sat aynı canım benimde gördün mü keseyi kalbi duydun muMerhababen de burda yerimi alayım. Son adet tarihim 3 mart 2017
Tahmini doğum tarihim 8 aralık 2017
Bnmde bazen akşam bazen sabah oluyor bulantı anlamadım bende bu işiMerhaba ,
Benim 2 gündür şiddetli bulantılarım başladı. Yalnız enteresan birşekilde gece oluyor bulantılar , gündüz gayet normalim. Bu bulantılar sabah yoğun olmaz mıydı ya?
Evet cnm bekle bncede brz:)sağolasın canım, 136 ydı geçen hafta öyle öğrendim.
şmdi gitsem bişe görünmez boşuna gitmeyeyim diyorum.
oğlumda 5 haftalıkken kese görünmüştü benim erken döllenme oluyor.
adetin son günü yumurtluyorum.adetim 4 gün geçti. bir hafta daha bekleyeyim
Peki ne zaman başladı acaba bulantilarınız?ben 5.haftadayım.merak ettim açıkçasıKizlar hosgeldiniz. Bulanti icin tarif veren arkadaslar tskler benim bulantim her gecen gun artiyor biraz zor gecicek bi iki ay heralde saglikli olsunlar yeter ki
BENDE DAHA BULANTI HİÇ OLMADI... ÇOK ŞÜKÜR MÜ DESEM YOKSA BU DURUM ANORMAL Mİ BİLEMEDİM...Merhaba ,
Benim 2 gündür şiddetli bulantılarım başladı. Yalnız enteresan birşekilde gece oluyor bulantılar , gündüz gayet normalim. Bu bulantılar sabah yoğun olmaz mıydı ya?
evet 2 kez vajinal bakıldı, kesede büyüme var, hormonlarda artış mevcut ama bebek görülemedi halagecmis olsun insallah en kisa surede gelir minik bekletmez sizi
vajinal de bakildi mi acaba 8 + larda duyanlar olabiliyomus
Haklısın canım öyle denemem lazım sanırım. Çok teşekkür ederim..cnm,
öncelikle kendine yarım litrelik/50ml bir şişe al...
sabah kalkar kalmaz yarım litreyi içersen hem sindirim sistemin temizlenir ve çalışır hem de metabolizman hızlanır...
daha sonra öğlene kadar bir şişe daha içersen zaten öğlene kadar yarılamış oluyorsun... böylelikle daha kolay içiliyor...
nasıl içtiğini bile anlamazın ben yaklaşık 3 yıldır bu şekilde günde en az 2-2,5lt su içiyorum...
Canım geç yumurtlamış olabilirsin değerin 4 5 haftaya uygun 15 gün sonra kalp atışlarını duyarsın cnm meraklanmaMerhaba arkadaşlar ben sat a göre 6 haftalık hamileyim ama bugün ultrasona girdim 4+5 yazıyordu. Bhcg 10000 çıktı ve sadece keseyi görebildik kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi doktorum. Eger 4+5 isem bu değer çok yüksek değil mi? Yada ben 6 haftaliksam kalp atışını niye duyamadık ?
Merhaba arkadaşlar ben sat a göre 6 haftalık hamileyim ama bugün ultrasona girdim 4+5 yazıyordu. Bhcg 10000 çıktı ve sadece keseyi görebildik kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi doktorum. Eger 4+5 isem bu değer çok yüksek değil mi? Yada ben 6 haftaliksam kalp atışını niye duyamadık ?
Limon sıkıp icmeye calistim tadi güzel oldu icebildim sukurHaklısın canım öyle denemem lazım sanırım. Çok teşekkür ederim..
Kasık ağrısı değilde bi şişkinlik var bende.normalde biraz göbeğim zaten vardı ama şimdi 3aylık gibi görünüyor.rahimde bi canlı var ve büyüyor normaldir herhalde.benim 2.bebeğim allah nasip .ederse kızımda nasıldı hatırlamıyorum.Kızlar benim kasık agrim var ama böyle adet olacakmışım gibi değil de gaz sancısı gibi ama sürekli var. Karnımı bastiramiyorum hareket ederken de ağrıyor. Hamileliğin ilk ayında böyle olan var mı aranizda
Canım benim de şişkinlik gibi ama hafif sancı da var bastirinca filan. Bende çikolata kisti var onun yaptığı ağrıya benziyor o yüzden bu hassasiyetim. Bugün Dr a sordum pek önemsemedi bişey olmaz filan dedi ama yine de tedirginimKasık ağrısı değilde bi şişkinlik var bende.normalde biraz göbeğim zaten vardı ama şimdi 3aylık gibi görünüyor.rahimde bi canlı var ve büyüyor normaldir herhalde.benim 2.bebeğim allah nasip .ederse kızımda nasıldı hatırlamıyorum.
Hayırlı olsun benimde sat 3 mart. Ilk bebegin mi?Merhababen de burda yerimi alayım. Son adet tarihim 3 mart 2017
Tahmini doğum tarihim 8 aralık 2017
Adına çok sevindim canım o zaman bundan sonra taktik limonlu su. Hemde faydalı :)Limon sıkıp icmeye calistim tadi güzel oldu icebildim sukur
Rica ederim canım evet gerçekten şu çok çok çok önemli. Bebek kan ile besleniyor kan da şu ile tazeliyor hücreler yenileniyorHadi ya o kadar mı.. Gözüm korktu şimdi haklısın canım tamam ben daha çokzorlayayım kendimi canım çok sağol..
O aci tat oglumda 20.haftaya kadar gitmemisti suan bende de varKızlar bnm. Ağzımda acı bir tat var 2 gündür ya sürekli seker atmak zorunda kalıyorum ağzıma
Yemekten sonra cok kötü oluyo özellikle
Cevabın için teşekkür ederim canım. Sen duyabildin mı kalp atışlarınıCanım geç yumurtlamış olabilirsin değerin 4 5 haftaya uygun 15 gün sonra kalp atışlarını duyarsın cnm meraklanma
Hayır canım benim daha kese bile görünmedi henüz çok yeni. 3. Haftanın sonundaymis iki gün arayla tahlil yaptırdım değer yükselmiş dış gebelik değil dedi Dr. Ama cuma bir kez daha yaptircam çarşamba da keseyi görmek için gel dediCevabın için teşekkür ederim canım. Sen duyabildin mı kalp atışlarını