- 17 Temmuz 2018
- 1.900
- 5.896
Teşekkür ederim canımnice yaşlara sağlıkla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımnice yaşlara sağlıkla inşallah
nice güzel yaşları olsun inşallahGünaydınnnn
Bugün Doğum günü var kızımın teyzeleri
Herşey hazır
Güzel geçecek inşallah
Çok heyecanlıyım ya
gün içinde öğrendiğini tekrar ediyor olabilir mi?kızlar 2 gecedir oğlum uyandığında "dizim acıyor, başım acıyor "diyor başta korktum birşey mi var diye ama emince uyuyor,sabah birseyi yok. acaba rüyada mı bir yeri acıyor yoksa ilgi çekmeye mı çalışıyor daha şimdiden ?
sanmıyorum çünkü çok ağlıyor eliyle tutup,neredeyse gece acile götürecektik. ama emince uyudu ,sabah da hiçbirşey yok gibi hoplayıp zıplıyorgün içinde öğrendiğini tekrar ediyor olabilir mi?
İnşallah zamanla düzene girer canım. Kızım da düz duvara tırmanıyor resmen. Gerçekten dün akşam yanımda “aaa duvar” dedi ve ellerini koyup tırmanmaya çalıştı dışarıda hiç rahat vermiyor burnumuzdan getiriyor resmenBütün kuzularn doğum günü kutlu olsun.
Kızlar memede uyurken 9.30 10.30 arası uyuyan oğlum memeyi bıraktığımızdan beri canımızı çıkartıyor. 12 de zorla uyuyor. O zamana kdr da 1 sn durmuyor tabi. Ztn çok hareketli bir çocuk. Koltuk tepelerinden inmiyor. Ellerini yere koyup ayaklarını koltuğa duvara yaslayıp amuda kalkıyor. Daha neler neler. Uyku düzeni nasl oluşacak. Bir de oğlum hala çok zayıf 86cm 10.7 kg doktorumuz çok ufak bir metabolizma uzmanı görsün dedi. Eşim gerek yok memeyi kestipimizden beri yemeye başladı önce hiç bişey yemiodu yeni kilo alcak ztn çok hareketli eritiyor diyor. Kafam iyice çorba oldu
Biz memeyi bıraktıktan sonra biraz toparlandı uyku. Gece uyanmıyor pek. Ama yanjmızda uyuyor sonra yatağına koyuyorum. Uyanırsa tekrar yanımıza alıyorum yatağında kendi uyuyamıyor. Problemimiz ise 12 de uyuması. Meme emerken 9.30da uyuyodu akşam
Bizim tek tarafı duvarı yasladım fakat bazı geceler babamız nöbetçi oluyor Ikı defa düştü bidaha yatırmıycaz dedıgımız halde yine dayanamıyoruz aglamasına tek başına şuan korkuluksuz yatakta yatamaz Benımkı ama arkadaslarım in cocuklar genc odası takımına geçmişler.. Benimki deli yatıyor sürekli dönüyor
Öğlen sallıyoruz. Gece ise tam felaket. Annemde tlfna çok alışmış nennen fio ninni açıcak güya açınca o video senin bh video benim uyku iyice kaçıyor. Sallatmıyorda. Eşimle aramıza yatırıyoruz yarım saat döne döne uyuyor öyle. Ama uyuyacağını kabul edene kdr kırk kere yataktan kaçıyor. Kalk gel diye kırk kere ya babasınınya beni çağırıyor. Öğlen çok uyuduğu için geç uyanıyor. O zamanda gece uyumak istemiyor bence. Dün 1 de uyumuş 4 te uyanmışUyutma işini nasıl yapiyorsun?
Öğlen sallıyoruz. Gece ise tam felaket. Annemde tlfna çok alışmış nennen fio ninni açıcak güya açınca o video senin bh video benim uyku iyice kaçıyor. Sallatmıyorda. Eşimle aramıza yatırıyoruz yarım saat döne döne uyuyor öyle. Ama uyuyacağını kabul edene kdr kırk kere yataktan kaçıyor. Kalk gel diye kırk kere ya babasınınya beni çağırıyor. Öğlen çok uyuduğu için geç uyanıyor. O zamanda gece uyumak istemiyor bence. Dün 1 de uyumuş 4 te uyanmış
Öğlen sallıyoruz. Gece ise tam felaket. Annemde tlfna çok alışmış nennen fio ninni açıcak güya açınca o video senin bh video benim uyku iyice kaçıyor. Sallatmıyorda. Eşimle aramıza yatırıyoruz yarım saat döne döne uyuyor öyle. Ama uyuyacağını kabul edene kdr kırk kere yataktan kaçıyor. Kalk gel diye kırk kere ya babasınınya beni çağırıyor. Öğlen çok uyuduğu için geç uyanıyor. O zamanda gece uyumak istemiyor bence. Dün 1 de uyumuş 4 te uyanmış
Hayır yatak odasında park yatakta uyuyor doğduğudan beri. Ama bu ara yanımıza dadandı.Odasını ayirdiniz mi?
ben de ondan korkuyorum.emerek uyuyor gece de her uyandığında emerek uyuyor. nasıl düzene girecek bilmiyorum. bu kış bi bitse hayırlısıylaSirf o yüzden memesiz uyutmayi goze alamıyorum. Napicam bilmem bu gidişle
canım ben de çok araştırdım. daha önce ankara gelişim yataktan almıştım bambu,poket yay ondan aldım.ama pukka yatak var çok iyi ama biraz pahalıKızlar yatak önerisinde bulunmuştunuz çok oldu unuttum işbir miydi yatak bakıyorum tavsiyesi olan var mı
Hayır yatak odasında park yatakta uyuyor doğduğudan beri. Ama bu ara yanımıza dadandı.
ben de ondan korkuyorum.emerek uyuyor gece de her uyandığında emerek uyuyor. nasıl düzene girecek bilmiyorum. bu kış bi bitse hayırlısıyla
Kızlar yatak önerisinde bulunmuştunuz çok oldu unuttum işbir miydi yatak bakıyorum tavsiyesi olan var mı