- 23 Şubat 2009
- 196
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 5+3 te keseyi gördük doktor bir hafta soNra tekrar gel bir daha bakalım dedi 6+3 te de bebeği ve kalp atışını duyduk hiç vajinadan muayene olmadım hepsini karından baktıkCanim hayirli olsun sana da siyah bos bi kese gorduk sadece. Sen de 5.hafta da sadece keseyi mi gordun? Tam bi hafta sonra mi bebis ve kalp atisini gordun?ikisinde de karnindan mi baktılar?
Canim ne guzel masallah :) mide bulantin falan var mi? 6. Veya 7. Haftada bulanti basliyo diyolar geneldeEvet 5+3 te keseyi gördük doktor bir hafta soNra tekrar gel bir daha bakalım dedi 6+3 te de bebeği ve kalp atışını duyduk hiç vajinadan muayene olmadım hepsini karından baktık
Sen girmişsin canım zaten keseyi, bebeği, kalp atışlarını gördün mü acaba5+6 dayim az kaldı ☺
Hiç belirtim yok sadece kasık ağrım oluyor birde halsizlik. İnşallah bulantı olmaz. Sende belirti var mı.Canim ne guzel masallah :) mide bulantin falan var mi? 6. Veya 7. Haftada bulanti basliyo diyolar genelde
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınmerhabalar bende hayrirlisiyla arik aralik annesi olacamm ins. daha once temmuz annesiydim. 3 bucuk yasinda bir kizim var.... evde gebelik testi yaptim. pazartesi de saglikocaginda yapicam. ona gore hastaneye gidecemm. ins. saglikla bebislerimizi aliriz kucagimiza.
Hayir canim bende de arada kasik agrisi oluyor aynen dedigin gibi yorgunluk da oluyor. Bulanti az az olsa bebek kendini hissettirse keskeHiç belirtim yok sadece kasık ağrım oluyor birde halsizlik. İnşallah bulantı olmaz. Sende belirti var mı.
normall oglumda 5+4 te gittim bunda da 5+3 te ici bos bi kese jaftaya cumartesi de bebek icin gitcem bakalim endise edecek bi durum yok yani canm ins saglikla kucagina alirsin hayırlı olsunArkadaslar merhaba. 5haftalik hamileymisim doktor biraz once karindan bakarak keseyi gordu. Ama ici bos dedi. Kalp atislari icin haftaya bi daha gel dedi. Normal mi sizce kizlar? Yorum yaparsaniz cok sevinirim
Canim hayirli olsun sana da siyah bos bi kese gorduk sadece. Sen de 5.hafta da sadece keseyi mi gordun? Tam bi hafta sonra mi bebis ve kalp atisini gordun?ikisinde de karnindan mi baktılar?
Hayirli olsun amin insallahh :)merhabalar bende hayrirlisiyla arik aralik annesi olacamm ins. daha once temmuz annesiydim. 3 bucuk yasinda bir kizim var.... evde gebelik testi yaptim. pazartesi de saglikocaginda yapicam. ona gore hastaneye gidecemm. ins. saglikla bebislerimizi aliriz kucagimiza.
bu belirtisizliklerinizi yazmayin buraya sonra bizim gibi erkenden bulantisi baslayan anneler olarak imreniriz nazarimiz deger Allah korusun :) saka bi yana bulanti yoksa cok iyi cunku bulanti beslenme durumunu olumsuz etkiliyo gunluk yasami da ayni sekilde olumsuz etkiliyoHiç belirtim yok sadece kasık ağrım oluyor birde halsizlik. İnşallah bulantı olmaz. Sende belirti var mı.
ben bildigin disardan agir yiyecekler aliyorum bastirmiyo kraker filan ve simdiden yanaklar dolduBen de yedikce bulantimi bastiriyorum ama cok kilo aldiracak seyler yememeye calisiyorum:) Benimde hedefim az kilo almak ilk gebeligimde son aylarda zorlanmistim insallah rahat bi hamilelik geciririz :)
Ben ilk gittiğimde 4+2 de keseyi gördümSen girmişsin canım zaten keseyi, bebeği, kalp atışlarını gördün mü acaba
Az önce acile gittim üç gün geciktigimi de dedim. Kanda çıkmaz daha erken evde test yapablrsn dedi. Pazartesi de kadın doğuma git dedi. Rahatsızlığım için ilaç yazdı geldim eve kızlar
Canim karindan mi gordunuz ikisinde de? Yoksa vajinal mi bakti?Ben ilk gittiğimde 4+2 de keseyi gördüm
5+3 te doktor tekrar çagırdı bebegin oluşumu başlamış ama çok küçük dedi bu yüzden kalp atışını çok derindende olsa duydum
Bugün 6+0 olduk
Perşembe günü gidicem inşallah kalp arışını tam olarak duyucam
Karnımdan canımCanim karindan mi gordunuz ikisinde de? Yoksa vajinal mi bakti?
Çok geçmiş olsun. İnşallah yakın zamanda olur yeniden.Kızlar kanamam başladı. Bebeğim melek oldu... doktorum la konuştum. 3 gün sonra bi kontrol e gidicem. En büyük korkum kürtaj olmaktı. Gerek kalmaz inşallah
Ben Allahtan sağlıklı bir bebek istemiştim. Sağlıklı değilmiş demekki aldı meleğimi