Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen idrar testi yaptin mi? Daha once hic gecikmen olmus muydu?Kullanmadım canım bu belirsizlik bunalttı iyice beni
Canim masallah ben 5+4 te gittim bebek bile yoktu ortada cok azcik hayal meyal yolk sac gorduk okdar erkek bebekler erken geliyomus senin bebis erkekmi olcak acaba :)Ben ilk gittiğimde 4+2 de keseyi gördüm
5+3 te doktor tekrar çagırdı bebegin oluşumu başlamış ama çok küçük dedi bu yüzden kalp atışını çok derindende olsa duydum
Bugün 6+0 olduk
Perşembe günü gidicem inşallah kalp arışını tam olarak duyucam
Hosgeldn canm gec dollenmedir deger 1500-2000 olunca vajinal usg de gorunuyoMerhaba aralik annelerii:) bende adet gunume gore 5 hafta 4 gunluk hamileyim. Beta hcgm 186,9 cikti gecen hafta ve kese gozukmedi. Onumuzdeki haftaicine randevu verdi doktorum keseyi gorebilmek icin. Kimine göre geriden gidiyorum benim gibi olan var mi aranizda?
Kuzum ben adetim 3 gun gecince kanda cikmisti oyle sacma sey olurmu asil kanda cikmazsa idrarda zaten cikmaz sen bi kan testi yaptr hemen baslama ilaclaraKullanmadım canım bu belirsizlik bunalttı iyice beni
Benim her daim oluyorHerkese merhabalar
Tatil tatil gec kahvaltidan sonra mayismaca . Sizleér neler yapiosunz benim gecelerı mide bulantım oluo. Normal de sabah olur derler ama .var mı benim gibi olan
bnimde gece bulntim oluyor canimm. kotuuu.Herkese merhabalar
Tatil tatil gec kahvaltidan sonra mayismaca . Sizleér neler yapiosunz benim gecelerı mide bulantım oluo. Normal de sabah olur derler ama .var mı benim gibi olan
Canim sen idrar testi yaptin mi? Daha once hic gecikmen olmus muydu?
Sen saglik ocaginda tahlil yaptirsana. Orada daha detayli bakiyorlar. Ben de keske ilk saglik ocagina gitseymisimBen erken olurum da hiç gecikmezdi canım tek bi kere bi gün geçmişti. Bu sefer 4 gün oldu hala bişey yok adetten sonraki 2.ve4.gün idrar testi yaptım negatif. Adet olmadkca umutlnyrz esimle ama hep negatif çıkıyor ışte
Canim baktim da anlayamadim. Daha once oraya girmiyordum pekLesaM primanin hamilelik bölümündeki mesajlar mi silinmiş ben mi göremiyorum sende bi bakar misin canım
Hayırlı olsun sat kac? Yakınız galiba benim 6 martSelam arkadaşlar nasip olursa bende aralık annesi olucam. Keseyi gördük 1 hafta sonra da kalp atışları için gidicez kısmetse.. yakın zamanda aynı şeyleri yaşayan insanlar topluluğu olduğumuz için yazmak istedim