2017 Aralık Anneleri

oyy allah bağışlasın. en tatlı zamanları ya.abi oluyor demek. benim de 3 yaşında bir oğlum var.
4 yaşa yakın olacak araları kısmetse.
Ooy seninkinide canım. . Beraber paslasisirz buralarda benimki küçük pek anlamaz diom amà kiskanclik krizi neyin olursa hallesiriz calisaiomusun kim bakacak kuzuna. Benim k.v. var bakalım 2 yı ona güvenerek yaptım

Ooy seninkinide canım. . Beraber paslasisirz buralarda benimki küçük pek anlamaz diom amà kiskanclik krizi neyin olursa hallesiriz calisaiomusun kim bakacak kuzuna. Benim k.v. var bakalım 2 yı ona güvenerek yaptım

aynen. çalışıyorum ben de. oğluma babannesi bakıyor. bir süre evde olurum tabi ama babane anane olmadan zor bu işler.

Bende yeni katıldım aranıza. Bir önceki hamileliğim Aralık ayında ölü doğumla sonuçlandı İnşaAllah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alabiliriz..

Bende yeni katıldım aranıza. Bir önceki hamileliğim Aralık ayında ölü doğumla sonuçlandı İnşaAllah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alabiliriz..
Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Mide bulantilarim başladı mı bende hic bisey yok bir de kasiklarinda gaz ağrısına benzeyen hafif ağrılar var mı. Benim tek şikayetim kasık bölgemde hafif sancı min olması. Sanki böyle bastirinca hafif ağrıyor muş gibi

Allah razı olsun canım benim İnşaAllah hepimiz cennetimmm diyip sağlıkla hayırla bağrımıza basabiliriz bebişlerimizi Canım sık sık lavaboya gidiyorum kasık ve karın ağrımın yanı sıra koyu akıntım var. Bide midemde hafif bir dalgalanma hissediyorum..
Kan testi yaptırdın mı?

Mrb arkadaşlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah bende 2014 aralık annesiyim aylardır uğraşıyorduk ikinci için tevafuk oldu ve 2017 aralık annesi olacam yani bebişim zamanında gelirse doğum günü konusunda ablasıyla arasında bi kaç gün olacak inşaAllah

İnşallah canım hayırlı olsun hoşgeldin aramızaa..

Canım benim çok sık tuvalete çıkmalarım başlamadı henüz ama sadece kasık ağrılarım beni tedirgin ediyor herkeste öyle mi yoksa sadece bende mi oluyor acaba diye merak ettim. Çünkü böyle adet sancısı na benzer bir agri değil de sanki gaz gibi ama gazimda yok. Böyle yürürken ve hareket ederken ağrıyor bir de bastirinca ağrıyor.

İlk gebeliğin mi??

İlk gebeliğin mi??
Evet ilk gebeliğim bu arada iki kez kan tahlili verdim Dr um da muayene etti bir sorun yok dedi çok şükür ama ben hep diken üzerindeyim biraz fazla evham li bir insanım. Haftaya çarşamba kese ve kalp atışları için gel dedi ben de bir heyecan bir evham :)

Rahatla, ilk gebeliğimde ben de öyle olmuştum. Sürekli evham, kendime de eşime de hayatı zehir etmiştim. İlkin tecrübesizliği bir yandan, doğru doktoru bulamamış olmak diğer yandan. Boşa üzmüşüm kendimi. Nur topu gibi bir oğlum oldu, hem de gayet sağlıklı. Şimdi de 4 yaşına girdi. Nasipse de aralıkta da kardeşi geliyor. İlk bebeğimde resmen gün aşırı doktora giderdim yaşıyor mu diye :) Bu sefer o kadar rahatım ki ne zaman gel derse o zaman gidiyorum doktora :)))

Canım benim çok normal şuan böyle olman.. Ama evhamını biraz yatıştırmaya çalış bu zamanlarda sıkıntı stres bizlik değil.. Ben daha doktora bile gitmedim, cuma günü gidicem.. Seninde ağrıların ilk gebelikte çok normal. Ben önceki gebeliğimde kıvrandım resmen.. Düşecek diye korkup ağlıyordum.. Ama o zamanlar bir sorun olmadı. Son aylarda kanımda pıhtılaşma olduğu için karnımda öldü herşey Allahtan.. Elimizden geleni yapıp ötesini Rabbimize bırakacağız..

Ben de zor tutuyorum kendimi gitmemek için zaten gitsem de ne kese görünür şuan ne kalp atışı. Ama yarın gidip bir lan tahlili daha versem mi acaba diye düşünüyorum değer ikiye kutlamaya devam ediyor mu diye. Paranoyak oldum :))

Bilirim, bilmem mi ben de yaşadım. Kardeşim dalga geçerdi abla inekler için el tipi ultrason aleti var sana ondan alayım gün boyu bak istersen diye :)))))))

Bilirim, bilmem mi ben de yaşadım. Kardeşim dalga geçerdi abla inekler için el tipi ultrason aleti var sana ondan alayım gün boyu bak istersen diye :)))))))
Yaa çok güldüm yaa kardeşinin inanılmaz bir mizah kabiliyeti varmış:)))) ama bizim için de olsa hiç fena olmaz dimi yaa o ultrason aletlerinden:))))))

Cevabın için teşekkür ederim canım. Sen duyabildin mı kalp atışlarını
Canım 5+3 te gittiğimde çokk derinden varla yok arasında duydum ama doktoeum çok ugraştı Rabbim nasip ederse perşembe yine gidicez ozaman tam anlamıyla dinlicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…