2017 Aralık Anneleri

Kızlar ya beni tahliller için kimse çağırmadı ben kendim gidip söylesem yaparmı saglk ocağı ben geç kaldım sanırım demi :KK43:

Günaydın kızlar
Tahliller konusulmus, saglık ocakları kalp atısları duyulmadan ve usg kagıdında bebegı gormeden bu tahlıllerı yapmıyorlar. Doktorlarda kalp atıslrı duymadan bu tahlıllerı ıstemıyor cunku ozelde yaptırırsanız 600 tl gıbı bır meblag tutuyor saglık ocaklarıda kalp atısından once yapmıyorlar bu testlerı . Tsh toksoplazma bulasıcı hastalıklar ıdrar kulturu kan sayımı fılan bakılıyor

Buarada bence bana kalırsa her dr gıdısınızde ıdrar tahlılı yaptırmamız gerekıyor kulturlu bır sekılde cunku enf bır cok kotu seye sebeb oluyor o yuzden evde olanlar saglık ocagına, ozele gıdenler artık dr gıttıkce yaptırsın derım.Bende bu sekılde devam edecegım .
Sağlık ocağındaki doktora göre değişiyor demekki canım..Çünkü ben bir önceki hamileliğimde de bundada tahlil sonucumda hamilelik netleşir netleşmez ne zaman istesem yardımcı oluyorlar..Sonuçta kalp atışının duyulması 7.- 8. Haftaları bulabiliyor ve bence bu bazı önlemleri aldırmak için geç olabilecek bir hafta..Israrcı olup ben evham yapıyorum deyip biran önce tahlilleri yaptırmakta fayda var:KK66: Sonuçta anneyle bebek arasındaki kan bağı 5.haftadan itibaren başlıyor..Hergün çok kıymetli o yüzden..

Sağlık ocağındaki doktora göre değişiyor demekki canım..Çünkü ben bir önceki hamileliğimde de bundada tahlil sonucumda hamilelik netleşir netleşmez ne zaman istesem yardımcı oluyorlar..Sonuçta kalp atışının duyulması 7.- 8. Haftaları bulabiliyor ve bence bu bazı önlemleri aldırmak için geç olabilecek bir hafta..Israrcı olup ben evham yapıyorum deyip biran önce tahlilleri yaptırmakta fayda var:KK66: Sonuçta anneyle bebek arasındaki kan bağı 5.haftadan itibaren başlıyor..Hergün çok kıymetli o yüzden..
Ben gecen hafta cuma gunu evdeydım o zaman gıttım ısrarlarıma ragmen yapmadılar benım sıgortam var hastanede yaptırsamda ucretsız ama hanı evımın dıbı yaptırayım fılan dedım olmadı yapmadılar, yarın artık hastanede yaptıracagım

Kimse çağırmıyor ilk etapta canım..Yarın sabah aç karnına gidip yaptır bence sağlık ocağında, geç kalmış sayılmazsın..Allah gönlüne göre versin..
Amin cnm sabah aç karna giderim çok sağol inşallah hepimiz saglkli hamilelikler geçirirz sağlıklada kucağımiza alırız insllah

Ben gecen hafta cuma gunu evdeydım o zaman gıttım ısrarlarıma ragmen yapmadılar benım sıgortam var hastanede yaptırsamda ucretsız ama hanı evımın dıbı yaptırayım fılan dedım olmadı yapmadılar, yarın artık hastanede yaptıracagım
En güzeli canım..Demokraside çareler tükenmez..Onlar için sıradan durumlar ama bizim için çok özel..O yüzden bize kim yardımcı oluyorsa o kapıyı çalarız bizde:KK66:

Canım ben bu duruma psikolojik olarak hazır değilim sanırım,çok mutsuzum.
İsteyipte kavuşamayan birçok insan var biliyorum,Allah isteyen herkese nasip etsin,lakin benim durumum farklı,öğrendiğimden beri hayatım çok renksiz..
Ben o insanlardan biriyim cnm 3 sene uğraştım amelyt oldum ikinci tüp bebek denememde hamileyim çok şükür. Ama herkesin hayatı farklı tabi inşallah Rabbim gönlüne ferahlık verir

Canım ben bu duruma psikolojik olarak hazır değilim sanırım,çok mutsuzum.
İsteyipte kavuşamayan birçok insan var biliyorum,Allah isteyen herkese nasip etsin,lakin benim durumum farklı,öğrendiğimden beri hayatım çok renksiz..
ben de aynı durumdayım,Allahım affetsin ama biizmki de kabullenme süreci bence senin de ilk bebeğin mi?

