2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben yaptığım şeyi sofrada yemezse, salonda oyun oynatırken yediriyorum. Benim kızın en sevdiği şey tarhana çorbası. Hiç bişi yemediğinde hemen onu yapıyorum. İçine kıyma ve haşlanmış yeşil mercimek koyuyorum.
Mama içmediği müddetçe acıkır zaten, damak zevki de yavaş yavaş oturur. Sen de sevdiği şeyleri çeşitlendirerek yapıp yedirebilirsin.
kahvaltıda ne yiyor? tarhana seviyordu kızım. bayadır alamadığımdan yapmıyordum. tedarik edeyim.
bugün direndim, o da direndi:/ çorbayla köfteyi yemedi. pes ettim gittim yine mama aldım... :/

Geçmiş olsun canım ya. Bağışıklık güçlendirici şurup kullanmayı denedin mi? Ben immunekse başladım. Hastalandığı an da hemen umca damla veriyorum. Daha kolay atlatıyo sanki hastalığı.
Kan değerleri ve çinko değeri fln nasıl, en son ne zman baktırmıştın değerlerine?
Demir damlası kullnıyoruz. Yeni başladık. Kan tahlili bayadır yaptırmadık. Şurupla hiç arası yok zorla içiriyoruz hastalanınca. Senin kızda zayıfmi mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum. Kreşe başladıktan sonra yemeklerini fln kendisi yemeğe alıştı mı? Benim oğlan 10.5 kg hala doktor çok zayıf bi mrtabolizma uzmanına gösterin dedi ama götürmedik de

kahvaltıda ne yiyor? tarhana seviyordu kızım. bayadır alamadığımdan yapmıyordum. tedarik edeyim.
bugün direndim, o da direndi:/ çorbayla köfteyi yemedi. pes ettim gittim yine mama aldım... :/
Mama vereceğini biliyor ondan. Kızının kilosuda gayet iyiydi bence bırak mamayı bir süre direnir sonra yer. Bnm oplan aşırı zayıf olduğu halde emmeyi bıraktığından beri daha iyi yiyor

Kahvaştıda bnmki yumurta kaşar zeytin ekmek ıhlamur bal pekmez flm yiyor tabi her gün hepsini yemediği oluyor bazen az bazen çok

Mama vereceğini biliyor ondan. Kızının kilosuda gayet iyiydi bence bırak mamayı bir süre direnir sonra yer. Bnm oplan aşırı zayıf olduğu halde emmeyi bıraktığından beri daha iyi yiyor
işte kıyamıyorum yemeği reddedince. bi dayanabilsem.. 17 kiloya yakın :/

Kahvaltıda omlet krep kaşar peyniri vs yiyo ama karnını doyuracak kadar değil. Kahvaltı kültürü çok yok ya. Bence bu aldığın son mama olsun. Yemek yemeye alıştır. Yemedi diye pes etme. Acıkınca tadına bakar öyle öyle alışır. Hattsa zorlama, salonda sehpanın üzerine koy yiyeceğini. Acıkınca gelip gidip kendi yer belki.

Demir damlası kullnıyoruz. Yeni başladık. Kan tahlili bayadır yaptırmadık. Şurupla hiç arası yok zorla içiriyoruz hastalanınca. Senin kızda zayıfmi mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum. Kreşe başladıktan sonra yemeklerini fln kendisi yemeğe alıştı mı? Benim oğlan 10.5 kg hala doktor çok zayıf bi mrtabolizma uzmanına gösterin dedi ama götürmedik de
Benim kız da 12 kg civarı. Yeni yeni kilo almaya başladı hatta anca 12 oldu. Kreşte hep kendi yiyo ama evde ben yediriyorum. Hevesi yok kendi yemeye çünkü, kreşte sıkılmış herhalde. Kendi yediği zman baya dökmeden falan yiyo iyi alışmış. Boyu uzuyo mu peki. İçin rahat değilse göster istersen. Ama yapısı öyle olacak belki de.
Benim erkek yeğenimin de Boyu hep çok kısa ve çok zayıftı. Şimdi 4 yaşında, bu sefer de öyle çok yiyo ki çok kilo almış. Boy da attı. O da biraz fazla yiyo bu sefer de ama olsun :)

