2017 Aralık Anneleri

Bugün öğleden sonra kontrolum var , ancak dunden berı mıdem cok kotu sureklı kustum kusucam duruyorum olur olmadık vakıtlerde basım donuyor mıdem kalkıyor. Leblebı demıslerdı acaba beyaz leblebımı sarı olanmı

merhaba arkadaşlar, 6+3 te doktora gideceğim haftaya, en azından kese içinde bebeği/bebekleri görebilmeyi umuyorum. iki kese göründüğü için acele ediyorum sizce görünür mü? bu durum netleşene kadar kendime gelemeyeceğim sanırım.

MasaAllah sana ve bebeğine bizde geçen hafta sadece görmüştük dün de duyduk sesini öyle güzel bir duyguydu ki bende ağladım ve içimde bir canlı olduğu icin daha dikkatli davranmam bilincine vardım misal bol su içmemiz gerekirken o kadar üstüne düşmüyordum ama bebeğimin kalbinin sesini duyunca dün su şişesi elimden düşmedi
Kesinlikle pit pit attı ya...Allahım dedim bu nasıl bir mucize Rabbim sana şükürler olsun dedim.cok çok farklıymış. Evet hamile oldugumu biliyordum ama duyduğum anda bütün dünyam değişti sanki. Sizinle aynı duyguları yaşamışız. Kesinlikle su cok önemli bende daha dikkatli olacağım bugünden itibaren

Bugün öğleden sonra kontrolum var , ancak dunden berı mıdem cok kotu sureklı kustum kusucam duruyorum olur olmadık vakıtlerde basım donuyor mıdem kalkıyor. Leblebı demıslerdı acaba beyaz leblebımı sarı olanmı

Canım beyaz diye biliyorum. Bende inanılmaz uyku isteği var ve sigara bir iki fırtçık çekiyorum ama nasıl dua ediyorum tiksineyim ve hayatım boyunca bir daha içmeyeyim diye, Allahım dualarımı kabul et lütfen.

merhaba arkadaşlar, 6+3 te doktora gideceğim haftaya, en azından kese içinde bebeği/bebekleri görebilmeyi umuyorum. iki kese göründüğü için acele ediyorum sizce görünür mü? bu durum netleşene kadar kendime gelemeyeceğim sanırım.
Canim bana da ilk bakıldığında iki kese göründü uç gün sonra yine iki kese göründü 6+5 de ama 7+1 de özele gittim tek kesede bir bebek ve kalp atışı göründü gittiğin doktorda ki makina cok önemli ikinci kese ne oldu bilmiyorum belki arkasına saklanmış ilerde kendini gösterir diye umut ediyorum

Ikisinide dene cnm benmde dün çok bulantım oldu inşallah bir an önce geçer. Hastaneden de güzel haberlerle gelirsin insallah

Canim bana da ilk bakıldığında iki kese göründü uç gün sonra yine iki kese göründü 6+5 de ama 7+1 de özele gittim tek kesede bir bebek ve kalp atışı göründü gittiğin doktorda ki makina cok önemli ikinci kese ne oldu bilmiyorum belki arkasına saklanmış ilerde kendini gösterir diye umut ediyorum

sağol canım cevabın için. meraktan çatlayacağım resmen kafam allak bullak. bir oğlum var zaten, nasıl bakarım ikizlere bilmiyorum.

sağol canım cevabın için. meraktan çatlayacağım resmen kafam allak bullak. bir oğlum var zaten, nasıl bakarım ikizlere bilmiyorum.
Canımm Rabbim sağlık versin...öyle deme.bak o kadar çocuk sahibi olmak isteyen bir sürü insan var.rabbim nasibini de verir inşallah bebislerin. Ben ikiz çocuklara bayılıyorum

Kızlar 5+3 deyim. Dün akşam rahmimde ağrı hissetmiştim. Sabah uyandığımda da kahverengi leke gelmiş. Benzer bir durum yaşayan var mı ?

Ankara da olan var mı hangi doktor - hastaneye gidiyorsunuz memnun musunuz ?

Ben Ankara'dayım. Evime yakın olduğu için Bilgi Hastanesine gidiyorum. Doktorum Selçuk Bey, şimdilik memnunum.

