- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Evet canım 4 kat artması gerekirdi demekki gelişimi çok güzel maşallah. Ben de acayip kafaya taktım yaa benim değerim neden bu kadar düşük. Yani yükseliyor iki kat onda sorun yok ama değer olarak düşük. Bugün bidaha tahlil yaptırıp baska Dr a mi gitsem acabaCanim valla babannemde ikiz varmış da o zamanlar bakamamislar vefat etmis ikisi de.
Bende doktora sordum da yok dedi çünkü ilk hcg 112ydi ikinci 314 tu. Eger ikiz olsa 4 kat artmasi gerekmez mi?
Canim istersen git ama bence senin degerlerinde hicbir problem yok. Deger saniyorum hormonlarla alakali. Bir de ben bu ay adetim bittikten 2 gun sonra yumurtladim. O yuzden cabuk yukseldi degerim. Ne dusuk degerler var cok saglikli ilerliyor hic oyle dusunme ciddiyim.Evet canım 4 kat artması gerekirdi demekki gelişimi çok güzel maşallah. Ben de acayip kafaya taktım yaa benim değerim neden bu kadar düşük. Yani yükseliyor iki kat onda sorun yok ama değer olarak düşük. Bugün bidaha tahlil yaptırıp baska Dr a mi gitsem acaba
Ha öyle mi iki gün sonra mı şimdi ne demek istediğini anladım canım geç yumurtlamissindir diyerek :) evet bu şekildeyse daha geç yumurtladim adetimin 11.gunu gösteriyor takvimim ben 25 günde bir adet olurum. Sen nasıl anladığın yumurtladigin günü canimCanim istersen git ama bence senin degerlerinde hicbir problem yok. Deger saniyorum hormonlarla alakali. Bir de ben bu ay adetim bittikten 2 gun sonra yumurtladim. O yuzden cabuk yukseldi degerim. Ne dusuk degerler var cok saglikli ilerliyor hic oyle dusunme ciddiyim.
Evet canim senin degerinin oyle cikmasi bu yuzden. ne zaman dollendiyse yumurtan o zaman yukselir deger. Benimki daha erken dollendiginden erken yukselmeye başladi :) yumurta aki seklinde yogun akintim oldu canim ordan anladimHa öyle mi iki gün sonra mı şimdi ne demek istediğini anladım canım geç yumurtlamissindir diyerek :) evet bu şekildeyse daha geç yumurtladim adetimin 11.gunu gösteriyor takvimim ben 25 günde bir adet olurum. Sen nasıl anladığın yumurtladigin günü canim
Sağolsasin canım demekki ondan düşük benim. Bu arada ben de yumurtladigimi genelde hissederim ama ilk defa bu ay hissetmedim hatta eşime ben bu ay yumurtlamadim dedim ama meğersem hamile kalmışım:) bu arada adet döngün kaç günde bir senin canim. Benim 25 günde bir olduğu için daha 4 haftalık bugün olmuşum:)Evet canim senin degerinin oyle cikmasi bu yuzden. ne zaman dollendiyse yumurtan o zaman yukselir deger. Benimki daha erken dollendiginden erken yukselmeye başladi :) yumurta aki seklinde yogun akintim oldu canim ordan anladim esimi de hemen cagirdim gel yumurtluyom diue:))
Bu hafta başla dedi folic iod kullan dedi...Hamile kalmaya niyetlenince baslamistim. Hala devam ediyorum. Dr 3 ay kadar sadece bunu kullanacaksin dedi. 3. ayda multivitamin. Demir takviyesi.
Seni baslatmadilar mi?
Canim ben 26gün de bir yumurtluyorum. Sat 24martti. Doktor henüz kac haftalik demedi de 3 4 hafta olabilir dedi. Ultrasonda belli olurmus. Bende haftaya giderim heralde.Sağolsasin canım demekki ondan düşük benim. Bu arada ben de yumurtladigimi genelde hissederim ama ilk defa bu ay hissetmedim hatta eşime ben bu ay yumurtlamadim dedim ama meğersem hamile kalmışım:) bu arada adet döngün kaç günde bir senin canim. Benim 25 günde bir olduğu için daha 4 haftalık bugün olmuşum:)
Hayırlısıyla keseyi görürüz inşallah beni de haftaya çarşamba çağırdı keseyi görmek için.Canim ben 26gün de bir yumurtluyorum. Sat 24martti. Doktor henüz kac haftalik demedi de 3 4 hafta olabilir dedi. Ultrasonda belli olurmus. Bende haftaya giderim heralde.
Bu hafta başla dedi folic iod kullan dedi...
Markadan emin olamadım o yüzden daha başlamadım
Malesef cnm suan yenice bende hasta oldum , hiç sektirmedi
Benimki tam 6 Gun gectı Ocak annelerınde buluşalım yapacak bişey yokMalesef cnm suan yenice bende hasta oldum , hiç sektirmediaynen umutlar ocağa kaldı
Aynen cnm nasip, aralıkta anne olacak arkadaslarada saglikli kolay doğumlar diliyorum allah yardimciniz olsunBenimki tam 6 Gun gectı Ocak annelerınde buluşalım yapacak bişey yok
Kızlar 5+2 iken kese 6mm cikti, sizce kucuk mu? Doktorum bi sorun yok dedi ama insanlar hep daha buyuk yazmişlar keselerini. 2 tane dusugum var cok korkuyorum
Canim istersen git ama bence senin degerlerinde hicbir problem yok. Deger saniyorum hormonlarla alakali. Bir de ben bu ay adetim bittikten 2 gun sonra yumurtladim. O yuzden cabuk yukseldi degerim. Ne dusuk degerler var cok saglikli ilerliyor hic oyle dusunme ciddiyim.
sabah ben de yiyemedim normalde yiyodum ama tiksindim ya brnim rn buyuk sorunum su su icemiyorum enfeksiyon olcak diye çok korkuyorumKızlar mide bulantıyla basım dertte
Yumurta yiyemiyorum zorladım ve çıkarttım sonunda
Yumurta cok midemi bulandırıyor ya