- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
herkese merhaba
Merhaba canım hoşgeldin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba
Kim merak etmiyo kiii ben özledim bile mesela şimdidenAcaba hersey yolunda mı cok merak edıyorum
Kızlar sizde hormonlar ne gibi değişiklikler yaptı. Bende hic bisey farketmiyor arada bi uyku yapıyor gibi ama sonra acıliyorum bir de çok erken kalkıyorum zaten. Sık idrara çıkmak nadiren oluyor genelde akşamları ama gün içinde çok sık çıkmıyorum. Midem hiç bulanmiyor goguslerim büyüdü ve ağrıyor ama uçları filan kararmadi idrarimi da koyu renk değil sadece tek belirti günde bi kaç kez gelen hafif adet sancısı gibi agrim. Onun haricinde hamilelerin yaşadığı hiç bir belirti bende yok anormal olan ben miyim acaba ya :)
Nasılsınız bakalım
iyiyim çok şükür,evet ne tesadüf :)
Nasılsınız bakalım
siz ne zaman öğrendiniz hami
Nasılsınız bakalım
siz ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi :)
Çoğalıyoruz S Sariucurtma trkn0709 ben dün öğrendim
ankarada değilim cnmaa benimde 3 mart sen neredesin il olarak ben Ankaradayım doktor önerisine çokkk ihtiyacım var
Ay canım yaa valla bi ikna olsam sorunsuz bir hamilelik yaşayacağıma:) yarın gidicem Dr a keseyi görmek için inşallah görürüz yaa çok heyecanlıyım.kuzum uyku hali bendede çok var ama sabahın köründe gözünü açan gillerdenim dün afedersin sucuk yemiştim canım çekince ve ilk istiframı yaptım. Ara sıra bulantım oluyor ama geçiyor. Adet sancım var o ayrı bir konu 1 saatte bir yokluyor ama biz hamileyiz bacım inan artık ne zaman doktora gideceksin
Nasılsınız bakalım
siz ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi :)
17 sinde öğrendik canım test yaptım evde 2 çizgiyi görünce hastaneye koştuk,kanda çıktı,ultrasonda görünmemişti.Bugün tam 1 hafta oldu canım idrarde öğreneli kanda çarşamba kesinleştirdik çok şükür sen peki :)
sevindim canım güzel bir hamilelik dilerim sanaEvet dün hem evde test yaptım,hemde kan testi yaptırdım. Yarın da doktor muayenem var sabine
Ay canım yaa valla bi ikna olsam sorunsuz bir hamilelik yaşayacağıma:) yarın gidicem Dr a keseyi görmek için inşallah görürüz yaa çok heyecanlıyım.
Çok mutlu olduğunu hissettim bir an,ne güzel canım sevindim senin adına da :)Bugün tam 1 hafta oldu canım idrarde öğreneli kanda çarşamba kesinleştirdik çok şükür sen peki :)
17 sinde öğrendik canım test yaptım evde 2 çizgiyi görünce hastaneye koştuk,kanda çıktı,ultrasonda görünmemişti.
Bu hafta ultrasonda gördük,ama kalp atışları henüz duyulmuyordu,onun için de haftasonu gideceğiz yine.
Çok mutlu olduğunu hissettim bir an,ne güzel canım sevindim senin adına da :)