İlk hamileliğimde 100. yıl Hastanesi'nde Dilek Özdur'a gitmiştim. Ondan da memnundum, ama hastaneden ayrılıp özel muayenehane açtığı için tercih etmedim bu kez.

Kızlar 5+3 deyim. Dün akşam rahmimde ağrı hissetmiştim. Sabah uyandığımda da kahverengi leke gelmiş. Benzer bir durum yaşayan var mı ?
Kahve lekenin olabileceğini söylemişti dr bana ama yine de bi doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim. Risk varsa ilaç takviyesi yapar en azından.. Umarım iyice yerleşiyodur.

Selam arkadaşlar, hayırlı cumalar..Bugünkü araştırmalarımda fazla ultrasona girmenin yaydığı ısı nedeniyle riskli olduğunu okuyorum..Bebeklerimiz için çok evham ediyoruz, o yüzdende ultrasona girerek sürekli iyi haberini alma ihtiyacını hissediyoruz ama bunun bebeğe zararlı olduğunu öğrenmekte çok huzursuz etti beni..Kalp atışını bile en fazla 10sn dinletmek gerekiyormuş..Fazlası yaydığı ısı nedeniyle zararlıymış..Amerika ve İlgilterede hamilelik bıyunca toplam 2 yada 3 kez ultrason kontrolü yapılıyormuş..Ben daha 8.haftamdayım 6 kere ultrasona girdim:KK43: Daha önce kaybım olduğundan endişe ettiğim için..Hepimiz bilelim gerekmedikce ultrason işini abartmayalım bence arkadaşlar..

Merhaba arkadaşlar keseyi beta hcg değeriniz kaçken gördünüz benim son adet baslangici 24 Mart geç yumurtlama oluyor bende ovu. Testine göre 17. Günümde yumurtladim. Bugün 5+0 sat a göre çarşamba günü betahcg 3208 cikti ama vajinal kese görünmedi beta hcg değerlerim iki günde bir güzel katladı 468 1389 3208 şeklinde.benim gibi olan var mı bugün öğleden sonra tekrar kese için doktora gidecem

Merhaba arkadaşlar keseyi beta hcg değeriniz kaçken gördünüz benim son adet baslangici 24 Mart geç yumurtlama oluyor bende ovu. Testine göre 17. Günümde yumurtladim. Bugün 5+0 sat a göre çarşamba günü betahcg 3208 cikti ama vajinal kese görünmedi beta hcg değerlerim iki günde bir güzel katladı 468 1389 3208 şeklinde.benim gibi olan var mı bugün öğleden sonra tekrar kese için doktora gidecem
Vajinal ultrasonla bakacaklarsa bugün görünür normal şartlarda canım..Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..

Vajinal ultrasonla bakacaklarsa bugün görünür normal şartlarda canım..Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..
İnşallah görünür dış gebelik geçmişim var çok korkuyorum değerler güzel katlayınca bu kez çok ümitliydim çarşamba doktor göremeyince biraz olumsuz konuştu başka doktora gittim oda iç gebelik oldugunu düşünüyorum dedi cuma %90 görecez içini ferah tut dedi

Ben hamile olduğumu ögrendigimin ertesi günden itibaren kahverengi akıntım oldu iki hafta sürdü sonra koyu sarıya döndü şimdi cok şükür iyice acıldı rengi dr bana proluton igne verdi bunun için ve kırmızı olmadıktan sonra korkulacak bişey yok dedi birde bol bol su iç ben su şişesi ile yasıyorum artık gebeligin basında günde en az iki lt su içmek gerekiyormuş su hem kese için hem kramplar için hem de akıntı için olmazsa olmaz

İnşallah görünür dış gebelik geçmişim var çok korkuyorum değerler güzel katlayınca bu kez çok ümitliydim çarşamba doktor göremeyince biraz olumsuz konuştu başka doktora gittim oda iç gebelik oldugunu düşünüyorum dedi cuma %90 görecez içini ferah tut dedi
Aynen, çok zor kendimden biliyorum ama içimizi ferah tutup dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok canım..Allah ol derse olacak, yoksa biz istediğimiz kadar çırpınıp evham yapalım hepsi boş..Allah dualarını kabul etsin bu mübarek günde canım..Haber ver mutlaka muayene sonrası..

X