2017 Aralık Anneleri

Kızlar selam ben perşembe günü lekelenmem olunca Dra gittim normalde Pazartesi gidecektim keseyi ve yolk sacı gördük kalp atışını duymadık daha Pazartesi için tekrar çağırdı drum inşallah duyarız. Benim üçüncü gün embriyosuydu 24 Mart'ta transfer olmuştu
Canım seninle buradada karşılaşmak ne güzel Ne de olsa nasip olursa aynı ayda bir kaç gün arayla bebeklerimizi kucağımıza alacağız❤ ben de ptesi gidiyorum heyecan dorukta muayene için beklerken bayılcak gibi oluyorum
Persembe günü duyduk. Sat 6 mart benim. 6+3 de duyuldu. Size de nasip olur insallah. Kizlarında daha gec duymustuk. Dr bile sasırdı erken duyamayız ama bakalim dedi. Cihazda kaliteliydi sanırım.
Canım ptsi bende kalp atışı için gidicem sata göre benimde 6+3 inşallah herşey yolunda gider bizde senin gibi duyarız ve görürüz

Bu arada ben aşılamayla hamile kaldım ve aşılama yapıldığı günden beri folbiol kullanıyorum tedavi sürecinde ise inofolic combi kullandım

Bu arada ben aşılamayla hamile kaldım ve aşılama yapıldığı günden beri folbiol kullanıyorum tedavi sürecinde ise inofolic combi kullandım
Canım inşallah Pazartesi ikimizde duyarız kalp atışını bende çok heyecanlıyım bir taraftan da korkuyorum. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. Seninle doğumlarımız yakın inşallah Sevinç'leri beraber yaşarız

Bu değerde vajinal ultrasonda görünür normalde ama ben acele etme 1 hafta daha sabredip karından baktırmanı öneririm..Sağlıklı bir hamilelik dilerim:)
Teşekkür ederim bizde kararsiz kaldik gözükür mu gozukmez mi diye.
Size de saglikli hayirli dogumlar insallah:)

Merhaba arkadaşlar bende insallah Aralık annesi olarak aranıza katılıyorum benim hikayem biraz uzun 3 yıllık deneme sürecimizde aşılama çatlama igneleri ve çekilen rahim filminde hiç bir sıkıntımızın olmayışı ile tüm tedavilerimi sonlandırdim ve sonunda tüp bebek yaptirmaya karar verdim son asama olarak tum umudumu buna bağlamıştım.23 martta transferim gerçekleşti ve son adet tarihimizde 5 mart
Suan 6+6 haftalık hamileyim 5+3te kesemizi 6+3tede kalp atışlarımızı duyduk çok şükürkiBiraz uzun yazdim kusura bakmayin ama sizinli bu güzel ama zorlu yolculuğumu paylasmak istedim rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere nasip etsin insallah bu güzel duyguyu

Canım inşallah Pazartesi ikimizde duyarız kalp atışını bende çok heyecanlıyım bir taraftan da korkuyorum. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. Seninle doğumlarımız yakın inşallah Sevinç'leri beraber yaşarız
Amin canım inşallah yaa bende çok stresliyim duyabilecekmiyiz diye sanki biraz erken çağırmış beni duyulmazsa henüz üzülmemem gerekir ama gelde anlat bana tabii.. Allahım tüm hamilelere hayırlısıyla sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.. Bu zor süreçlerden geçeceğimi biliyodum ama o güzelliğe kavuşmak da kolay değil.. İnşallah ptesi güzel haberler veririz aminnnnn
Ptsi Bnde kalp atışı için gidecem bugun 7+2 bnm
Dün çağırdı doktor ama gştmedim garanti olsun dedim
Sen baya geç gidiyosun daha garanti olur tabi benim ki 1 hafta geride beni de kalp atışı için çağırdı duyamazsak ki Allah korusun o günler nasıl geçer bana bilemiyorum.. inşallah hepimiz duyarız ptesi o güzel pıt pıtları

u-mutlu lale u-mutlu lale canım hiç sorma bana şimdiden geçmiyor aslında dediğin gibi erken ama duymazsak da baya tedirgin olacağım şimdiden bile öyleyim:KK43: eşim diyor yüzünden düşen bin parça Allah'a emanet ettik sen merak etme diye. Allah büyük inşallah tamamına erdirecek

