2017 Aralık Anneleri

Ben yine korunurken hamile kaldim kizlar. 25 mart yumurtlama 1 nisanda iliski eşime hamile kalmam tarih itibariyle rahat ol dedim. O arada mantar oldum 3 ve 4 unde hep ilac kullandim. Meger hamileymisim. Bu ilaclar yuzunden cok endiseliyim. Bir sey olur mu sizce?

Canim hayirli olsun sana da siyah bos bi kese gorduk sadece. Sen de 5.hafta da sadece keseyi mi gordun? Tam bi hafta sonra mi bebis ve kalp atisini gordun?ikisinde de karnindan mi baktılar?
Evet 5+3 te keseyi gördük doktor bir hafta soNra tekrar gel bir daha bakalım dedi 6+3 te de bebeği ve kalp atışını duyduk hiç vajinadan muayene olmadım hepsini karından baktık

Evet 5+3 te keseyi gördük doktor bir hafta soNra tekrar gel bir daha bakalım dedi 6+3 te de bebeği ve kalp atışını duyduk hiç vajinadan muayene olmadım hepsini karından baktık
Canim ne guzel masallah :) mide bulantin falan var mi? 6. Veya 7. Haftada bulanti basliyo diyolar genelde

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın

Hiç belirtim yok sadece kasık ağrım oluyor birde halsizlik. İnşallah bulantı olmaz. Sende belirti var mı.
Hayir canim bende de arada kasik agrisi oluyor aynen dedigin gibi yorgunluk da oluyor. Bulanti az az olsa bebek kendini hissettirse keske

Az önce acile gittim üç gün geciktigimi de dedim. Kanda çıkmaz daha erken evde test yapablrsn dedi. Pazartesi de kadın doğuma git dedi. Rahatsızlığım için ilaç yazdı geldim eve kızlar

Arkadaslar merhaba. 5haftalik hamileymisim doktor biraz once karindan bakarak keseyi gordu. Ama ici bos dedi. Kalp atislari icin haftaya bi daha gel dedi. Normal mi sizce kizlar? Yorum yaparsaniz cok sevinirim
normall oglumda 5+4 te gittim bunda da 5+3 te ici bos bi kese jaftaya cumartesi de bebek icin gitcem bakalim endise edecek bi durum yok yani canm ins saglikla kucagina alirsin hayırlı olsun

Canim hayirli olsun sana da siyah bos bi kese gorduk sadece. Sen de 5.hafta da sadece keseyi mi gordun? Tam bi hafta sonra mi bebis ve kalp atisini gordun?ikisinde de karnindan mi baktılar?

Hayirli olsun amin insallahh :)
Hiç belirtim yok sadece kasık ağrım oluyor birde halsizlik. İnşallah bulantı olmaz. Sende belirti var mı.
bu belirtisizliklerinizi yazmayin buraya sonra bizim gibi erkenden bulantisi baslayan anneler olarak imreniriz nazarimiz deger Allah korusun :) saka bi yana bulanti yoksa cok iyi cunku bulanti beslenme durumunu olumsuz etkiliyo gunluk yasami da ayni sekilde olumsuz etkiliyo

Ben de yedikce bulantimi bastiriyorum ama cok kilo aldiracak seyler yememeye calisiyorum:) Benimde hedefim az kilo almak ilk gebeligimde son aylarda zorlanmistim insallah rahat bi hamilelik geciririz :)
ben bildigin disardan agir yiyecekler aliyorum bastirmiyo kraker filan ve simdiden yanaklar doldu

Sen girmişsin canım zaten keseyi, bebeği, kalp atışlarını gördün mü acaba
Ben ilk gittiğimde 4+2 de keseyi gördüm
5+3 te doktor tekrar çagırdı bebegin oluşumu başlamış ama çok küçük dedi bu yüzden kalp atışını çok derindende olsa duydum
Bugün 6+0 olduk
Perşembe günü gidicem inşallah kalp arışını tam olarak duyucam

Az önce acile gittim üç gün geciktigimi de dedim. Kanda çıkmaz daha erken evde test yapablrsn dedi. Pazartesi de kadın doğuma git dedi. Rahatsızlığım için ilaç yazdı geldim eve kızlar

Kanda çıkmazsa evdeki testte hiç çıkmaz nasıl bi doktor o anlamadım bence test yapmadan ilaçları kullanma cnm

Canim karindan mi gordunuz ikisinde de? Yoksa vajinal mi bakti?

Merhaba kızlar bende aralık annesiyim inş SAT a göre.5+5 im bugün kan tahlili çukmadı daha öıkınca Dr a gidicem.bir kızım var 2.5 yasında.

Merhaba aralik annelerii:) bende adet gunume gore 5 hafta 4 gunluk hamileyim. Beta hcgm 186,9 cikti gecen hafta ve kese gozukmedi. Onumuzdeki haftaicine randevu verdi doktorum keseyi gorebilmek icin. Kimine göre geriden gidiyorum benim gibi olan var mi aranizda?

Çok geçmiş olsun. İnşallah yakın zamanda olur yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…