2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Simdi nasıl canim? Gelisme var mi?esim sürekli dört çelik cocuk hastanesinin iyi olduğunu soyler. Bir an once iyilessin insallah yavrucugun.
Ben de acaba nasıl dıye tereddüt ediyordum ama iyi canım cıdden. Ama buradan sonra yıne baska bir profa gotureceğim inşallah özelde ya da fakültede.İnşallah iyi olsun da baska bir sey istemiyorum. Doktorlar kötüye gitmiyor diyor ama iyiye de gidiyor demiyorlar

Aynen sana katılıyorum dr ne.diyorsa o. Simdiye kadar hic antibiyotik kullanmaya gerek olmadi ama kullanmak gerekirse de kullanırım. Dr dan daha iyi bileceğimizi düşünmüyorum. Her cocuk farkli bir cocuk antibiyotiksiz atlatırken digeri atlayamabilir daha kötü sonuçlara yol açabilir. O yüzden riske atmamak lazım diye düşünüyorum. Allah acil şifalar versin tum cocuklara. Dolunaya tez sifa versin inslallah.
Kesinlikle öyle..Doktor ne diyorsa o, başka laflara kulak asmamak lazım ilaç kullanmak gerekirse bende kullanırım kafama göre hareket etmem dediğin gibi kötü sonuçlar yaşamamak için.Allahım korusun tüm yavruları.

Ben de acaba nasıl dıye tereddüt ediyordum ama iyi canım cıdden. Ama buradan sonra yıne baska bir profa gotureceğim inşallah özelde ya da fakültede.İnşallah iyi olsun da baska bir sey istemiyorum. Doktorlar kötüye gitmiyor diyor ama iyiye de gidiyor demiyorlar

Drlar ne yorum yapıyor? Hiç belirti vermeden nasil ilerlermiş?

Canım çok geçmiş olsun, kaç gündür bende girmemiştim. okuyunca şok oldum. Bundan önceki antibiyotik msjına cevap yazacaktım bu msjı gördüm. Bende hata yaptım bu hafta. Kızım perşembe gecesi ateşlendi ve pazara kadar ben doktora götürmedim. Cumartesi boğazına baktım bembeyazdı ama bir umut geçer diye düşünüp antibiyotiksiz atlatırız dedim. Ve hayatımın hatasını yaptım. cumartesi gecesi kızımın ateşi 42 oldu. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık. Acil götürsek evdeki bebeler ne olacak. Sabah 5imiz de hastaneye gittik. Oğlumunda ateşi 39 oldu o sabah. İkisine de baktı ve kızımın boğazının çok kötü olduğunu söyledi. Yavruma Perş gününden beri acı çektirdim. Çocuk bu sabaha kadar kalkıp bir kez yürümedi, hep yerdeydi ateşten. O kadar fitil, şurup vs kullandıysam geçmedi. Bu da bana ders oldu açıkcası. Bir daha tövbe..Erken verseydim antibiyotiği belki böyle olmayacaktı. Tabii herşeyin doğrusunu Allah bilir ve her işte vardır bir hayır diyorum. Pazar ikisine de antibiyotik verdi ve hemen başladık, oğlum çok tutulmadan atlattı şükür.Bu 4 gün boyunca bir lokma yediremedim ben. Emdiler sadece, artık dün kızıma götürüp tekrar serum taktırdım su kaybı olmasın diye. Ama kabus gibi günler yaşadık şu 5 günde, eşimle sabaha kadar ayağımızda salladık uyku yoktu, ateşten uyumuyordu..Çok çaresizdik ve ben bağıra bağıra ağlıyordum..Çok şükür bugün azıcık kendine geldi..
çok geçmiş olsun canım. sonuçta ilaçlardan korkarken bazen hata yapabiliyoruz ama sen annecim tabii ki en iyisini istersin .keşke bi kan testi batırsaydın hemen ama işte basa gelince başka oluyor, insan panik oluyor.cok şükür atlatmışsınız,.Allah'im dermansız dertlerden korusun

Amin canım bursada dörtçelik cocuk hastanesindeyiz. Cok iyi ama işte yine de içim rahat etmiyor.Buradan cıksın da bir baska bir doktora daha goturecegım fakültede ya da özelde prof falan bulursam iyi. Nerede olursa oraya goturucem cunku içim rahat etmiyor.
Canım hala yoğun bakımda mı? Siz görebiliyor musunuz?
Şu devirde en zoru ama en zoru iyi bir doktor bulabilmek. Bir de öyle bir zamandayız ki malesef ilaçlar da hikaye geliyor çünkü virüsler de bakteriler de evrildi. Antibiyotik virüse etki edemiyor elde başka ilaç yok... :KK43: doktor ne yapsın yani böyle bir durumda..
İnşaallah çok iyi bir doktor bulabilirsin canım. Ya da şöyle diyelim inşaallah bir daha hiç doktora ihtiyacınız kalmaz. Çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun.

