Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlıkla hayırlı zamanda kucağına alsın inşallahiyi geceler nasılsınız:)
kız kardeşim hamileymiş :)) ama riskli miyomları vardı. erken doğum söz konusu demiş doktor. hayırlısıyla doğsun inşallah. keşke kız olsa :)
iyi geceler nasılsınız:)
kız kardeşim hamileymiş :)) ama riskli miyomları vardı. erken doğum söz konusu demiş doktor. hayırlısıyla doğsun inşallah. keşke kız olsa :)
amin sağol canımsağlıkla hayırlı zamanda kucağına alsın inşallah
aminn. oğlu var o yüzden kız dedim :))Süperrrr:) allah hayırlısıni versin. Oğlanda cok tatli oluyor ya :))))
Daha küçük gibi geliyor ztn çok zayıf fln kıyamadık. Seneye veririm kreşe diye düşünüyorum. Bakcak kimse olmasaydı mecbur verecektik tabi.zafrina89 canım kreş falan hiç düşündün mü? Benim kızım gidiyo ve yemesi uykusu çok düzenli oldu kreşle. Maşallah diyeyim. Telefon alışkanlığı da bitti çok şükür. Tamam sık hastalandı ilk başladığında ama ilerde zaten hastalanacaktı, şimdiden bağışıklığı artıyor. Bi düşün derim. Her sabah gitmek için sabırsızlanıyo kreşe, alışınca çok daha kolay oluyo her şey. Hem senin bebiş çok hareketli, kreşte tüm enerjisini atar. Akşama yorgunluktan uyuyakalır :)
Tamam canım haklısın sen de.Daha küçük gibi geliyor ztn çok zayıf fln kıyamadık. Seneye veririm kreşe diye düşünüyorum. Bakcak kimse olmasaydı mecbur verecektik tabi.
Yanlış anlama canım verenleri kınamıyorum hatta takdir ediyorum. Çocuğun evde büyümesindense daha sosyal daha iyi bir eğitimle büyümesinden yanayım. Evde ilgilenilemiyor. Hele anneanne babaanne hiç ilgilenemiyor. Sadece yemek yedirip uyutup top fln oynuyorlar. Halbuki evde biraz ilgilenmeyle oğlum ona kadar saymayı öğrendi bütün harfleri biliyor renkleri biliyor. Gel gelelim ki başma çocuklarla oynayamıyor. Kitap okuyalım dediğimde oturamıyor. Kreşe başladığında eminim daha iyi gelişecek ve uyum sağlayacaktır. Ama yine de bu yıl göndermeye cesaret edemedim.Tamam canım haklısın sen de.
Hayırlı ugurlu olsun canım inşallah sağlıkla kucagına alıriyi geceler nasılsınız:)
İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalır 2. Bebegınıde sağ salim kucagına alırsın canımSelam kızlar. Cumartesi günü kadın Doğum doktoru Çatlatma iğnesi vurdurmamı söyledi. İğne vuruldum ama tuttu mu bilmiyorum. Çok merak ediyorum, çok heyecanlıyım. İnşallah bir yavrum daha olur ya :)
Sağ ol canım inşallah. Eşimin annesi de kötü hasta. Ölmeden ikinciyi de görse keşkeİnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalır 2. Bebegınıde sağ salim kucagına alırsın canım
Yok canım benim gerçekten yanlış anlamadım, tavırlı da yazmadım herkes kendi bebişi için en doğrusunu düşünür zaten. Senin yavrun da emin olur düzene girer ama işte biraz da erkek çocuk farkı oluyor. Her şey yoluna girecek. Ayrıca kreşe zaten vereceksen aman kışın başlatma her hafta hasta olur sonra. :*Yanlış anlama canım verenleri kınamıyorum hatta takdir ediyorum. Çocuğun evde büyümesindense daha sosyal daha iyi bir eğitimle büyümesinden yanayım. Evde ilgilenilemiyor. Hele anneanne babaanne hiç ilgilenemiyor. Sadece yemek yedirip uyutup top fln oynuyorlar. Halbuki evde biraz ilgilenmeyle oğlum ona kadar saymayı öğrendi bütün harfleri biliyor renkleri biliyor. Gel gelelim ki başma çocuklarla oynayamıyor. Kitap okuyalım dediğimde oturamıyor. Kreşe başladığında eminim daha iyi gelişecek ve uyum sağlayacaktır. Ama yine de bu yıl göndermeye cesaret edemedim.
Evet ya ztn yeme problemimiz olduğu için hala çok zayıf. Bağışıklığıda çok düşük. Ne zaman avm oyun alanına gitsek hasta kreşte napacağız bilemiyorum. Şimdide ishal ateş. Antibiyotik iğne ile dizanteri ilacı kullanıyoruz. Bir de ateşlendi mi ateşi çok inatçı şuruplara rağmen düşmüyor. Olan düzeni de bozuldu 3 4 gündürYok canım benim gerçekten yanlış anlamadım, tavırlı da yazmadım ❤ herkes kendi bebişi için en doğrusunu düşünür zaten. Senin yavrun da emin olur düzene girer ama işte biraz da erkek çocuk farkı oluyor. Her şey yoluna girecek. Ayrıca kreşe zaten vereceksen aman kışın başlatma her hafta hasta olur sonra. :*
Teşekkür ederim canım aminHayırlı ugurlu olsun canım inşallah sağlıkla kucagına alır
Geçmiş olsun canım ya. Bağışıklık güçlendirici şurup kullanmayı denedin mi? Ben immunekse başladım. Hastalandığı an da hemen umca damla veriyorum. Daha kolay atlatıyo sanki hastalığı.Evet ya ztn yeme problemimiz olduğu için hala çok zayıf. Bağışıklığıda çok düşük. Ne zaman avm oyun alanına gitsek hasta kreşte napacağız bilemiyorum. Şimdide ishal ateş. Antibiyotik iğne ile dizanteri ilacı kullanıyoruz. Bir de ateşlendi mi ateşi çok inatçı şuruplara rağmen düşmüyor. Olan düzeni de bozuldu 3 4 gündür
Ben yaptığım şeyi sofrada yemezse, salonda oyun oynatırken yediriyorum. Benim kızın en sevdiği şey tarhana çorbası. Hiç bişi yemediğinde hemen onu yapıyorum. İçine kıyma ve haşlanmış yeşil mercimek koyuyorum.kızlar bişey dicem..
o kadar yazıştık ama hala kızım mama içiyor. şimdi maması bitti yeni bir kutu alıp almama arasında gidip geliyorum...
2 yaşında geç bile kaldık ama sanki aç kalacakmış gibi geliyor mama olmazsa. yemek seçiyor bide.
emzirmeyi bırakanlar yardımcı olun lütfen desteğinize ihtiyacım var. bğtün gün ne yiyorlar. şimdi yoğurt çorbası yapıyorum köfte de var. ama ya yemezse?