• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Ben düzenli kullanamadım o yüzden kesin al diyemeyeceğim ya, eşim yarıladı şişeyi onun egzaması var onu rahatlattı ama orası kesin 🙈
Biberiye suyu egzamaya iyi geliyorsa bende alayim bide gebelikte kullanilmasinda sakinca yoksa super olur bıktım egzamadan 😩

Ben yaptırmadım. Aldırmayı düşünmüyorsanız yani gebeliğinizi sonlandırmayı çokta gerekli olan bir şey değil. Eskiden varmıudı böyle bir şey. İnsanın daha çok stres ve kaygı içerisinde olacağına inanıyorum olumsuz çıkması durumunda. Olumsuz çıkınca amniyonysentez, yo işte göbek bağı sentezi mi bir şeyler yapılabilir. Bu benim fikrim tabi. Herkesin kendi tercihi. Çünkü hiçbir sonuç %100 doğru değil. %99.5 0.05 lik ihtimal bile çok önemli o halde. O yüzden gereksiz ve fuzuli masraf görüyorum. Detaylı yaptıracağım mesela ben. O da Allah korusun doğum sonrası hemen müdahale gerekecek bir şey var mı diye ? Çünkü benim kardeşimde böyle bir durum gerçekleşmişti. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ben de ayrıntılı yaptıracağım. 14. Haftada da yaptırdım. Erken tarama her şey normal şükür eğer bi aksilik görseydi fetal o zaman yaptırırım diye düşündüm

Ay bu sıra unutkanlık var bende biraz sizdede var mı ? Dün sordum mu hatırlamıyorum. Bebek arabası aldınız mı ? Baktınız mı ? Şu an indirim var ama erken mi acaba diye beklesem mi diyorum..

Ay bu sıra unutkanlık var bende biraz sizdede var mı ? Dün sordum mu hatırlamıyorum. Bebek arabası aldınız mı ? Baktınız mı ? Şu an indirim var ama erken mi acaba diye beklesem mi diyorum..
Ben bi çılgınlık yapıp aldım 🙈 hatta anne yanı park yatakta aldım. Biberon ısıtıcı, starilizatör, biberon, emzik hepsini alıverdim🤭 bi bebek eksik 🤣

Ben bi çılgınlık yapıp aldım 🙈 hatta anne yanı park yatakta aldım. Biberon ısıtıcı, starilizatör, biberon, emzik hepsini alıverdim🤭 bi bebek eksik 🤣
Ahaha 😅😅 çok hızlııı oldu bu. Bende bir yandan indirimde alayım diyorum bir yandan elim gitmiyor. Zaten kararsızım araba bakıcam bu gidişle 3 ay 😅😅😅

Açıkçası bekleme taraftarıydım en azından 25-30 haftalara kadar ama yurtdışında yaşayan arkadaşlarımızı ziyarete gittik. Bebekleri var önerdikleri herşeyi aldık geldik. Fiyat çok farkediyor açıkçası o yüzden büyük parçaları topladım geldim😊 bende çok kararsızım, orda bi anda gaza gelince düşünmeyi bıraktım ve aldım aklım hala almadığım arabalarda 🙈

Bu arada anne yanı park yatağı elele den aldım şuan indirim var yanında yatakta hediye geliyor. 1 günde geldi kurduk hemen 😊 çok anlamam bebek malzemelerinden ama oldukça kaliteli geldi bana

Açıkçası bekleme taraftarıydım en azından 25-30 haftalara kadar ama yurtdışında yaşayan arkadaşlarımızı ziyarete gittik. Bebekleri var önerdikleri herşeyi aldık geldik. Fiyat çok farkediyor açıkçası o yüzden büyük parçaları topladım geldim😊 bende çok kararsızım, orda bi anda gaza gelince düşünmeyi bıraktım ve aldım aklım hala almadığım arabalarda 🙈
Çok iyi yapmışsın güle güle kullan, bazı şeyler burdan çok ucuz cidden 🙈

:KK61:Mide bulantısı tamamen geçmedi ama sürekli bir mide yanması var. Günde 4 5 kez gaviscon içmek beni korkutuyor o yüzden artık farklı yöntemlere yönelmeye başladım. 2 yemek kaşığı tahin içiyorum, soğuk süt veya ayran biraz rahatlatıyor. Bir de kabuğu soyulmuş elma başka önerisi olan var mı mide yanması ile alakalı gerçekten gırtlağıma kadar alev yükseliyormuş gibi hissediyorum.

Aldık biz bebek arabası. İndirimi kaçırmak istemedik. Prego Concorde 2025 modeli, e bebekte 23bindi fiyatı, indirimiyle 16.500’e aldık ve peşin fiyatına da 8 taksit yaptılar bonus karta. Modeli gerçekten öneririm, uzun araştırma sonrası birçok açıdan içime sinen bir model oldu. YouTube yazarak aratırsan özelliklerini detaylıca görebilirsin 😍

Back