Bendede aynısı oluyo nedense ben hayatımda böyle bacak ağrısı görmedim neden böyle yaaaYa ben soluma yatamıyorum sağ kasığımda sanki bişey var yana doğru kayıyor. O yüzden hep sağ tarafıma ya da sirt üstü yatabiliyorum
bırakmak zorunda değilsiniz ben hamıle kaldıktan sonra kızımı 4 ay emzırdım hıc sıkıntı olmadı azaldı kalıtesıde dusuyor ama vıcdanınız rahat oluyor sonrasında kendısı istemıyor bıraktırmanız kolay oluyor.Merhaba bende 2015 eylul anneleri grubundaygim kızım 20 aylık oluyor artık. Dün öğrendim hamileymisim. Sürpriz oldu. Tuhaf duygular içindeyim. kızım hala emiyor ve bırakacağı için üzgünüm ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum arada üzülüyorum. Ama herşey allahtan hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Canım ben onu da araştırmistim:)) bebeğin rahimde yerleştiği yer bacak sinirlerinin olduğu yere yakınsa bacak ağrısı oluyormuş. Aslında bacağın ağrıdıkca bebeğin kendine yer açıyor demekki :))Bendede aynısı oluyo nedense ben hayatımda böyle bacak ağrısı görmedim neden böyle yaaa
Ben Düzgün korkmaz
Kızlar biliyor erkeklere demedim daha
Bendede aynısı oluyo nedense ben hayatımda böyle bacak ağrısı görmedim neden böyle yaaa
Canım ben onu da araştırmistim:)) bebeğin rahimde yerleştiği yer bacak sinirlerinin olduğu yere yakınsa bacak ağrısı oluyormuş. Aslında bacağın ağrıdıkca bebeğin kendine yer açıyor demekki :))
Yaaa basıldıımmmmBak bak 1 saat önce söz verdi şimdi yine geziniyor internetlerde :)
Ben 39 yaşındayım canım..Evlenmek geç nasip olunca ancak nasip oldu..Geç oldu ama güç olmasın hepimizin yavrusu çok sağlıklı olsun inşallah..Günaydın,
Bende 1 Mayısta dr a gitmeyi düşünüyorum, sat 26.03. 21.04 de adet olmam gerekiyordu.
ikinci bebeğim olacak nasip olursa, biz 1,5 senedir istiyorduk anca oldu :) bu arada benim kadar yaşı büyük anne adayı var mı ? yaşım 38
Ben 39 yaşındayım canım..Evlenmek geç nasip olunca ancak nasip oldu..Geç oldu ama güç olmasın hepimizin yavrusu çok sağlıklı olsun inşallah..
Sen nereye gıdıyorsun canım ? Hepımız cok yakınızFeci açık oluyorum Yıldıztbaya :)
Ha vailand :) ben de sultangazi de oturuyorum gop hastanesine gidiyordum ben de sonra kist tedavisi için Prof. Dr Altay gezere gitmeye başladım. Gürkan hocayı duymuştum. Ben orda ayse Kafkasliya gitmiştim bi iki kere. Dr undan memnun musun canim
Ay hadi inşallahh canım
Ben soyledım hemen ılk gun daha ızın gunlerımızden dusulmemesı ıcınde soylenmesı gerekıyor ben ıdrar testı yaptım hemen dr gıttım aynı gun hem beta verdım hem usg gırıp ılaclarımı aldım kayıplarım var cunkuKızlar iş yerine hamile olduğunuzu söylediniz mi peki :)
Ben daha söylemedim ama patronumun gelini kadın doğumcu mecbur bu hafta sadece patronuma söylücem malum izin alacağım günler olacak
Ben soyledım hemen ılk gun daha ızın gunlerımızden dusulmemesı ıcınde soylenmesı gerekıyor ben ıdrar testı yaptım hemen dr gıttım aynı gun hem beta verdım hem usg gırıp ılaclarımı aldım kayıplarım var cunku
Sen nereye gıdıyorsun canım ? Hepımız cok yakınız
venezia venezia :) sen neresınde oturuyorsun ya ammada yakınmısız hakketten . Dedıgın doktor sımdı nerede , ben gurkan beyden cok memnunum ınsallah benı yanıltmaz daha once baska hastanelerde kayıplarım oldu gurkan beyde gecmısımı bıldıgı ıcın daha ılk cocuktan bana ona gorehassas davranacak dıye umuyorum .
Ha venezia:) o da yakın ben gazı mahallesinde oturuyorum zorunlu hizmetimi yapıyorum burda canım. Benim Dr um cerrahpasada yaklaşık bir yıldır onun hastasıyım ve çok güveniyorum ama şöyle bi dezavantajı var çok yoğun o yüzden bazen oturup rahat rahat aklimdakileri soramıyorum. Ama onu değiştirmekte istemiyorum çünkü Altay Hoca kadar iyisini bulabilir miyim bilmiyorum. Bana Endometriosis teşhisi gaziosmanpaşa hastanesinde konmuştu ve orda kaç farklı Dr a çıktıysam hep beni korkuttu kötü huylu olabilir, hamile kalamazsın, hiç vakit kaybetmeden ameliyat, hemen tüp bebek dediler yaklaşık 20 farklı Dr a gittim ben hepsi ülkenin en iyi hastanelerinde en iyi Dr lari ama bir tek Altay Hoca bunlar iyi huylu ve hamile kalmana engel değil demişti. Dediği gibi de oldu şimdi gel de ondan başka Dr a güven:)Sen nereye gıdıyorsun canım ? Hepımız cok yakınız
venezia venezia :) sen neresınde oturuyorsun ya ammada yakınmısız hakketten . Dedıgın doktor sımdı nerede , ben gurkan beyden cok memnunum ınsallah benı yanıltmaz daha once baska hastanelerde kayıplarım oldu gurkan beyde gecmısımı bıldıgı ıcın daha ılk cocuktan bana ona gorehassas davranacak dıye umuyorum .
Mesela doktora gıttın ne maasından ne de yıllık veya mazeret ıznınden dusemezler gebelık kontrollerınıİzin günlerinden düşülmemesi için derken canım anlamadım fazla düşükmü yaşadın cnm daha önce
Mesela doktora gıttın ne maasından ne de yıllık veya mazeret ıznınden dusemezler gebelık kontrollerını
benım 1 tane 16 haftalık kaybım var 8 haftalıkken kanamalarım basladı ama kanama kanama degıl kurbanlık koyun gıbı kanıyordum ayaklarımdan asagıya yerlere kadar akıyordu bır tanede bos gebelık var