kızlar bişey dicem..
o kadar yazıştık ama hala kızım mama içiyor. şimdi maması bitti yeni bir kutu alıp almama arasında gidip geliyorum...
2 yaşında geç bile kaldık ama sanki aç kalacakmış gibi geliyor mama olmazsa. yemek seçiyor bide.
emzirmeyi bırakanlar yardımcı olun lütfen desteğinize ihtiyacım var. bğtün gün ne yiyorlar. şimdi yoğurt çorbası yapıyorum köfte de var. ama ya yemezse?
canım yanlış anlama ama bence kızın değil sen bırakmıyorsun mamayı. artık onun beslenmesinde mama kar değil bunu hangi doktora sorsan aynısını söyler. her çocuk yemek seçer, bu ay sevdiğini bir dahaki ay ağzına sürmez. sen sabırla yemek yap önüne köy, mama vermezsen zaten acıkıp yiyecek izin ver ona. inat ederse biberonun emziğini değiştir 1 numara al kolay çekemeyip bıksın ya da ayran falan koy mama yerine.ama artık bir yerden başla, o kutuyu çöpe at ve kızına yemek yemesi için izin ver.

Kahvaltıda omlet krep kaşar peyniri vs yiyo ama karnını doyuracak kadar değil. Kahvaltı kültürü çok yok ya. Bence bu aldığın son mama olsun. Yemek yemeye alıştır. Yemedi diye pes etme. Acıkınca tadına bakar öyle öyle alışır. Hattsa zorlama, salonda sehpanın üzerine koy yiyeceğini. Acıkınca gelip gidip kendi yer belki.
canım yanlış anlama ama bence kızın değil sen bırakmıyorsun mamayı. artık onun beslenmesinde mama kar değil bunu hangi doktora sorsan aynısını söyler. her çocuk yemek seçer, bu ay sevdiğini bir dahaki ay ağzına sürmez. sen sabırla yemek yap önüne köy, mama vermezsen zaten acıkıp yiyecek izin ver ona. inat ederse biberonun emziğini değiştir 1 numara al kolay çekemeyip bıksın ya da ayran falan koy mama yerine.ama artık bir yerden başla, o kutuyu çöpe at ve kızına yemek yemesi için izin ver.
haklısınız teşekkür ederim. bitti artık mama devri. söz veriyorum.

Benim kız da 12 kg civarı. Yeni yeni kilo almaya başladı hatta anca 12 oldu. Kreşte hep kendi yiyo ama evde ben yediriyorum. Hevesi yok kendi yemeye çünkü, kreşte sıkılmış herhalde. Kendi yediği zman baya dökmeden falan yiyo iyi alışmış. Boyu uzuyo mu peki. İçin rahat değilse göster istersen. Ama yapısı öyle olacak belki de.
Benim erkek yeğenimin de Boyu hep çok kısa ve çok zayıftı. Şimdi 4 yaşında, bu sefer de öyle çok yiyo ki çok kilo almış. Boy da attı. O da biraz fazla yiyo bu sefer de ama olsun :)
Boyuda kısa dedi doktor uzuyor ama yeteri kadar diil heralde 86 cm fln babasıda bende küçükken çok zayıfmışız

Boyuda kısa dedi doktor uzuyor ama yeteri kadar diil heralde 86 cm fln babasıda bende küçükken çok zayıfmışız
Benım oglumda 10.700 canım boyuda senınkınden kısa 83 cm hıcbısey yemıyor yedıremıyoruz balık yağı felan aldık hıcbıretkı etmıyor içiremıyoruzda zaten .. Gastroenteroloji bı 6 ay boyunca süt Verdı zorla içirdik ama oda etkı etmedi metebolizması çok hızlı çalısıyormuş bızımkının ama hıcbısey yemıyor

kızım dün geceden beri ateşli. sabahtan beri hiçbişey yemedi. diş desem o kadar diş çıkardı hiç böyle olmadı. bugün de pazar dr yok. inşallah diştir ya.. bişey yese ilaç verirdim. hırıltısı da var. napacam

