Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli olmuyor o beta hcg nin değerine bağlı. benim oğlumda karından görülmüştü 6.haftada beta hcg çok yüksekti. ona bağlamıştı karından görünmesini6. Haftada kalp atışını karından ultrason ile bakıldığında mi duydunuz ? İnternette bir videoda vajinal ultrason ile duyulur diyordu da
Beta hcg kac olunca bebegin gorunmesi lazim? Benim dun 4000civariyken sadece keseyi gorduk karindan. Normal mi sizce yoksa bebegin de gorunmesi mi lazimdibelli olmuyor o beta hcg nin değerine bağlı. benim oğlumda karından görülmüştü 6.haftada beta hcg çok yüksekti. ona bağlamıştı karından görünmesini
Hamilelik var gibi hayirli olsunsanırım hamileyim. adetim 1 gün geçti. oğluma hamileyken de bu şekilde silik görmüştüm sonra koyulaşmıştı. ama karnım ve kasıklarım çok ağrıyor. oğlum 3 yaşında o zamanda böyle miydim hatırlamıyorum. hayırlısı olsun artık
Ben de 3400 civarı sadece keseyi gördüm , normal gibiBeta hcg kac olunca bebegin gorunmesi lazim? Benim dun 4000civariyken sadece keseyi gorduk karindan. Normal mi sizce yoksa bebegin de gorunmesi mi lazimdi
Hamilelik var gibi hayirli olsun
Canim ozel bir hastanede yada saglik ocaginda yaotr ozaman 20 tl falan odemistm ben ozelde gebelik yoksa ilacina baslarsin insallah vardir kiminin idrarda cikmayip kanda ciktigi oluyoBen erken olurum da hiç gecikmezdi canım tek bi kere bi gün geçmişti. Bu sefer 4 gün oldu hala bişey yok adetten sonraki 2.ve4.gün idrar testi yaptım negatif. Adet olmadkca umutlnyrz esimle ama hep negatif çıkıyor ışte
sanırım hamileyim. adetim 1 gün geçti. oğluma hamileyken de bu şekilde silik görmüştüm sonra koyulaşmıştı. ama karnım ve kasıklarım çok ağrıyor. oğlum 3 yaşında o zamanda böyle miydim hatırlamıyorum. hayırlısı olsun artık
Hayirli olsn canm hamilesin yuksek ihtimalsanırım hamileyim. adetim 1 gün geçti. oğluma hamileyken de bu şekilde silik görmüştüm sonra koyulaşmıştı. ama karnım ve kasıklarım çok ağrıyor. oğlum 3 yaşında o zamanda böyle miydim hatırlamıyorum. hayırlısı olsun artık
Canim ozel bir hastanede yada saglik ocaginda yaotr ozaman falan odemistm ben gebelik yoksa ilacina baslarsin insallah vardir kiminin idrarda cikmayip kanda ciktigi oluyo
kısmet artık. daha 2 aydır istiyorduk zaten. oğlum bana marketten kardeş al deyince karar verdik . hayırlıysa olsun.
Ben de 3400 civarı sadece keseyi gördüm , normal gibi
Masallah canim. Ben de 5.haftadayim ben de sadece keseyi gordumSelam anne adayları bende perşembe günü dr a gittim ikizlere hamile oldugumu ögrendim ama sadece kese gözüktü ikisinde de. İkizlerin biri6+1 cıktı ve 15 mm kese digeri 5+6 da 10 mm kese cıktı bebek görünmedi cok endişeliyim sizler ne kadarlıkta ve kac mm iken bebeklerinizi gördünüz
Kızlar moralim çok bozuk. Şimdi doktordan geldik. Keseyi göremedi. Daha cok erken aslında ama Her şey e hazırlıklı olmalısın dedi. Ağlamaktan içim dışıma cıktı. Sat 12 Mart. Çok mu erken? Sizin ne zaman göründü keseniz
Selam anne adayları bende perşembe günü dr a gittim ikizlere hamile oldugumu ögrendim ama sadece kese gözüktü ikisinde de. İkizlerin biri6+1 cıktı ve 15 mm kese digeri 5+6 da 10 mm kese cıktı bebek görünmedi cok endişeliyim sizler ne kadarlıkta ve kac mm iken bebeklerinizi gördünüz
Seninkine de maşaallah canım Allahım doğumlarını da görmeyi nasib etsin senin sat kaçtıMasallah canim. Ben de 5.haftadayim ben de sadece keseyi gordum
Çok teşekkürler.. benim sat 10 mart 24 martta da aşılama oldum.. siz hangi aşamadasınız biz keseyi gördük kalbi 6+3de görmeye gideceğiz kısmetseHayırlı olsun sat kac? Yakınız galiba benim 6 mart