim sonra beyaz iltihaplı görüntü gitti ama kırmızı kabarıklık hâlâ duruyor. bu kadar uzun süre geçmemesi normal mi?
Geçen sene dediğinin aynısı kızımda çıkmıştı, kendi kendine geçti ama geçmesi uzun sürmüştü. Ne olduğunu ben de çok merak ettim ama doktora gitmemiştim.

Hoş geldin aramıza canım, sevdiği şeyleri elbet bulursun. Ben dönüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum. Yeterki yesin diye. Yaptıkların içini çeşitlendiriyorum artık.
dün gece içli içli kaç kere ağladı. sabah mama almayı bile düşündüm. ama bugün 4.gün bırakmışken geri dönemezdim. nasıl olsa bırakacaktı bigün. çok kasmamaya karar verdim ne yerse o.

-anne de kızım.
-baba.
-anne
-baba

Hatırlarsan bende desin diye cok ısrar ediyordum inadına demiyordu. Simdi yeye diyor artik :))) yeye gel yeye git , neden yeye oldum bilmiyorum. Seni yerim kelimesini cok kullanıyorum belki ondan. Sende üstüne varma söylemeye baslar yakında

Ben artik dert etmiyorum ne yerse kardır diyorum. Hep ayni şeyleri yiyor. Büyüdükçe damak zevkleri gelişecek bence

Ben de aynı şekildeyim sevdiği şeyleri döndürüp döndürüp yapıyorum bazen artık ne yapayım dengeli bir şekildr yedirmeye çalışıyorum ama bazen yeterli olmayabiliyor mesela dün tavuk yedi nispeten daha iyi yer bugün de barbunya yapmayı düşünüyorum sebze olsun diye sırf daha az yiyecektir eminim ama başka yapabileceğim bir şey kalmıyor. İllaki hayır demeyeceği bir şey vardır sanki

Hepimiz ayniyız sanırım liliyaa liliyaa bu arada aklıma geldi benimki sebze ağzına sürmez ben köftenin içine katiyorum caktirmadan. 4-5 cesit kofte yapıyorum atıyorum buzluga,biftek,ciger atıyorum. Bunlari cok seviyor. Bulgur patates kızartması patates salatasi ve makarnaya hayir demez genelde. Fikir olsun sanada. Koftenin bir çeşidine sarımsak birine dereotlu kabak filan koyuyorum

Hic bilemedim. Benim oğlumun burnunun üstünde siyah nokta cikti uzun süredir geçmiyor. Bende anlamadım bu kadar cocukta niye olur diye

Hepimiz ayniyız sanırım liliyaa liliyaa bu arada aklıma geldi benimki sebze ağzına sürmez ben köftenin içine katiyorum caktirmadan. 4-5 cesit kofte yapıyorum atıyorum buzluga,biftek,ciger atıyorum. Bunlari cok seviyor. Bulgur patates kızartması patates salatasi ve makarnaya hayir demez genelde. Fikir olsun sanada. Koftenin bir çeşidine sarımsak birine dereotlu kabak filan koyuyorum
tamam canım sağol aklımda olsun

X