2017 Aralık Anneleri

Merhaba ben de burda yerimi alayım. Son adet tarihim 3 mart 2017

Tahmini doğum tarihim 8 aralık 2017

sat aynı canım benimde gördün mü keseyi kalbi duydun mu
Keseyi biz gördük De kalp için bekliyoruz daha

Merhaba ,
Benim 2 gündür şiddetli bulantılarım başladı. Yalnız enteresan birşekilde gece oluyor bulantılar , gündüz gayet normalim. Bu bulantılar sabah yoğun olmaz mıydı ya?
Bnmde bazen akşam bazen sabah oluyor bulantı anlamadım bende bu işi

Evet cnm bekle bncede brz:)

Merhaba ,
Benim 2 gündür şiddetli bulantılarım başladı. Yalnız enteresan birşekilde gece oluyor bulantılar , gündüz gayet normalim. Bu bulantılar sabah yoğun olmaz mıydı ya?
BENDE DAHA BULANTI HİÇ OLMADI... ÇOK ŞÜKÜR MÜ DESEM YOKSA BU DURUM ANORMAL Mİ BİLEMEDİM...

gecmis olsun insallah en kisa surede gelir minik bekletmez sizi

vajinal de bakildi mi acaba 8 + larda duyanlar olabiliyomus
evet 2 kez vajinal bakıldı, kesede büyüme var, hormonlarda artış mevcut ama bebek görülemedi hala
onun dışında ne bulantı ne halsizlik var sadece kasıklarımda biraz ağrı oluyor...

Haklısın canım öyle denemem lazım sanırım. Çok teşekkür ederim..

Merhaba arkadaşlar ben sat a göre 6 haftalık hamileyim ama bugün ultrasona girdim 4+5 yazıyordu. Bhcg 10000 çıktı ve sadece keseyi görebildik kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi doktorum. Eger 4+5 isem bu değer çok yüksek değil mi? Yada ben 6 haftaliksam kalp atışını niye duyamadık ?

Canım geç yumurtlamış olabilirsin değerin 4 5 haftaya uygun 15 gün sonra kalp atışlarını duyarsın cnm meraklanma

Değerleriniz normal. önceki sayfada bir arkadaş referans değerleri yazmıştı. Her hamilelik farklı seyreder. Ayrıca sat döngüsünde 28 gün referans alınıyor sizin daha az veya daha çok olabilir. Endişelenmeyin Allahın izniyle kalp atışlarını da bir sonraki doktor randevunuzda duyacaksınızdır.

Kızlar benim kasık agrim var ama böyle adet olacakmışım gibi değil de gaz sancısı gibi ama sürekli var. Karnımı bastiramiyorum hareket ederken de ağrıyor. Hamileliğin ilk ayında böyle olan var mı aranizda

Kasık ağrısı değilde bi şişkinlik var bende.normalde biraz göbeğim zaten vardı ama şimdi 3aylık gibi görünüyor.rahimde bi canlı var ve büyüyor normaldir herhalde.benim 2.bebeğim allah nasip .ederse kızımda nasıldı hatırlamıyorum.

Canım benim de şişkinlik gibi ama hafif sancı da var bastirinca filan. Bende çikolata kisti var onun yaptığı ağrıya benziyor o yüzden bu hassasiyetim. Bugün Dr a sordum pek önemsemedi bişey olmaz filan dedi ama yine de tedirginim

Kızlar bnm. Ağzımda acı bir tat var 2 gündür ya sürekli seker atmak zorunda kalıyorum ağzıma
Yemekten sonra cok kötü oluyo özellikle

Cevabın için teşekkür ederim canım. Sen duyabildin mı kalp atışlarını
Hayır canım benim daha kese bile görünmedi henüz çok yeni. 3. Haftanın sonundaymis iki gün arayla tahlil yaptırdım değer yükselmiş dış gebelik değil dedi Dr. Ama cuma bir kez daha yaptircam çarşamba da keseyi görmek için gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…