Kızlaar selam. Sat 4 mart ama doktorumuzun dediğine göre 6+4 günlüğüz. Bugün fena bir ağrı yaşadım. Sağ bacağım uyuştu resmen. Sağ yumurtalığım dan belime sağ bacağıma her yerim ağrıdı ve saatlerce geçmedi. Doktora gitmemek için zor durdum eşimi zor tuttum. Fakat neden yaşadım bu ağrıyı anlamadım. Benim gibi olan deneyimli annişlerim fikirlerinizi bekliyorum.

u-mutlu lale u-mutlu lale canım hiç sorma bana şimdiden geçmiyor aslında dediğin gibi erken ama duymazsak da baya tedirgin olacağım şimdiden bile öyleyim:KK43: eşim diyor yüzünden düşen bin parça Allah'a emanet ettik sen merak etme diye. Allah büyük inşallah tamamına erdirecek
Canım her yolu biliyoruz aslında da kalbe söz geçmiyo işte.. biz elimizden geleni yapıyoruz ne yaşarsak Allahın takdiri onun koruduğu gibi hiç kimse hiç bişey koruyamaz.. e günün daha erken de olduğunu biliyoruz ama gelde anlat gönlüne ya da gönlüme Neyse inşallah ptesi duyarız da işimiz rhat eder senin kaç günlük oluyodu ptesi

Mrb kızlar benim sat 8 mart çarşamba dr gittim bana 4haftalık bu geç döllenme dedi ama sat gore 6 haftalık olması lazımdı fakat karından baktı ve 11mm keseyi gördü ama 4 haftalık kese karından deyil de vajinal usg ile zor görünür diye biliyorum ve iki hafta sonraya gel dedi sasirdim

Canım her yolu biliyoruz aslında da kalbe söz geçmiyo işte.. biz elimizden geleni yapıyoruz ne yaşarsak Allahın takdiri onun koruduğu gibi hiç kimse hiç bişey koruyamaz.. e günün daha erken de olduğunu biliyoruz ama gelde anlat gönlüne ya da gönlüme Neyse inşallah ptesi duyarız da işimiz rhat eder senin kaç günlük oluyodu ptesi
İnşallah canım Allah nasip eder duymayı her şey Allah'tan. Pazartesi 6+5 sata göre

Kızlar sizin bulantılarınız sabahtan akşama kadar sürekli mi oluyor yoksa sadece sabah bulantılarınız mı oluyor?

Amin canım inşallah yaa bende çok stresliyim duyabilecekmiyiz diye sanki biraz erken çağırmış beni duyulmazsa henüz üzülmemem gerekir ama gelde anlat bana tabii.. Allahım tüm hamilelere hayırlısıyla sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.. Bu zor süreçlerden geçeceğimi biliyodum ama o güzelliğe kavuşmak da kolay değil.. İnşallah ptesi güzel haberler veririz aminnnnn

Sen baya geç gidiyosun daha garanti olur tabi benim ki 1 hafta geride beni de kalp atışı için çağırdı duyamazsak ki Allah korusun o günler nasıl geçer bana bilemiyorum.. inşallah hepimiz duyarız ptesi o güzel pıt pıtları
Ben de pazartesi gideceğim bakalım kalp atışı duyabilecek miyiz heyecanla bekliyorum

Kızlar ben dün gece çok hasta gibi hissettim kendimi... Ateşlenmişim gibi kan ter içinde kaldım gece... Sabah kalkınca iyiydim ama sonra hapşırık burun akıntısı ve halsizlik başladı... Sizce bebeğe bir zararı olur mu? Çok korkuyorum zaten daha kalp atışı da duymadık :KK43:

X