- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
Amin canım.Buradaki doktorlarımız da hemşirelerimiz de çok iyi cıktı Allaha sukur. İlk gün cok korkmustum devlet hastanesi diye.Yine de cıkınca baska bir göz daha görsün istiyorum.Bugun yanına aldılar beni cok agladıgı için. Cok korkmus hemsireler yanına gelince yuzune bakınca bile aglıyor.Bugun alerjik bronşiolit dediler.Antibiyotik veriyorlar ama az miktarda dedi doktor.Antibiyotiğe devam edicez dedi. Bir de magnezyum ve mide koruyucu verdiklerini bılıyorum.Oksijen veriyorlar bir de. Diğer verdiklerini duymadığım görmediğim için bılemıyorum.İlk gune gore iyiye gıdıyor inşallah nefes alısverişi düzelir de normal servise cıkarız o zaman daha iyi olur. Dualarla iyileşecek inşallahCanım hala yoğun bakımda mı? Siz görebiliyor musunuz?
Şu devirde en zoru ama en zoru iyi bir doktor bulabilmek. Bir de öyle bir zamandayız ki malesef ilaçlar da hikaye geliyor çünkü virüsler de bakteriler de evrildi. Antibiyotik virüse etki edemiyor elde başka ilaç yok... doktor ne yapsın yani böyle bir durumda..
İnşaallah çok iyi bir doktor bulabilirsin canım. Ya da şöyle diyelim inşaallah bir daha hiç doktora ihtiyacınız kalmaz. Çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun.