2017 Aralık Anneleri

Kızlar sizde hormonlar ne gibi değişiklikler yaptı. Bende hic bisey farketmiyor arada bi uyku yapıyor gibi ama sonra acıliyorum bir de çok erken kalkıyorum zaten. Sık idrara çıkmak nadiren oluyor genelde akşamları ama gün içinde çok sık çıkmıyorum. Midem hiç bulanmiyor goguslerim büyüdü ve ağrıyor ama uçları filan kararmadi idrarimi da koyu renk değil sadece tek belirti günde bi kaç kez gelen hafif adet sancısı gibi agrim. Onun haricinde hamilelerin yaşadığı hiç bir belirti bende yok anormal olan ben miyim acaba ya :)

Bende de çok fazla belirti yok,sadece o adet sancısına benzer durum gün içinde hissettiriyor kendini. Göğüs ucum kararmadı,bulantım falan yok. İnşallah böyle sorunsuz devam eder hepimizin

aa benimde 3 mart sen neredesin il olarak ben Ankaradayım doktor önerisine çokkk ihtiyacım var
ankarada değilim cnm
5 yıl önce ankaradaydım o zmn gitmiştim doktorlara ama kist tedavisi içindi
ankarada olan arkadaşlar öneride bulunur belki

:KK70: kuzum uyku hali bendede çok var ama sabahın köründe gözünü açan gillerdenim dün afedersin sucuk yemiştim canım çekince ve ilk istiframı yaptım. Ara sıra bulantım oluyor ama geçiyor. Adet sancım var o ayrı bir konu 1 saatte bir yokluyor :KK70: ama biz hamileyiz bacım inan artık :KK70: ne zaman doktora gideceksin
Ay canım yaa valla bi ikna olsam sorunsuz bir hamilelik yaşayacağıma:) yarın gidicem Dr a keseyi görmek için inşallah görürüz yaa çok heyecanlıyım.

Dün mü öğrendin Pervane,ben de 17 sinde öğrendim

Nasılsınız bakalım :KK54:

iyiyim çok şükür,evet ne tesadüf :)
siz ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi :)

Bugün tam 1 hafta oldu canım idrarde öğreneli kanda çarşamba kesinleştirdik çok şükür sen peki :)

Bugün tam 1 hafta oldu canım idrarde öğreneli kanda çarşamba kesinleştirdik çok şükür sen peki :)
17 sinde öğrendik canım test yaptım evde 2 çizgiyi görünce hastaneye koştuk,kanda çıktı,ultrasonda görünmemişti.
Bu hafta ultrasonda gördük,ama kalp atışları henüz duyulmuyordu,onun için de haftasonu gideceğiz yine.

Ay canım yaa valla bi ikna olsam sorunsuz bir hamilelik yaşayacağıma:) yarın gidicem Dr a keseyi görmek için inşallah görürüz yaa çok heyecanlıyım.

En son kan değerin kaç çıktı cnn inşallah görürsün :dua:

17 sinde öğrendik canım test yaptım evde 2 çizgiyi görünce hastaneye koştuk,kanda çıktı,ultrasonda görünmemişti.
Bu hafta ultrasonda gördük,ama kalp atışları henüz duyulmuyordu,onun için de haftasonu gideceğiz yine.

Oh ne güzel kuzum karındanmı gözüktü gebelim benim dün değer 1247 çıktı daha erkenmi

X