2017 Aralık Anneleri

Kızlar sizin bulantılarınız sabahtan akşama kadar sürekli mi oluyor yoksa sadece sabah bulantılarınız mı oluyor?
Benim bulantilarim 7.haftada basladi ve sabah ac kalirsam artiyor ama gun icjnde yediklerimle biraz bastiriyorum yoksa tum gun var yani :KK43:Geceleri de artiyor nedeense

Kızlar ben dün gece çok hasta gibi hissettim kendimi... Ateşlenmişim gibi kan ter içinde kaldım gece... Sabah kalkınca iyiydim ama sonra hapşırık burun akıntısı ve halsizlik başladı... Sizce bebeğe bir zararı olur mu? Çok korkuyorum zaten daha kalp atışı da duymadık :KK43:
Bebege bi zarari olmaz canm insallah merak etme sonucta hepimiz grip yada baska hastaliklar geciriyoruz hamilelikte. Usutmussun sanirim cok gecmis olsun. Kontrole gittiginde doktoruna soylersin o da icini rahatlatir

Ben de pazartesi gideceğim bakalım kalp atışı duyabilecek miyiz heyecanla bekliyorum
Ptesi heyecandan kalbi güm güm atacak çok kişiyiz anlaşılan ama senin sat baya önde sanırım duyarsınız inşallah kalp atışını bize göre yani daha geç satı olanlara göre daha umutlu olmalısın.. hastalıkta çok normal kafana takma bol bol su içemeye çalış hastalığı daha kolay atarsın

Mide bulantisi ac kalırsam ve yatarsam oluyo. Buna artık eminim.

Merhaba arkadaşlar bende insallah Aralık annesi olarak aranıza katılıyorum benim hikayem biraz uzun 3 yıllık deneme sürecimizde aşılama çatlama igneleri ve çekilen rahim filminde hiç bir sıkıntımızın olmayışı ile tüm tedavilerimi sonlandırdim ve sonunda tüp bebek yaptirmaya karar verdim son asama olarak tum umudumu buna bağlamıştım.23 martta transferim gerçekleşti ve son adet tarihimizde 5 mart
Suan 6+6 haftalık hamileyim 5+3te kesemizi 6+3tede kalp atışlarımızı duyduk çok şükürkiBiraz uzun yazdim kusura bakmayin ama sizinli bu güzel ama zorlu yolculuğumu paylasmak istedim rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere nasip etsin insallah bu güzel duyguyu
Amin canım.. Bizlere de bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim

Hayırlı kandiller anne adayları benim ara sıra koyu sarı akıntım oluyor sizde de varmi böyle bir durum veya akıntılarınızın rengi nasıl

Hayırlı kandiller anne adayları benim ara sıra koyu sarı akıntım oluyor sizde de varmi böyle bir durum veya akıntılarınızın rengi nasıl
Sanada iyi kandiller arkadaşım benim sürekli su gibi şefaf akıntım var ama jel kullandığım için oluyo sanırım onun haricinde herhangi bi akıntı olmadı şuana kadar

Benim bulantilarim 7.haftada basladi ve sabah ac kalirsam artiyor ama gun icjnde yediklerimle biraz bastiriyorum yoksa tum gun var yani :KK43:Geceleri de artiyor nedeense

Bebege bi zarari olmaz canm insallah merak etme sonucta hepimiz grip yada baska hastaliklar geciriyoruz hamilelikte. Usutmussun sanirim cok gecmis olsun. Kontrole gittiginde doktoruna soylersin o da icini rahatlatir
Benim tüm gün var ve kendi yaptığım yemeği bile yemek istemiyorum.Çubuk kraker peynir ve zeytin yiyebiliyorum sadece ve meyve bazılarını.

Hayırlı kandiller dilerim.Benim de oluyor şeffaf arada açık sarı/sarı gibi kokusuz ise çok sorun teşkil etmiyor hatta 5. haftadan sonra normal.

Keşke benim de öyle olsa imrendim size diyebilirim.
Valla imrenme kuzum çünkü öğlen bastırdığı zaman istifra ediyorum. Ve şapşal gibi oluyorum. Keşke hafif hafif bulansa geçse. Ki hamileleğimin henüz başındayım ileride nasıl olur düşünmek istemiyorum korkuyorum valla. :KK43: inşallah bütün anneler en güzel haliyle atlatır bu dönemi..

Doktora gitmedim daha
çift çizgiyi gördüm bugün SAT 24 Mart doktora ne zaman gitmeliyim acaba :KK64:
Birkaç aydır Demir folik asit kullanıyorum çok düzenli olmasa da

Merhabalar Protestan kullanıyorum içte kanama alanı var kalp atışını duymadık hala tam 6 hafta oldu ilk bebeğim ve ne yapacağımı bilmiyorum. İlaç bende baş dönmesi yüksek ateş yapıyor normal mi

Merhabalar Protestan kullanıyorum içte kanama alanı var kalp atışını duymadık hala tam 6 hafta oldu ilk bebeğim ve ne yapacağımı bilmiyorum. İlaç bende baş dönmesi yüksek ateş yapıyor normal mi
canım daha erken merak etme benim 6+4 de görünmedi sadece kese vardı 3 gün sonra hem bebek hem kalp göründü çok şükür ama bende miyom var 8 buçuk cm ve iki defa iki kese göründü sonuncu kontrolde sadece bir kese ve bebek göründü ve koyu sarı alıntım var bu beni korkutuyor çünkü öncesinde kayıpların oldu

Progestan kaç mg lık
Bende içiyorum 100mg dan günde 3 tane
Hafif sersemletiyor
Senim ki 200mg lık sa daha çok hissediyorsundur.
Kalp atışını 7-8 haftalarda duyanlar var galiba az sabırlı olmak gerekiyor.
Ben de çok sabırsızlıkla bekliyorum tabi ki tek düşündüğüm şey o.

canım daha erken merak etme benim 6+4 de görünmedi sadece kese vardı 3 gün sonra hem bebek hem kalp göründü çok şükür ama bende miyom var 8 buçuk cm ve iki defa iki kese göründü sonuncu kontrolde sadece bir kese ve bebek göründü ve koyu sarı alıntım var bu beni korkutuyor çünkü öncesinde kayıpların oldu
Koyu sarı hatta açık kahverengi krem rengimsi gibi bir akıntım var benimde
Endişelenmeli miyim acaba?
Progestan içiyorum düşük riski olmasın diye
Sadece kesem göründü daha

Sabah başlıyor öğlen bastırıyor sonra geçiyor benim canım.
Bende hiç bulantı olmadı şu ana kadar sadece arada bir midem bulanmış gibi oluyor hemen geçiyor... Öyle kokudan tiksinme olayı da başlamadı henüz... Ayrıca hiç akıntım da olmadı...
Tek sorun bugüne kadar kalp atışı ve bebeği görememiş olmaları... Bugün doktora tekrar gidicem eğer yine göremezlerse özele gidicem...

X