2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar 2 gecedir oğlum uyandığında "dizim acıyor, başım acıyor "diyor başta korktum birşey mi var diye ama emince uyuyor,sabah birseyi yok. acaba rüyada mı bir yeri acıyor yoksa ilgi çekmeye mı çalışıyor daha şimdiden ?

kızlar 2 gecedir oğlum uyandığında "dizim acıyor, başım acıyor "diyor başta korktum birşey mi var diye ama emince uyuyor,sabah birseyi yok. acaba rüyada mı bir yeri acıyor yoksa ilgi çekmeye mı çalışıyor daha şimdiden ?
gün içinde öğrendiğini tekrar ediyor olabilir mi?

Bütün kuzularn doğum günü kutlu olsun.
Kızlar memede uyurken 9.30 10.30 arası uyuyan oğlum memeyi bıraktığımızdan beri canımızı çıkartıyor. 12 de zorla uyuyor. O zamana kdr da 1 sn durmuyor tabi. Ztn çok hareketli bir çocuk. Koltuk tepelerinden inmiyor. Ellerini yere koyup ayaklarını koltuğa duvara yaslayıp amuda kalkıyor. Daha neler neler. Uyku düzeni nasl oluşacak. Bir de oğlum hala çok zayıf 86cm 10.7 kg doktorumuz çok ufak bir metabolizma uzmanı görsün dedi. Eşim gerek yok memeyi kestipimizden beri yemeye başladı önce hiç bişey yemiodu yeni kilo alcak ztn çok hareketli eritiyor diyor. Kafam iyice çorba oldu
İnşallah zamanla düzene girer canım. Kızım da düz duvara tırmanıyor resmen. Gerçekten dün akşam yanımda “aaa duvar” dedi ve ellerini koyup tırmanmaya çalıştı :KK70: dışarıda hiç rahat vermiyor burnumuzdan getiriyor resmen
İdeal boy kilo ne bilmiyorum ama Ben daha önce doktoru dinlemeyip çok pişman olan biri olarak doktorunuzu dinlemeni tavsiye ederim.

Biz memeyi bıraktıktan sonra biraz toparlandı uyku. Gece uyanmıyor pek. Ama yanjmızda uyuyor sonra yatağına koyuyorum. Uyanırsa tekrar yanımıza alıyorum yatağında kendi uyuyamıyor. Problemimiz ise 12 de uyuması. Meme emerken 9.30da uyuyodu akşam

Uyutma işini nasıl yapiyorsun?

Bizim tek tarafı duvarı yasladım fakat bazı geceler babamız nöbetçi oluyor Ikı defa düştü 😔bidaha yatırmıycaz dedıgımız halde yine dayanamıyoruz aglamasına tek başına şuan korkuluksuz yatakta yatamaz Benımkı ama arkadaslarım in cocuklar genc odası takımına geçmişler.. Benimki deli yatıyor sürekli dönüyor 😄

Aynen bizimkide oyle

Uyutma işini nasıl yapiyorsun?
Öğlen sallıyoruz. Gece ise tam felaket. Annemde tlfna çok alışmış nennen fio ninni açıcak güya açınca o video senin bh video benim uyku iyice kaçıyor. Sallatmıyorda. Eşimle aramıza yatırıyoruz yarım saat döne döne uyuyor öyle. Ama uyuyacağını kabul edene kdr kırk kere yataktan kaçıyor. Kalk gel diye kırk kere ya babasınınya beni çağırıyor. Öğlen çok uyuduğu için geç uyanıyor. O zamanda gece uyumak istemiyor bence. Dün 1 de uyumuş 4 te uyanmış

Öğlen sallıyoruz. Gece ise tam felaket. Annemde tlfna çok alışmış nennen fio ninni açıcak güya açınca o video senin bh video benim uyku iyice kaçıyor. Sallatmıyorda. Eşimle aramıza yatırıyoruz yarım saat döne döne uyuyor öyle. Ama uyuyacağını kabul edene kdr kırk kere yataktan kaçıyor. Kalk gel diye kırk kere ya babasınınya beni çağırıyor. Öğlen çok uyuduğu için geç uyanıyor. O zamanda gece uyumak istemiyor bence. Dün 1 de uyumuş 4 te uyanmış

Sirf o yüzden memesiz uyutmayi goze alamıyorum. Napicam bilmem bu gidişle:KK43:

Odasını ayirdiniz mi?

Kızlar yatak önerisinde bulunmuştunuz çok oldu unuttum işbir miydi yatak bakıyorum tavsiyesi olan var mı

zafrina89 zafrina89 canım kreş falan hiç düşündün mü? Benim kızım gidiyo ve yemesi uykusu çok düzenli oldu kreşle. Maşallah diyeyim. Telefon alışkanlığı da bitti çok şükür. Tamam sık hastalandı ilk başladığında ama ilerde zaten hastalanacaktı, şimdiden bağışıklığı artıyor. Bi düşün derim. Her sabah gitmek için sabırsızlanıyo kreşe, alışınca çok daha kolay oluyo her şey. Hem senin bebiş çok hareketli, kreşte tüm enerjisini atar. Akşama yorgunluktan uyuyakalır :)

X