- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
Evet seninki yilin son bebeklerinden olacak insallah
İnşallah Canm çok teşkr ederm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet seninki yilin son bebeklerinden olacak insallah
Bneim de uykum inanilmaz geliyor evde 2 yasinda bi kizim var surekli anne amne diye pesmde bi de mide bulantim basladi ki sorma Allah yardim etsin insallah 12 13. haftadan sonra rahatlariz insallahkızlar cok uykum gelıyor yaa bu saatlerde özellikle
işte uyumak olmaz ki
kafamı zor kaldırıyorum resmen
gece de erken yatıyorum baya da uyuyorum aslında ama yıne de uykum oluyor
Ben hamile degilken ekmek yiyince geçerdi de simdi geçmiyor sanki. Su icsem de bulanıyor artik.Benim hep bulantiyla geçmişti hamileliğim canım kiminin çabuk geçiyor kiminin bütün hamileliği boyunca devam ediyor. Mide bulantisina bana en iyi ekmek geliyordu midemi bastıriyordu ve sakın aç kalma açlıktan daha çok artar bulantın. Birşeyler atıştır canım ben çok tuzlu çubuk yerdim :)
Evet canim normal benim bulantilarim 5. Haftanin sonuna dogru bi anda basladi sonra siddetlendi yorgunluk halsizlik daha da artti 4. Hafta hicbiseyim yoktu. O kasik aggrilari yerini bulanti ve halsizlige birakiyoÇalışıyorum ama çok zorlanıyorum canım ya. Bende gündüz çok aşırı uyku olmuyor sadece halsizlik oluyor ama eve gidince kafamı kaldırmadan yatıyorum. Bir de öğleden sonra kasiklarimda bir gerginlik oluyor ayakta durmaktan. Benim henüz hamilelik belirtilerim tam anlamıyla başlamadı 4+2 oldum daha yeni ya ondan mı acaba. Mide bulantısı yok sık idrara çıkmak var yok arası. Uyku eh işte. Sadece ara ara adet sancısı gibi sancim oluyor. Bu arada bu adet sancısına benzer ağrı normal mi canim
Canim senin erken baslamis bende oyleyim 6. Haftaya girdm gireli ozellikle.bunlar normalmis sen yine caninin istedigi tiksinmedigin seyeri mumkun oldugunca yemeye calis meyve falan ye .herkesin bunyesi farkli isteBen hamile degilken ekmek yiyince geçerdi de simdi geçmiyor sanki. Su icsem de bulanıyor artik.
Pazartesi doktora gidicem insallah o zaman da bir sorayim ne dicek.
Evet ac olunca ekstradan bulanıyor
Sadece doktor muayenemde doktorum ölçtü 90-60 çıkmıştı bir daha ölçtürmedim.tansiyonunu olcturdun mu hic tansiyon cok onemli gebeliktr belki de sebep odur
Aynen canim bende zaten hasta olmaya bahane arayanlardanim. Neyse bebegim saglikli olsun da bunlari da cekeriz napalimCanim senin erken baslamis bende oyleyim 6. Haftaya girdm gireli ozellikle.bunlar normalmis sen yine caninin istedigi tiksinmedigin seyeri mumkun oldugunca yemeye calis meyve falan ye .herkesin bunyesi farkli iste
Aynen Benimde asiri uykum oluyor normaldede sevmezdim uykuyu ama simdi kafami kaldiramiyormkızlar cok uykum gelıyor yaa bu saatlerde özellikle
işte uyumak olmaz ki
kafamı zor kaldırıyorum resmen
gece de erken yatıyorum baya da uyuyorum aslında ama yıne de uykum oluyor
Oyle hissettigin zaman olcturebilirsen olctur ihmal etme benceSadece doktor muayenemde doktorum ölçtü 90-60 çıkmıştı bir daha ölçtürmedim.
Tebrik ederim hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla devam etsin inşallahSelam yeniden kızlar
Ben geçen hafta pazartesi adet gecikmesiyle ve beta hcg ile öğrenmiştim hamile olduğumu. 4 gün sonra sabah oğlum hastalanınca hastaneye gitmişken tekrar beta hcg vermiştim çok şükür yine kaplamıştı değer.geçen sene defalarca tekrar baktirdik diş gebelik vs derken boş gebelik tanisindan 8+4 teyken kürtaj olmuştum. Neyse normalde kontrolüm 28 nisan ama dayanamadım kan sulandırıci iğne yazdırmaya gittiğim nöbetçi doktorda karından usg baktırdım keseyi ve yolk saç gördük vajinal bakilsaydi net olurdu dedi ama ben adamı tanımadığım için istemedim. Haliyle biraz rahatlayıp nefes aldım. Uyku durumu bende tavan akşamları uyanık kalamıyorum. Progestan iciyorum Leyla gibi oluyorum. Su içmekten davul gibiyim aksi gibi kilo aldığımı düşünüyorum bulaniyorum ama çok değil zaten hiç bir gençliğimde kusmadim çok fazla . Ah işte durumlar bunlar bizde burada ilişki yasağı vermedi ama gecmis kötü tecrübelerimden dolayı cesaretim yok yapmıyoruz
Gecmis olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin. Tedaviyle olmus Allah size bagıslasin ins. Kalp atısı duyuldu mu?Kızlar selam ben perşembe günü lekelenmem olunca Dra gittim normalde Pazartesi gidecektim keseyi ve yolk sacı gördük kalp atışını duymadık daha Pazartesi için tekrar çağırdı drum inşallah duyarız. Benim üçüncü gün embriyosuydu 24 Mart'ta transfer olmuştu
Amin inşallah sağolun. Kalp atışını duymadık daha drumda erken dedi zaten Pazartesi'den sonra bakacaktık dedi üçüncü gün embriyosu olduğu için sanıyorum. Sata göre 6+3 de bugün inşallah duyarız PazartesiGecmis olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin. Tedaviyle olmus Allah size bagıslasin ins. Kalp atısı duyuldu mu?
Siz duydunuz mu acaba kalp atışınıGecmis olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin. Tedaviyle olmus Allah size bagıslasin ins. Kalp atısı duyuldu mu?
Persembe günü duyduk. Sat 6 mart benim. 6+3 de duyuldu. Size de nasip olur insallah. Kizlarında daha gec duymustuk. Dr bile sasırdı erken duyamayız ama bakalim dedi. Cihazda kaliteliydi sanırım.Siz duydunuz mu acaba kalp atışını
Allah bağışlasın inşallah bizede nasip olur . Ben telaştan sormayı unuttum ama ultrasona göre beş haftalık sanırımPersembe günü duyduk. Sat 6 mart benim. 6+3 de duyuldu. Size de nasip olur insallah. Kizlarında daha gec duymustuk. Dr bile sasırdı erken duyamayız ama bakalim dedi. Cihazda kaliteliydi sanırım.
Merhabalar benimde bat 9mart ilk gebeliğim 6aylık evliyim . Bugün tam 6 haftalık olduk Çarşamba günüde keseyi gördük çok şükür 4mm dedi doktorumuz . Bugünde ilk kez mide bulantım oldu inşallah sıklaşmaz yumurtayı bende yiyemiyorum tuhaf bi tadı var
Aynen canim bende zaten hasta olmaya bahane arayanlardanim. Neyse bebegim saglikli olsun da bunlari da cekeriz napalim
Bir de sunu sorcam canim biliyorsan. Hcg ne kadar yuksek olsa da kese 5. Haftada mi gözüküyor? Benim bu ay erken yumurtlama oldu pazartesi hcg 4500 çıktı. Ama daha 5 hafta bile degilim ultrasonda gozukmez mi acaba