2017 Aralık Anneleri

Arkadaşlar merhaba 6+4 benimde.cuma günü kalp atışını duyacaz inşallah. Yalnız cinsiyet çok merak ediyorum yani tabiki sağlıklı olsun da daha ilk çocuğum ve herkes erkekte şöyle olur kızda şöyle olur diyor anlamıyorum tecrübeli olanlar yazabilir mi vücutta neler oluyor diye Bide şimdiye kadar hiç midem kötü olmadı çok şükür Belki daha sonrabaşlar bilmiyorum

Kızlar merhaba .. Bende bugün öğrendim hamile olduğumu, HCG değerime göre beş haftalık,ama son adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim.
19 aylık da bir oğlum var, plansız oldu bu hamileligim, açıkçası kaç gündür çok üzüldüm ama artık toparlamaya çalışıyorum kendimi. Rabbim isteyen herkese aratmadan sağlıklı evlatlar nasip etsin . Kolay dogumlarla kucagimiza alalım inşallah.
Merhaba canım hayırlı olsun. Geçmi yumurtladın. Bende 4 haftalık hamileyim değere göre ama 5+3 sata göre.geç yumurtladığım için

kızlar hapşırmamla sağ kasığım da öle bi batma oldu ki hatta yerinden kopuyor sandım.norml bişy mi :KK43:. kese göremedim sürekli endişe doluyum

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-12-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Bi aksilik çıkmazsa Allah'ın iziniyle 20 Aralık'tan sonra bebeğimiz gelecek❤️

Kızlar benimde iki kontrolde de tansiyonum cok yüksek cıktı 15 e 9 evde sürekli yapıyorum düşük cıkıyor 11 e 7 dr heyecandan bile olsa böyle yüksek cıkmaması gerekli dedi yoksa bebek eşinden ayrılır dedi Allah korusun beni kardolojiye yolladı :KK43:

Merhaba canım hayırlı olsun. Geçmi yumurtladın. Bende 4 haftalık hamileyim değere göre ama 5+3 sata göre.geç yumurtladığım için
Teşekkür ederim canım ,bilmiyorum ki yumurtlama tarihi nasıl gec oluyor nasil anlarız diye.
Senin kadın doğum doktorun mı böyle dedi sana canım, 4 haftalık hamile olarak mı değerlendiriyor seni şimdi.

Teşekkür ederim canım ,bilmiyorum ki yumurtlama tarihi nasıl gec oluyor nasil anlarız diye.
Senin kadın doğum doktorun mı böyle dedi sana canım, 4 haftalık hamile olarak mı değerlendiriyor seni şimdi.

Kan değerime göre o şekilde cıkıyo. Birde ben yumurtyama testi kullandım bu ay ondan ne zaman yumurtladığımı beliyorumm. Haftaya gitcem bakalım ddktora. Ne dicek

Canım cok erken daha göreceksin inşaallah stres yapma kendine

İnllh cnm bugn muayene var güzel haber alırım inşlh.. ben de başım ağryıdu tansiyonu ölçtürdüm 11-6 çıktı norml dedi .. ve ölçen hemşire heycan yaptığımı gördü bu şekilde asla gerçk tansiyonunu öğrenemeyiz dedi.. yani cnm heycan çok etkiler bence bi hafta boyunca düzenli sabh akşm ölçtür not al doktra gidecksen gösterirsin. allh şifa versn korkma cnm Allah'a emnt yavrularımız :dua:

Günaydın.bende aralık anne adayıyım.bu topigi yeni gördüm. Allah isteyen herkese nasip etsin hamile olanların kucağına aldırsın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.benim de son adet tarihi 4 mart. Bugün itibariyle 7+5 hamileyim.keseyi gördük kalp atisinida duyduk salı günü bir daha gidicez. Rabbim hepimize sağlık versin.

İnllh cnm bugn muayene var güzel haber alırım inşlh.. ben de başım ağryıdu tansiyonu ölçtürdüm 11-6 çıktı norml dedi .. ve ölçen hemşire heycan yaptığımı gördü bu şekilde asla gerçk tansiyonunu öğrenemeyiz dedi.. yani cnm heycan çok etkiler bence bi hafta boyunca düzenli sabh akşm ölçtür not al doktra gidecksen gösterirsin. allh şifa versn korkma cnm Allah'a emnt yavrularımız :dua:
İnsaAllah güzel haberlerle gelirsin canim ama göremezsen de sakin üzülme daha cok kucukkk kuzucuk ben 7 haftada sadece kese görmüştüm düşün yanı 8. Hafta da bebeği gördük sabret yanı canim tansiyona da gelince sabah akşam ölçüyorum normal çıkıyor bebeğimi gördüğümde fırlıyor doktorda bunun icin iyi degil dedi mecbur kardolijiye gideceğim haftaya firladiginda bebek zarar görürmüş Allah korusun

6+5 de kalp atışını duyduk çok şükür.. Bu duygu tarif edilemez duyar duymaz ağladım. Allahım size de nasip etsin insallahhhhh
MasaAllah sana ve bebeğine bizde geçen hafta sadece görmüştük dün de duyduk sesini öyle güzel bir duyguydu ki bende ağladım ve içimde bir canlı olduğu icin daha dikkatli davranmam bilincine vardım misal bol su içmemiz gerekirken o kadar üstüne düşmüyordum ama bebeğimin kalbinin sesini duyunca dün su şişesi elimden düşmedi

X