2017 Aralık Anneleri

Cnm Dr çok önemli.içine sinmiyorsa değiştir.ben ilçede oturuyrm ekim ayında bi düşük yaptım kanama olmasına rağmen sağolsun Dr 1ay sonra gel çoook merak edersen 15gün sonra gel dedi ve haftasına düştü kuzum.şmdi kızımda gittiğim Dr a merkeze gidiyorum

Peki ne zaman başladı acaba bulantilarınız?ben 5.haftadayım.merak ettim açıkçası
Canim 6+1 oldum bugun benim bikac gundur hafif vardi bugun bayaa bastirdi yemek falan yapamadim hic kalkamadim.6. Hafta basliyo diyolardi 12-13. Hafta bitiyomus genelde

Canım aslında Dr uma çok güveniyorum bugüne kadar ne dediyse hep öyle oldu hatta bu Dr u beni gereksiz korkutmadigi için tercih ettim. Kist tedavisinde ona gidiyordum bütün Dr lar hamile kalamazsın demesine rağmen bu Dr hamile kalırsın diyordu öyle de oldu. Ama ne bileyim uzun zaman bekleyince insan sürekli diken üstünde oluyor

Canim benim de cok oldu ozellikle 4 hafta ve 5. Hafta smdi biraz daha hafifledi bulantilara birakti yerini dinlenmeye calis korkma kanama olmadigi surece skinti olmaz ins

Canim benim de cok oldu ozellikle 4 hafta ve 5. Hafta smdi biraz daha hafifledi bulantilara birakti yerini dinlenmeye calis korkma kanama olmadigi surece skinti olmaz ins
Canım içimi ferahlattin senin ağrın da benim taraf ettiğim gibi miydi. Yani böyle yürürken dönerken bile kasıklarım ağrıyor sanki usutmusum gibi. Bastiramiyorum gaz varmış gibi ama afedersin tuvalete gidiyorum hiç bişey yok. Değişik bişey yani. Ama yazdığını görünce baya rahatladım çok teşekkür ederim canım:))

Anladım cnm. Bende öyle tedirginim yatıyorum fırsat buldukça.allahım kucağımıza almayı nasip etsin herkese.ne kadar bekledim ben ilk kızımda 1 yıl bekledim bu maşallah ilk ayda oldu.

Evet kramp batma seklinde de vardi bide adet sancisi gibi de oluyodu hatta cok korktum adet olcam diye gece falan agridan uyuyamadigimi biliyorm .bide gaz sancisi da cok olur sakin tutma o da fena sanci yapiyo. Sikma canini bende arastirmistm normalmis rahim genisliyo bebek yerini yapiyo

Anladım cnm. Bende öyle tedirginim yatıyorum fırsat buldukça.allahım kucağımıza almayı nasip etsin herkese.ne kadar bekledim ben ilk kızımda 1 yıl bekledim bu maşallah ilk ayda oldu.
Canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de 1 yılı aşkın bir süre bekledim tam umudu kesmisken geldi mucizemiz

Bugün binbir hevesle doktora gittik, ultrasona göre 6+2 olmuşum, kalp sesini duyarım sandım ama karından duyulmaz erken dedi radyoloji uzmanı. Doktor da bakarken keseciğin içi boş da olabilir dedi, bütün moralim dağıldı, akşam üstü tekrar gel bir daha görmeye çalışayım dedi ama moral bozukluğundan artık gitmek bile istemiyorum

Bu doktorları hiç anlamıyorum yaa. Hamile insanla böyle konusulur mu hiç !! Meraklanma sen canım bir hafta sonra git hem kalp atışlarını duyarsin hem de görürsün inşallah. Bende 5+4 çıktım ultrasonda doktorum iki hafta sonra gel dedi bizde sadece keseyi görebildik ama doktorum herşey yolunda dedi çok şükür :)

Kızlar bnm. Ağzımda acı bir tat var 2 gündür ya sürekli seker atmak zorunda kalıyorum ağzıma
Yemekten sonra cok kötü oluyo özellikle
Ne olur seker atma agzina o kadar zararli ki, baska cozumler bulsan mesela kuru kayisi filan yesen bile cok daha iyi. Biraz meyve veya ne bileyim hurma ye en azindan.

Ne olur seker atma agzina o kadar zararli ki, baska cozumler bulsan mesela kuru kayisi filan yesen bile cok daha iyi. Biraz meyve veya ne bileyim hurma ye en azindan.
Tatlıyı cok seviyorum ben ya
Hiç yemeyim mi?
Naneli seker ya da çikolatalı leblebi atıyordum ağzıma

inşallah öyle olur, çarşamba bir daha gideceğim bakalım. senin de hayırlı olsun

Gunaydin kizlr . Dün bebsin keseyi gördük içinde minnak bi fasulye sanrim oğlum olacak gene . Öyle gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…