2017 Aralık Anneleri

Eğer imkanın varsa başka bi doktora daha git bence

Yaa çok güldüm yaa kardeşinin inanılmaz bir mizah kabiliyeti varmış:)))) ama bizim için de olsa hiç fena olmaz dimi yaa o ultrason aletlerinden:))))))

Valla bence de güzel olurdu. Ama bu sefer daha sakinim. Dediğim gibi ilk gebeliğimde zaten tecrübesizim; ilk gittiğim doktor lönk diye kese var ama içi boş olabilir bir hafta bekleyelim tekrar bakalım dedi. Ne demek içi boş olabilir diye başladım araştırmaya. Kadınlar kulübü ile de ilk o zaman tanıştım zaten :) Yok yalancı gebelik yok bilmem ne. Okudum okudum çıldırdım. Uykusuz ve sürekli endişeli bir hafta geçirdim. Tabii bir de bu arada başka doktor aradım. Oğlumun doğumunu gerçekleştiren doktora kadar 2-3 doktora daha gittim. En son gittiğim doktor, kızım sakin ol gayet sağlıklı ve normal daha çok küçük o yüzden kimse kesin bir şey söyleyememiş, ayrıca da unutma gebeliklerin yüzde 90'ı normal geçer, hayırlısıyla alacaksın sen de sağlıklı bir şekilde kucağına dedi. Öyle de oldu çok şükür. Dediğim gibi hem tecrübesizlik hem de doktorların hem hasta herşeyi biliyormuş gibi davranmaları hem de lönk diye her ağızlarına geleni söylemeleri insanı şüphelendiriyor. Halbuki biraz bilgi verse kafa bulandırmasa her şey daha güzel olacak

Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Çok haklısın canım Dr çok önemli. Benim Dr um hiç korkutmaz insanı ama şöyle bir dezavantajı var çok fazla hastası var bir de tip fakültesi olduğu için sürekli derslere filan çıkıyor o yüzden böyle gönlümce oturup merak ettiklerimi soramıyorum. Bir taraftan başka Dr a mi gitsem diyorum bir taraftan bu Dr dan daha iyisini bulamam diyorum. Keşke biraz daha vakti olan bir Dr olsaydi

merhabalar,
ben de hamileyim cok sukur. ama henuz kalp atislarini duymadik. ins duymak ve tamamina erdirmek nasip olur. bugun doktorum rahimde sivi birikmesi var dedi. bu ne demek arkadslar bilginiz var mi?
dusuk tehdidim de varmis dua bekleriz

gulii7 3 martta son adet tarihimdi.. ilk gebeliğim ve çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun canım..İnan seni çok iyi anlıyorum..Çünkü aynı şeyi 2 kez bende yaşadım..Psikolojisi çok zor bir durum ama Allah bir şekilde sabrını veriyor..Şuan 3. Kez hamileyim umarım bu sefer herşey yolunda gider diye sürekli dua ediyorum..Herşey Allahtan malum..En kısa sürede tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah..Dua edelim birçok tedaviye rağmen hiç hamile kalanayanlarda var..Allah herkesi muradına hayırlısıyla erdirsin, isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..Moral önemli hep inan ve dua et..Allaha emanet ol..

Az önce acile gittim üç gün geciktigimi de dedim. Kanda çıkmaz daha erken evde test yapablrsn dedi. Pazartesi de kadın doğuma git dedi. Rahatsızlığım için ilaç yazdı geldim eve kızlar
Baştan savmışlar resmen( Kanda adete 5 gün kala bile belli oluyor..Şuan evde test bile yapsan çıkardı..İnşallah hakkında hayırlısı olur..

Arkadaşlar merhaba :) Bende ikinci bebeğime hamileyim.5+5 teyim.Sat ise 9 mart.Reglimin üzerinden 10 gün geçtiğinde tahlil yaptırdım(dün) yani.11825 civarında çıktı.Bu değer normal midir?İnternetten baktım 6.hafta için bu değeri veriyor.Kadın doğuma randevu alacağım en kısa zamanda.Sizlerin kan değeri kaç çıkmıştı? Cevap yazan olursa çok memnun olurum.Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)

Son düzenleme:
Kizlar adetim 5gun gecti bugün 3. Tahlilimi yaptirdim degerim 4500 cikmis benim hesaplamama gore 2binlerde cikmasi gerekti.
Fazla mi yukselmis acaba?

Kizlar adetim 5gun gecti bugün 3. Tahlilimi yaptirdim degerim 4500 cikmis benim hesaplamama gore 2binlerde cikmasi gerekti.
Fazla mi yukselmis acaba?

Selam guzel anneler,
BBenım de gecen hafta persembe gunu 218 cıkmıstı. Bugün yaptırdım 1970 cıktı. Artıs nasıl sızce? Bu arada Sat 11 mart, ama gec dollenme olabilir.
Nasipse yarin ya da ertesi gun doktora gidicem keseyi gormek icin

Gayet iyi canim. Gorursun keseyi de hiç meral etme

Benim de sat 7 mart. Battan 4 gün geçince degerim 1342 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…