2017 Aralık Anneleri

Şimdi de kafayi buna taktim dusuk mu acaba sorun mu var acaba acaba acaba acaba işte :)
Seni çok iyi anlıyorum canım..Hepimiz heran birşeylere takılıp duruyoruz..Tam kendime rahat vereceğim diyorum sonra hemen yeni birşey buluyorum bende takacak..Allah sonumuzu hayıretsin:) Hep güzel haberler alalım inşallah..

Seni çok iyi anlıyorum canım..Hepimiz heran birşeylere takılıp duruyoruz..Tam kendime rahat vereceğim diyorum sonra hemen yeni birşey buluyorum bende takacak..Allah sonumuzu hayıretsin:) Hep güzel haberler alalım inşallah..
Sonrasında keseyi görebilecekmiyim diye takılacaksın..Hemen sonra kalp atışını görebilecekmiyim diye..Sonra herşey yolunda gidecekmi diye vs.vs..Hepimiz aynıyız anlayacağın:KK66:

Sonrasında keseyi görebilecekmiyim diye takılacaksın..Hemen sonra kalp atışını görebilecekmiyim diye..Sonra herşey yolunda gidecekmi diye vs.vs..Hepimiz aynıyız anlayacağın:KK66:
öyle degisik entersan guclu bir icgudu ki gunde 1 paket sigara icen ben cift cizgiden sonra sigarayi agzima surmedim

Bisey olmaz canm ben de oyleyim cok hassasim hic laf soz kaldiramiyorum cok agladim zirladim sacma sapan seylere tabi abartmamak lazim stres iyi degil uzme kendini :)
Aynen dediğin gibi canım çok hassaslastim ben de. Okulda müdür nöbet tutturdu diye aglayacaktim halbuki napsin adam hamile öğretmen nöbet tutmaz diye bi yönetmelik yok ki. Ama tüm gün adamı boğasım vardı:))) hem sinir hem duygusallık ikisi bir arada çok fena :))

öyle degisik entersan guclu bir icgudu ki gunde 1 paket sigara icen ben cift cizgiden sonra sigarayi agzima surmedim
Hayirli olsn canm :) seni tebrik ederm bende sigara kullaniyodum fazla olmasa da ogrendigimden beri kiyamadim hic aklima da gelmiyo demekki insan isteyince gayet de birakabiliyor

Aynen dediğin gibi canım çok hassaslastim ben de. Okulda müdür nöbet tutturdu diye aglayacaktim halbuki napsin adam hamile öğretmen nöbet tutmaz diye bi yönetmelik yok ki. Ama tüm gün adamı boğasım vardı:))) hem sinir hem duygusallık ikisi bir arada çok fena :))
Cok normal kac gundur kendimi oyle tuhaf hissediyorum ki sinirli duygusal yalniz :) sen masallah calisiyosun ben kafami kaldiramiyorum 5. Haftanin sonunda iyce hamilelik belirtileri bastirdi hicbisey yapamiyorm calisanlara Allah guc kuvvet versin valla

merhaba anneler adetime 5 gun var iki kasigimdada batma bel agrisi 2 gundur migde bulantisi ve gaz problemi cekiyorum sabah dayanamadim gittim kan testi yaptirdim 7 cikti. 5 ve ustu var sayiyoruz dedi hemsire biz korunurken kondom yirtilmasi sonucu 6 nisanda kaza oldu tahminime gore daha 13 gunluk oluyor bu deger var anlaminami geliyor sizce kafam cok karisti cevaplarsaniz sevinirim
Bence hamilesin

Merhabalar benimde bat 9mart ilk gebeliğim 6aylık evliyim . Bugün tam 6 haftalık olduk Çarşamba günüde keseyi gördük çok şükür 4mm dedi doktorumuz . Bugünde ilk kez mide bulantım oldu inşallah sıklaşmaz yumurtayı bende yiyemiyorum tuhaf bi tadı var:110:
Saglikla al kucağına canım. Yeni evliymissin. Hayırlı olsun