kızım dün geceden beri ateşli. sabahtan beri hiçbişey yemedi. diş desem o kadar diş çıkardı hiç böyle olmadı. bugün de pazar dr yok. inşallah diştir ya.. bişey yese ilaç verirdim. hırıltısı da var. napacam
Geçen hafta benim kız da aynı oldu,ama benimki önce krup oldu. 4 gün boyunca ateş ve hırıltı da vardı. Hırıltı büyük ihtimalle balgamdan kaynaklanıyodur. Öksürüğe çevirdi bizimki. İki kere de kustu balgam attı. Doktora götürdük virüs kaynaklı dedi. Öksürük şurubu verdi ama içirmedim. Kendim ıhlamur yaptım ballı. Toz zencefil e bal karıştırdım yedirdim. Bi de gece uyurken ayağına viks sürdüm çorap giydirdim. Soğan suyu falan da yapabilirsin. Bugünü bu şekilde geçir, ve bişey yemesi için zorlama. Vücut ateşliyken tüm enerjisini mikroplara harcamak için yemek istemezmiş.
He bu arada havale geçmişi fşaan yoksa hemen ateş düşürücü verme. Vücut kendi savaşsın. Kızımın ateşi 40a yaklaştı ama yine de vermedim. Üstünü incelttim. Çok şükür antibiyotik siz atlattık. Geçmiş olsun inşallah hemen atlatırç

liliyaa liliyaa eğer çok huzursuzluk varsa, hiç bişeye hali yoksa ve bu hiç geçmiyosa doktora götür kanında mikrop var mı baktırabilirsin. O zman da çözüm antibiyotik olur. Gözleme güzelce, bolca su içir en önemlisi su. Dinlensin sürekli.

Benim yeğen de öyleydi boy kısa kendi zayıf sonra kendi kendine toparladı, bu sefer de fazla toparladı gerçi :) annem genetik de olabilir. Sonradan da atabilir boyu ve kilo da alabilir. Ama için rahat değilse götür canım doktora. Anne iç güdüleri her zman doğru bilir.

Benım oglumda 10.700 canım boyuda senınkınden kısa 83 cm hıcbısey yemıyor yedıremıyoruz balık yağı felan aldık hıcbıretkı etmıyor içiremıyoruzda zaten .. Gastroenteroloji bı 6 ay boyunca süt Verdı zorla içirdik ama oda etkı etmedi metebolizması çok hızlı çalısıyormuş bızımkının ama hıcbısey yemıyor
Bende gastro ya da metabolizöaya götürelim diyorum eşime o da bırak çocuğu çok hareketli hem az yiyor hem hiç durmuyor ondan diyor. Gastroya da götğrsek yüksek kalorili mama verceller sanırım ama onu içmemişti bnm ki denemiştik

Bende gastro ya da metabolizöaya götürelim diyorum eşime o da bırak çocuğu çok hareketli hem az yiyor hem hiç durmuyor ondan diyor. Gastroya da götğrsek yüksek kalorili mama verceller sanırım ama onu içmemişti bnm ki denemiştik

Benımkıde aşırı hareketli canım düz duvara tırmanıyor eşimde bende 2.çocuk yapmaktan bıle korkuyoruz artık çok yoruyor çıldıracak konuma gelıyoruz hırçınlaşıyor.. Evet canım gastroenteroloji bıze verdı yuksek kalorili sütlerden ama çocuga onu ıcırıyorduk zorlada olsa fakat kalorısi yuksek oldugy için gün boyu başka hıcbırsey yemıyor Du iştahına etkı etmedi.. Şimdi yenı bır doktorla tanıştık bu siş dönemi hırçınlık dönemi bitsin yemesi normal sevıyede olacaktır dıyor bılmıyorum artık

Çok geçmiş olsun canım arka son azılar çok kötu çıkıyor bızde belkı sizinde öyledir

Ateşi 38 i bulursa calpol ver canım. Calpol açken veriliyor. Hastalık döneminde köklü değişikliğe gitmemek laxım zaten mama ver bence aç durmasın

X