Canım çok geçmiş olsun, kaç gündür bende girmemiştim. okuyunca şok oldum. Bundan önceki antibiyotik msjına cevap yazacaktım bu msjı gördüm. Bende hata yaptım bu hafta. Kızım perşembe gecesi ateşlendi ve pazara kadar ben doktora götürmedim. Cumartesi boğazına baktım bembeyazdı ama bir umut geçer diye düşünüp antibiyotiksiz atlatırız dedim. Ve hayatımın hatasını yaptım. cumartesi gecesi kızımın ateşi 42 oldu. Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık. Acil götürsek evdeki bebeler ne olacak. Sabah 5imiz de hastaneye gittik. Oğlumunda ateşi 39 oldu o sabah. İkisine de baktı ve kızımın boğazının çok kötü olduğunu söyledi. Yavruma Perş gününden beri acı çektirdim. Çocuk bu sabaha kadar kalkıp bir kez yürümedi, hep yerdeydi ateşten. O kadar fitil, şurup vs kullandıysam geçmedi. Bu da bana ders oldu açıkcası. Bir daha tövbe..Erken verseydim antibiyotiği belki böyle olmayacaktı. Tabii herşeyin doğrusunu Allah bilir ve her işte vardır bir hayır diyorum. Pazar ikisine de antibiyotik verdi ve hemen başladık, oğlum çok tutulmadan atlattı şükür.Bu 4 gün boyunca bir lokma yediremedim ben. Emdiler sadece, artık dün kızıma götürüp tekrar serum taktırdım su kaybı olmasın diye. Ama kabus gibi günler yaşadık şu 5 günde, eşimle sabaha kadar ayağımızda salladık uyku yoktu, ateşten uyumuyordu..Çok çaresizdik ve ben bağıra bağıra ağlıyordum..Çok şükür bugün azıcık kendine geldi..
Canım çok çok geçmiş olsun. Kızın çok hasta oluyor senin de dediğin gibi sanki normalin üstünde seyrediyor ve bağışıklığı düşük gibi, inşaallah biraz kendinize gelince acaba bir Dr homeopat veya aidin salihin doktor talebelerinden birine mi götürsen? Belki şifa olacak birşeyler söylerler. Çünkü şu durumda antibiyotik kullanmamak elde değil ve o da böbrekleri için iyi değil :/ anne olmak ne zor.. Allah yardımcın olsun.

Canım hala yoğun bakımda mı? Siz görebiliyor musunuz?
Şu devirde en zoru ama en zoru iyi bir doktor bulabilmek. Bir de öyle bir zamandayız ki malesef ilaçlar da hikaye geliyor çünkü virüsler de bakteriler de evrildi. Antibiyotik virüse etki edemiyor elde başka ilaç yok... :KK43: doktor ne yapsın yani böyle bir durumda..
İnşaallah çok iyi bir doktor bulabilirsin canım. Ya da şöyle diyelim inşaallah bir daha hiç doktora ihtiyacınız kalmaz. Çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun.
Amin canım.Buradaki doktorlarımız da hemşirelerimiz de çok iyi cıktı Allaha sukur. İlk gün cok korkmustum devlet hastanesi diye.Yine de cıkınca baska bir göz daha görsün istiyorum.Bugun yanına aldılar beni cok agladıgı için. Cok korkmus hemsireler yanına gelince yuzune bakınca bile aglıyor.Bugun alerjik bronşiolit dediler.Antibiyotik veriyorlar ama az miktarda dedi doktor.Antibiyotiğe devam edicez dedi. Bir de magnezyum ve mide koruyucu verdiklerini bılıyorum.Oksijen veriyorlar bir de. Diğer verdiklerini duymadığım görmediğim için bılemıyorum.İlk gune gore iyiye gıdıyor inşallah nefes alısverişi düzelir de normal servise cıkarız o zaman daha iyi olur. Dualarla iyileşecek inşallah

Amin canım.Buradaki doktorlarımız da hemşirelerimiz de çok iyi cıktı Allaha sukur. İlk gün cok korkmustum devlet hastanesi diye.Yine de cıkınca baska bir göz daha görsün istiyorum.Bugun yanına aldılar beni cok agladıgı için. Cok korkmus hemsireler yanına gelince yuzune bakınca bile aglıyor.Bugun alerjik bronşiolit dediler.Antibiyotik veriyorlar ama az miktarda dedi doktor.Antibiyotiğe devam edicez dedi. Bir de magnezyum ve mide koruyucu verdiklerini bılıyorum.Oksijen veriyorlar bir de. Diğer verdiklerini duymadığım görmediğim için bılemıyorum.İlk gune gore iyiye gıdıyor inşallah nefes alısverişi düzelir de normal servise cıkarız o zaman daha iyi olur. Dualarla iyileşecek inşallah

Inşallah canim hayırlısıyla bir an önce çıkın. Sürekli bakmaya giriyorum haber varmi diye

Ah canım seni özlemiştir. İnşallah bugün yarın çıkar servise de birlikte olursunuz

Allah askına dua edın Dolunay yogun bakımda zaturre olmus hayati tehlikesi var Allah askına dua edin
Çokkk uzuldum şok oldum canım :KK43: uzun zamandir giremiyodum bende simdi gordum..dualarımız seninle :KK43:
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi nasıl?

Ramazanda durulması normal bence sonrasında bol bol düğün olur inşallah canım.
Amin canım insallah ..
Kızlar bugun servise cıktık
Daha iyi olacak inşallah
Ay hadi insallah canım cok sevindim..Rabbim esirgesin korusun :KK43:

Kıyamam yaaa çok büyük travma oldu kuzuya doğum öncesi :/ inşaallah tez zamanda tüm bu zor günleri hiç yaşamamış gibi olursunuz canım. Gerçekten herşeyin ama herşeyin başı sağlık.

Kızlar bugun servise cıktık
Daha iyi olacak inşallah
Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum akut bi şekilde ilerlemiş sanırım acil şifalar diliyorum yrn güzel hbrler gelir iyileşip çıkar inşallah ah kuzum.geçen hftasonu görümcemin 6 aylık bebeği aynı şekilde oldu 3 gün yatrdılar hastanede nasıl oldgunu kmse anlamadı hafif öksrüğü olan bebeği kontrole götürnce apar topar yatış vermişler.bundan sonra göğsünü hep sıcak tutman da fayda var canım dualarım sizinle.

X