2017 Aralık Anneleri

25tl özelde tahlil çok ilginçmiş canım..En basit tek tahlil bile özelde ortalama 50tl den başlıyor çünkü..Bu tip tahliller için devlet hastanesi veya sağlık ocağı en ideali o yüzden..
Valla bilmemki canim oyle istediler. Hatta doktor 10 gunu gecirmeden tekrar kalp atisini duymak icin gel dedi. 10günü geçince tekrar 63 lira istiyorlarmis.ama o 10 gun icinde ucretsiz.

Kızlar sudan tıksınen bır ben degılım dımı ? Acayıp ıcım gıcıklanıyor sudan sankı kendımı koy versem kusuverıcem
buarada bu tahlıller gecen sene ozelde 600 tl tutmustu benımde
Benim ber seyden midem bulaniyor Doktora soyledim erken baslamis dedi.ozellikle sabahlari mahvediyor beni. Ama sunu anladim ac olunca daha cok bulaniyor.
Bu arada cig balik mi yiyorum dedin? Yeme canim cok zararli bebek icin. cig etten bebege bakteri geciyormus ve cok tehlikeliymis.

Son düzenleme:
Valla bilmemki canim oyle istediler. Hatta doktor 10 gunu gecirmeden tekrar kalp atisini duymak icin gel dedi. 10günü geçince tekrar 63 lira istiyorlarmis.ama o 10 gun icinde ucretsiz.
Anladığım kadarıyla sen özel derken; özel hastaneye gidiyosun sanırım canım..Sgk lı olarak özel hastaneye gidiyorsan verdiğin rakamlar normal..1000tl gibi denilen rakamlar hiç sgk dan faydalanmadan direk özel olarak yaptırılan tahliller için geçerli..

Anladığım kadarıyla sen özel derken; özel hastaneye gidiyosun sanırım canım..Sgk lı olarak özel hastaneye gidiyorsan verdiğin rakamlar normal..1000tl gibi denilen rakamlar hiç sgk dan faydalanmadan direk özel olarak yaptırılan tahliller için geçerli..
Evet ozel hastaneye gidiyorum canim. Zaten doktora gidince o kendiliginden bu tahlilleri istedi. Tabi senin dedigin sekilde olursa sanirim daha detayli bakiyorlardir bilemiyorum.

Son düzenleme:
Dediğim gibi sgk dan faydalanmadan direk kendi imkanlarınla yaptırdığında olabilir, özel laboratuvarlarda falan vs..

genelde sgk karşılaşa bile ek fark çıkıyor. benim sorduğum hastanenin sgk anlaşması yok, direkt cepten. o yüzden paşa paşa devlete gittim.

inan seni cok iyi anliyorum cunku benimde 3 tane dusukle sonuclanan gebeligim oldu cok zor ama rabbim ol dedikten sonra bak 3. yolda bile insallah sizlerde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.

Haklısın cnm herşey Allah'ın takdiri.. inşlh bebk hayali kuran isteğen herkes sağlıkla kucaklasın. kan sulandırıcı kullanıyrm koruma amaçlı ama ne kadar kullanacam bilmşyrm.. rabbim doğurmayı nasip etsin inşşh :dua::anne:

bugun de devlet hastanesıne gıttım
8+2 dedı doktor
kalp atışnı dinledık yıne
her sey yolunda dedi cok şükür
2 hafta sonra gel yıne dedı
mayıs son hafta da 2lı test ıcın gel dedi

Kızlar merhaba .. Bende bugün öğrendim hamile olduğumu, HCG değerime göre beş haftalık,ama son adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim.
19 aylık da bir oğlum var, plansız oldu bu hamileligim, açıkçası kaç gündür çok üzüldüm ama artık toparlamaya çalışıyorum kendimi. Rabbim isteyen herkese aratmadan sağlıklı evlatlar nasip etsin . Kolay dogumlarla kucagimiza alalım inşallah.

Kızlar merhaba .. Bende bugün öğrendim hamile olduğumu, HCG değerime göre beş haftalık,ama son adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim.
19 aylık da bir oğlum var, plansız oldu bu hamileligim, açıkçası kaç gündür çok üzüldüm ama artık toparlamaya çalışıyorum kendimi. Rabbim isteyen herkese aratmadan sağlıklı evlatlar nasip etsin . Kolay dogumlarla kucagimiza alalım inşallah.

Hayırlısı olsun canım rabbim birşekilde güç kuvvet verir sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah :dua:

Kızlar sudan tıksınen bır ben degılım dımı ? Acayıp ıcım gıcıklanıyor sudan sankı kendımı koy versem kusuverıcem
buarada bu tahlıller gecen sene ozelde 600 tl tutmustu benımde
Su bir garip kokuyor bana da
3 farklı markadan aldık cam şişe aldık değişmedi tadı
Galiba bizim hassasiyetler artıyor canım

Kizlar ben biraz agir mi geciricem ne bu hamileligi. Mide bulantim daha 4. Haftada basladi ozellikle sabahlari öldürüyor beni. Doktor bulanti ilaci verdi o da sersemlestiriyor sanki antidepresan gibi.
Rahat gecirenlere cok ozeniyorum vallahi:KK61:

X