Boşver canım iştahsızlık hiç iyi değil çok halsiz kalıyosun.. Ve ben son sınıf üniversite öğrencisiyim okulda da yoğunum yiyebilsem daha iyi olur aslında ama gerçek inşallah bekliyoruz :)
Aa öyle mı ne okuyosun kaç yaşındasin.. ogrenciyken hamis olmak da zor benim gibi 11 aylık bebek varken de zor :KK66:

ben de aynı durumdayım,Allahım affetsin ama biizmki de kabullenme süreci bence senin de ilk bebeğin mi?
İlk canım 32 yaşındayım 1 sene oldu evleneli.Eşimde benim gibi pek çocuklara düşkün değil.Bi akşam oturduk konuştuk,ilerde pişman olabiliriz diye,karar verdik,planladığımız gibi de oldu.Herşey de vardır tabi bir hayır ama ben psikolojik olarak çöktüm.Bir de bulantılarım başladı,2 gündür çok depresifim.

Kızlar ya beni tahliller için kimse çağırmadı ben kendim gidip söylesem yaparmı saglk ocağı ben geç kaldım sanırım demi :KK43:
Canim zaten kimse cagirmiyor ama sen hamile oldugunu ogrendikten sonra kendilerinin yapmasi gerek.
Ozellikle toxoplazmayi olcmeleri gerek. Hani bu cig etten ve kedi kopekten gecen virus var mi yok mu diye. Bir de idrar iltihabi var mi diye de bakmalari lazim. Gebelige bagli oluşuyor çünkü. Bende de cikti sonra bir ilac verdiler gecti şükür

İlk canım 32 yaşındayım 1 sene oldu evleneli.Eşimde benim gibi pek çocuklara düşkün değil.Bi akşam oturduk konuştuk,ilerde pişman olabiliriz diye,karar verdik,planladığımız gibi de oldu.Herşey de vardır tabi bir hayır ama ben psikolojik olarak çöktüm.Bir de bulantılarım başladı,2 gündür çok depresifim.
ben de 32 yaşındayım 6 aylık evliyim,şöyle düşün kuzucum,hayatı ve bebeği ertelemek için fazla vaktimiz yok yaş itibari ile o yüzden emin ol doğru zaman şu an ,sadece alışıcaz ha şu da var önümüzde çok zor bir süreç var ama inş her şey çok güzel olacak sabır ve dua et canım

ben de 32 yaşındayım 6 aylık evliyim,şöyle düşün kuzucum,hayatı ve bebeği ertelemek için fazla vaktimiz yok yaş itibari ile o yüzden emin ol doğru zaman şu an ,sadece alışıcaz ha şu da var önümüzde çok zor bir süreç var ama inş her şey çok güzel olacak sabır ve dua et canım
Haklısın canım,doğru söylüyorsun,ilerde çok pişman olabilirim,inşallah bir an önce şu huzurluğu depresifliği atarım üzerimden..

Siz 32 yaşındasınız, ben 39:) Evleneli 8 ay oldu ve çok çok istediğim bebeğimin haberine çok sevinmeme rağmen bir okadarda zorlanıyorum..Hormonlar ve ne olağının belirsizliği vs.insanı ister istemez huzursuzlaştırıyor..Çok normal canım..Onu hissetmeye başlayınca hele birde kucağımıza alınca hepsi gelip geçecek Allahın izniyle:KK66: Yüreğinizi ferah tutun ve bol bol dua edin..:)

Siz 32 yaşındasınız, ben 39:) Evleneli 8 ay oldu ve çok çok istediğim bebeğimin haberine çok sevinmeme rağmen bir okadarda zorlanıyorum..Hormonlar ve ne olağının belirsizliği vs.insanı ister istemez huzursuzlaştırıyor..Çok normal canım..Onu hissetmeye başlayınca hele birde kucağımıza alınca hepsi gelip geçecek Allahın izniyle:KK66: Yüreğinizi ferah tutun ve bol bol dua edin..:)
Desteğin için teşekkürler canım :KK200:

çok haklısın canım inş her şey güzel olacak hepimiz iç,n sağlıkla,mutlulukla,huzurla:)

Desteğin için teşekkürler canım :KK200:

üzülme arkadaşım, ben de zor kabullendim. daha bebek görünmedi kalp atışı fln duyulmadı belki ondan bilmiyorum. bir de zaten bir oğlum var ona yetemeyeceğim diye düşünüyorum, hastalığı var zaten. ya ikinci bebekte de çıkarsa diye ödüm patlıyor. hiç huzurum yok. allah hayırlısını versin.

X