2017 Aralık Anneleri

sat aynı canım benimde gördün mü keseyi kalbi duydun mu
Keseyi biz gördük De kalp için bekliyoruz daha

Bnmde bazen akşam bazen sabah oluyor bulantı anlamadım bende bu işi

Aaaa ne güzel! Geçen çarşamba ultrasona girdiğimde sadece 2 büyük kist görüldü. Kese görülmedi. Bir sonraki randevum 3 mayısta :-(

Canım 5+3 te gittiğimde çokk derinden varla yok arasında duydum ama doktoeum çok ugraştı Rabbim nasip ederse perşembe yine gidicez ozaman tam anlamıyla dinlicez
Gözün aydın canım inşallah perşembe daha net duyarsin. Benim de sat a göre 6+1 im. Ama ultrason kağıdında 4+5 yazıyor. Bhcg de 10000 çıktı. Bu değer kalp atışı için yeterli diye biliyorum ama doktor sadece keseyi gördü içi dolu mu dedim çok erken görünmez dedi İki hafta sonra gel dedi ama endişeleniyorum günler geçmek bilmiyor

Aaaa ne güzel! Geçen çarşamba ultrasona girdiğimde sadece 2 büyük kist görüldü. Kese görülmedi. Bir sonraki randevum 3 mayısta :-(
Cnm bende kistleri gördüm doktor kese orda deyip üstüne işaret çizince gördüm
Eşim hemen kistler Bişi yapar mı ona zarar verir mi dedi:)

Merhaba benim de sat 4 mart 6 +3 hamileyim. Ilk kontrolde kese küçücük de olsa karından gözükmüştü.6 mm idi Bugün yine gittim karından net gorunmedi vajinal baktı kese çok net görünüyor çok da düzgün dedi doktor 16 mm ama içinde bebek gorunmedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama çok korkuyorum bu haftada alttan görünmesi gerekmez mi boş gebelik mi yaşıyorum acaba? Daha önce de bir düşüğün var çok korkuyorum

merhabalar bende 7+2 hamileyim persembe gunu hem kese gormeye hemde kalp atisi dinlemeye gidecegim

Teşekkür ediyorum canım inşallah duyarım ultrason kagıdında 4+5 yazıyorsa geç yumurtlamış olabilirsin kafana takma bidahaki gidişinde mutlaka duyarsın Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin

gözün aydın canım darısı bize inşallah. sat kaçtı canım bide ultrason kağıdındaki gün ile kendi hesabın tutuyor mu?

Canım kendi hesabına bakma ona bakarsan benim sat 21 ocak hesaba göre 3 aylık olmam lazım ama ben 6+3üm bugün

İyi düşün iyi olsun canım doktora gittiğinde görüceksin bebegini Allah ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…