- Konu Sahibi birhemsiree
Canım 8. Gün çıkar dimi kan versek 5. Gün embriyosuİnşalalah mevlam kalbini sevindirir yüzünü güldürür burdaki herkesin hepimizin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 8. Gün çıkar dimi kan versek 5. Gün embriyosuİnşalalah mevlam kalbini sevindirir yüzünü güldürür burdaki herkesin hepimizin![]()
Bilemiyorum canım benim dün 9.gündüCanım 8. Gün çıkar dimi kan versek 5. Gün embriyosu
Ben oğlumda da 9. Gün idrar testi yapmıştım çok net çift çizgi beta da 259 çıkmıştı . Bunda 8. Gün akşam yaptım 9. Gün sabah yaptım tek çizgi 9. Gün kanda 173 . Canım sabretmek çok zor biliyorum ben de sabredemedim ama beklesen mi acaba kendimizi boşa üzmüş olmayalım belki geç tutunma vs olurCanım 8. Gün çıkar dimi kan versek 5. Gün embriyosu
12 şubatta olduysa 13 şubat birinci gün sayılıyor ve bugün 4. Gün ben 4. Günde yapmıştım ilk negatif çıktı saatler sonra baktığımda fotoda bile belli olmayacak şekilde silik vardı böyle koyulmuştum fotoğrafı biraz efektle işaret koydum arkadaşım görsün diye ama zar zor belli oluyorKızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı acaba
Canım hiç belirtim yok senin belirtin varmıydı bende 13 şubatta transfer oldumMerhaba canım. 7 şubatta transfer oldum, 13 şubatta 17 çıktı beta..
Sen naptın ne durumdasın
Ben de varım dün oldum transfer 15 şubatBen 1 şubatta 5. Gün embriyo transferi yaptım fakat sonucum negatif ve 2.ci denememdi.
Bende 4-5-6 da yaptım hep negatifti. Sonra vazgeçtim. 10. Gün kan 279 12. Gün 880 çıktı . 5. Gün embriyosu. Ondam hiç canınızı sıkmayınKızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı
Evet ya 2. Gün yaptım 2 tane silik çizgi çıktı ama doğrumudur bilmiyorumAiyy 2. Gün mü yaptın testi.
1 subat 4.gun embriosu ikiz tranfer oldumMerhaba benide listeye ekler misiniz 19 subat transfer 5. Gün embriyosu 31 yaşındayım 5bc genetiği incelenmiş embriyom var
Kaçıncı günün de teset yaptın canm157 geldi betaElhamdülillah
2. Günde kan ver canım 12. Gün yani artış yüksekse ikiside tutunmuştur inşallahKızlar 5. Gun embriyosu iki embriyo transferi oldum 10. Günüm hcg 240 çıktı sizce değer nasıl?![]()
Darısı başımızaKızlar 5. Gun embriyosu iki embriyo transferi oldum 10. Günüm hcg 240 çıktı sizce değer nasıl?![]()
Gayet iyi artmış yüzde 70 artması yeterli zaten1 subat 4.gun embriosu ikiz tranfer oldum
Beta hcg
12 subat 32.50
14 subat 57.60
Sanki adtis dusuk gibi
Doktorum 24 subat ultrason cagirdi. Hayirlisi
Canım senin taze transfer miydi5. Gundu benimki
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinDarısı başımıza![]()
İnşallah ikiside tutmuştur ilk transferim2. Günde kan ver canım 12. Gün yani artış yüksekse ikiside tutunmuştur inşallah![]()
Umut oldunuz bana, peki transfer gününü saydınız mıBende 4-5-6 da yaptım hep negatifti. Sonra vazgeçtim. 10. Gün kan 279 12. Gün 880 çıktı . 5. Gün embriyosu. Ondam hiç canınızı sıkmayın
Ben pcos olduğum için rahim dinlendirme yapıldı.Canım senin taze transfer miydi