• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Canım 8. Gün çıkar dimi kan versek 5. Gün embriyosu
Ben oğlumda da 9. Gün idrar testi yapmıştım çok net çift çizgi beta da 259 çıkmıştı . Bunda 8. Gün akşam yaptım 9. Gün sabah yaptım tek çizgi 9. Gün kanda 173 . Canım sabretmek çok zor biliyorum ben de sabredemedim ama beklesen mi acaba kendimizi boşa üzmüş olmayalım belki geç tutunma vs olur

Kızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı acaba
12 şubatta olduysa 13 şubat birinci gün sayılıyor ve bugün 4. Gün ben 4. Günde yapmıştım ilk negatif çıktı saatler sonra baktığımda fotoda bile belli olmayacak şekilde silik vardı böyle koyulmuştum fotoğrafı biraz efektle işaret koydum arkadaşım görsün diye ama zar zor belli oluyor

Eklentiler

• 231A9BD6-BABA-4CEA-BB34-C8E60CA3EF00.jpeg
    231A9BD6-BABA-4CEA-BB34-C8E60CA3EF00.jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı
Bende 4-5-6 da yaptım hep negatifti. Sonra vazgeçtim. 10. Gün kan 279 12. Gün 880 çıktı . 5. Gün embriyosu. Ondam hiç canınızı sıkmayın

Back