2017 Aralık Anneleri

bırakmak zorunda değilsiniz ben hamıle kaldıktan sonra kızımı 4 ay emzırdım hıc sıkıntı olmadı azaldı kalıtesıde dusuyor ama vıcdanınız rahat oluyor sonrasında kendısı istemıyor bıraktırmanız kolay oluyor.

Bendede aynısı oluyo nedense ben hayatımda böyle bacak ağrısı görmedim neden böyle yaaa
Canım ben onu da araştırmistim:)) bebeğin rahimde yerleştiği yer bacak sinirlerinin olduğu yere yakınsa bacak ağrısı oluyormuş. Aslında bacağın ağrıdıkca bebeğin kendine yer açıyor demekki :))

Ben 39 yaşındayım canım..Evlenmek geç nasip olunca ancak nasip oldu..Geç oldu ama güç olmasın hepimizin yavrusu çok sağlıklı olsun inşallah..

Ben 39 yaşındayım canım..Evlenmek geç nasip olunca ancak nasip oldu..Geç oldu ama güç olmasın hepimizin yavrusu çok sağlıklı olsun inşallah..

Amin canım ben 27 yaşımda evlendim ama 33 yaşında oğlumu doğurdum allah nasip ederse 40 dan önce son çıkış olacak bu bebe

merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza. 3 yaşında bir oğlum var kısmetse Allah ın izniyle ikinci bebişimizi de aralık aynda kucağımıza alacağız inşaallah:) hepimizin hamilelik süreci çok rahat geçer inşaallah

Feci açık oluyorum Yıldıztbaya :)
Sen nereye gıdıyorsun canım ? Hepımız cok yakınız

venezia venezia :) sen neresınde oturuyorsun ya ammada yakınmısız hakketten . Dedıgın doktor sımdı nerede , ben gurkan beyden cok memnunum ınsallah benı yanıltmaz daha once baska hastanelerde kayıplarım oldu gurkan beyde gecmısımı bıldıgı ıcın daha ılk cocuktan bana ona gorehassas davranacak dıye umuyorum .

Kızlar iş yerine hamile olduğunuzu söylediniz mi peki :)
Ben daha söylemedim ama patronumun gelini kadın doğumcu mecbur bu hafta sadece patronuma söylücem malum izin alacağım günler olacak
Ben soyledım hemen ılk gun daha ızın gunlerımızden dusulmemesı ıcınde soylenmesı gerekıyor ben ıdrar testı yaptım hemen dr gıttım aynı gun hem beta verdım hem usg gırıp ılaclarımı aldım kayıplarım var cunku

İzin günlerinden düşülmemesi için derken canım anlamadım fazla düşükmü yaşadın cnm daha önce

Günaydın güzel anneler. Bu sabah yatağı kapstırken yorganı kaldırdım ve bir anda sol kasığıma felaket bir ağrı saplandı. Çok korkuyorum bebeğime bir şey olmasından kızlar..

Canım Medicana Düzgün korkmaz.

Ha venezia:) o da yakın ben gazı mahallesinde oturuyorum zorunlu hizmetimi yapıyorum burda canım. Benim Dr um cerrahpasada yaklaşık bir yıldır onun hastasıyım ve çok güveniyorum ama şöyle bi dezavantajı var çok yoğun o yüzden bazen oturup rahat rahat aklimdakileri soramıyorum. Ama onu değiştirmekte istemiyorum çünkü Altay Hoca kadar iyisini bulabilir miyim bilmiyorum. Bana Endometriosis teşhisi gaziosmanpaşa hastanesinde konmuştu ve orda kaç farklı Dr a çıktıysam hep beni korkuttu kötü huylu olabilir, hamile kalamazsın, hiç vakit kaybetmeden ameliyat, hemen tüp bebek dediler yaklaşık 20 farklı Dr a gittim ben hepsi ülkenin en iyi hastanelerinde en iyi Dr lari ama bir tek Altay Hoca bunlar iyi huylu ve hamile kalmana engel değil demişti. Dediği gibi de oldu şimdi gel de ondan başka Dr a güven:)

İzin günlerinden düşülmemesi için derken canım anlamadım fazla düşükmü yaşadın cnm daha önce
Mesela doktora gıttın ne maasından ne de yıllık veya mazeret ıznınden dusemezler gebelık kontrollerını
benım 1 tane 16 haftalık kaybım var 8 haftalıkken kanamalarım basladı ama kanama kanama degıl kurbanlık koyun gıbı kanıyordum ayaklarımdan asagıya yerlere kadar akıyordu bır tanede bos gebelık var

Çok geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın inşallah

Amin canım o yuzden cok dıkkat edın ben bıraz o 4 aylıkta dıkkat etmedım temızlıkte yaptım cam sıldım kova fılan kaldırdım, sıgarada ıctım arada amcamı kaybetmıstım uzuntude geldı artık ne sebeb oldu bılmıyorum ama oldu ıste. S Sariucurtma ay oylemı canım benım ne demek bu dedıgın sey , rahım duvarında ıncelıkmı kalınlasmamasımı tam olarak nalayamadım ama ne guzel Rabbım aratmadan nasıp etmıs . Benım ılk oglum tup bebek 3 denemede olmustu 30 yasındayım sımdı oglumda 7 yasında. Insallah bu defa olmustur aratmadan ınsallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…