Kızlar benim kadar deli bir şekilde hamileliğinde baş dönmesi yaşayam var mı yahu? Hayır öyle ki gözlerimi kapatıp yattığımda bile yattığım yerin hızlıca döndüğünü hissediyorum. Gözlerimi açıp etrafıma baktığımda zaten dönüyor deli gibi. Bunun bir çaresi püf noktası yokmudur. 6 haftalık hamileyim benim gibi baş dönmesi yaşayan varmı yada benimki doktora bahsedilmesini gerektircek kadar fazla ve kötü bir bulgumu. Neden bu kadar çok bende?

Cok normal kac gundur kendimi oyle tuhaf hissediyorum ki sinirli duygusal yalniz :) sen masallah calisiyosun ben kafami kaldiramiyorum 5. Haftanin sonunda iyce hamilelik belirtileri bastirdi hicbisey yapamiyorm calisanlara Allah guc kuvvet versin valla
Çalışıyorum ama çok zorlanıyorum canım ya. Bende gündüz çok aşırı uyku olmuyor sadece halsizlik oluyor ama eve gidince kafamı kaldırmadan yatıyorum. Bir de öğleden sonra kasiklarimda bir gerginlik oluyor ayakta durmaktan. Benim henüz hamilelik belirtilerim tam anlamıyla başlamadı 4+2 oldum daha yeni ya ondan mı acaba. Mide bulantısı yok sık idrara çıkmak var yok arası. Uyku eh işte. Sadece ara ara adet sancısı gibi sancim oluyor. Bu arada bu adet sancısına benzer ağrı normal mi canim

kizlar henuz bir doktora gitmedim ama folik asit konusunda dusuncelerim var doktor vermeden alip kullanmak ne kadar mantikli

Benimde sat Mart. 15 Nisan da hastaneye gittim 4+5 de. Doktor keseyi gördü ve bebek de içinde dedi çok şükür. Kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı. Hastaneler de ki usg kalitesi de önemli kızlar. Bide geç döllenme olayını unutmamak gerekir. Rabbim hepimize hayırla sağlıkla tamamlamayı nasip etsin :)

Hayirli gunler herkese, bayramimiz simdiden kutlu olsun, gelecek nesillerimizde de coskuyla kutlansin insallahEn Büyük TÜRKİYE Bugun doktora gittim, sat a gore 8 haftayi doldurdum, doktor da 7+6 gunluk dedi. Cok sukur kalp atislarini duydum, Allahim herkese hayirlisiyla nasip etsin. Mutlu gebelerin bebeklerinin, iyi beslenemese de gelisimlerinin cok iyi oldugunu soyledi, sizlerle paylasmak istedim, mutlulugumuz da beslenme kadar onemli. Pedagog bir yakinim soyle bir tavsiye vermisti. Caninizi sikan olay icin soyle bir durup dusunun, bu durum 5 gun sonra beni ne kadar etkiyecek,5 yil sonra, 10 yil sonra, ne kadar onemli olacak benim icin? Bu sorulari kendimize sorarsak bircok sey icin bosa uzuldugumuzu farkederiz. Amaaan bosverin yahu :KK55:

Merhaba, şimdi doktordan geldim. Dünyanın testi yapıldı . Ultrasona göre de 8 haftalık Ve beklenen Doğum tarihi 1 Aralık. 3 hafta sonra tekrar çağırdı , muhtemelen genetik test yapacağız dedi 2'li 3'lü testleri atlayıp. Boyu 1.5 cm olmuş. Bulantı için ilaç önermedi, kullanmadan atlatmaya çalış dedi. Suyun içine zencefil dilimleyip içebilirsin dedi. Bizden haberler böyle.

Kizlar bu mide bulantisina bir care yok mu öldüruyor beni. Bir de bir tuhaf oluyorum ben ya. Sanki ustumden tır gecmis gibi. Yurumeye bile useniyorum. Agir mi gececk acaba hamileligim.:KK43:

X