Canım çok geçmiş olsun, kaç gündür bende girmemiştim. okuyunca şok oldum. Bundan önceki antibiyotik msjına cevap yazacaktım bu msjı gördüm. Bende hata yaptım bu hafta. Kızım perşembe gecesi ateşlendi ve pazara kadar ben doktora götürmedim. Cumartesi boğazına baktım bembeyazdı ama bir umut geçer diye düşünüp antibiyotiksiz atlatırız dedim. Ve hayatımın hatasını yaptım. cumartesi gecesi kızımın ateşi 42 oldu. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık. Acil götürsek evdeki bebeler ne olacak. Sabah 5imiz de hastaneye gittik. Oğlumunda ateşi 39 oldu o sabah. İkisine de baktı ve kızımın boğazının çok kötü olduğunu söyledi. Yavruma Perş gününden beri acı çektirdim. Çocuk bu sabaha kadar kalkıp bir kez yürümedi, hep yerdeydi ateşten. O kadar fitil, şurup vs kullandıysam geçmedi. Bu da bana ders oldu açıkcası. Bir daha tövbe..Erken verseydim antibiyotiği belki böyle olmayacaktı. Tabii herşeyin doğrusunu Allah bilir ve her işte vardır bir hayır diyorum. Pazar ikisine de antibiyotik verdi ve hemen başladık, oğlum çok tutulmadan atlattı şükür.Bu 4 gün boyunca bir lokma yediremedim ben. Emdiler sadece, artık dün kızıma götürüp tekrar serum taktırdım su kaybı olmasın diye. Ama kabus gibi günler yaşadık şu 5 günde, eşimle sabaha kadar ayağımızda salladık uyku yoktu, ateşten uyumuyordu..Çok çaresizdik ve ben bağıra bağıra ağlıyordum..Çok şükür bugün azıcık kendine geldi..