• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Bu arada anne yanı park yatağı elele den aldım şuan indirim var yanında yatakta hediye geliyor. 1 günde geldi kurduk hemen 😊 çok anlamam bebek malzemelerinden ama oldukça kaliteli geldi bana
Biz de Elele’den alıcaz onu, fiyat performans geldi açıkçası. Almışsın madem, şeyi sorayım, merak ediyorduk eşimle 😅 Beraberinde hediye olarak gönderdikleri yatağın yüksekliği kaç cm? Biz 5 ya da 7 cm diye düşünüyoruz 😅

Aldık biz bebek arabası. İndirimi kaçırmak istemedik. Prego Concorde 2025 modeli, e bebekte 23bindi fiyatı, indirimiyle 16.500’e aldık ve peşin fiyatına da 8 taksit yaptılar bonus karta. Modeli gerçekten öneririm, uzun araştırma sonrası birçok açıdan içime sinen bir model oldu. YouTube yazarak aratırsan özelliklerini detaylıca görebilirsin 😍
Teşekkür ederim. Baktım ama benim tercih edeceğim model değil. Hem çok ağır bir araba 10 kg imiş.benim ufak kardeşim var (18 yaş var aramızda) onun ki böyle bir arabaydı sürmeyi sevemiyordum 😅 Ben chicco seety, chicco goody plus x veya maxicosi lara2 bakıyorum. Bu üç araba çok hafif hepsininde farklı özellikleri güzel kararsız kalıyorum o yüzden 😅😅 Bunlardada şu an indirim var ama acaba almak için erken mi diyip duruyorum… ☺️

Bebek arabaları indirimde.. almak istiyorum ama korkuyorum bir yandan alan var mı acaba ? Chicco seety modelini çok beğendim ayrıca goody plus x.. ama kararsız kaldım erken mi acaba ?
Ben ilk gebeliğimde ki o da ağustos doğumlu Şubat indiriminden büyük malzemeleri almıştım. Ben de tereddüt etmiştim. Sonra dedim Allah korusun kötü bir şey olsa zaten evladıma üzülcem bu araba mı aklıma gelecek o üzüntü yanında. Sonuçta sonra nir anda almak da zor ve şu an güzel bir indirim var ben de ufak tefek bir şeyler aldım. Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarımızla bizi 🩷

Kizlar merhaba dünden beri hareketleri o kadar net hissediyorum ki ayy hele bugün resmen kaç kere oynadı 😍ultrasonda baktığımızda hiç hareket etmiyodu bende neden hareketsiz diye dusunuyodum ama bugün gerçekten çok güzel hissettim çok güzel bir duygu.bu arada 15.haftadayim ama önde gittiği için 16.haftanin içinde gibi oluyorum.ilk oğlumu 14.haftada hissettiğini hatırlıyorum.sizde durumlar nasıl🌸

Ay bu sıra unutkanlık var bende biraz sizdede var mı ? Dün sordum mu hatırlamıyorum. Bebek arabası aldınız mı ? Baktınız mı ? Şu an indirim var ama erken mi acaba diye beklesem mi diyorum..
Merhaba canım bende de var unutkanlık. Evet biz bebek arabası aldık daha doğrusu almak zorunda kaldık malum ekonomi böyle olunca indirim görünce aldık bir daha olmaz böyle diye 😂😂😂

Kizlar merhaba dünden beri hareketleri o kadar net hissediyorum ki ayy hele bugün resmen kaç kere oynadı 😍ultrasonda baktığımızda hiç hareket etmiyodu bende neden hareketsiz diye dusunuyodum ama bugün gerçekten çok güzel hissettim çok güzel bir duygu.bu arada 15.haftadayim ama önde gittiği için 16.haftanin içinde gibi oluyorum.ilk oğlumu 14.haftada hissettiğini hatırlıyorum.sizde durumlar nasıl🌸
Ya bende bugün diğer günlere göre daha cok hissettim sanki🥲 tabi ilk olunca benim hissetiğim bebek hareketimi emin değilim ama eğer oysa muhteşem bişey🥰🥲

Yaaaa tecrüben de var nasıl bi hiss ben bişiler hissediyorum ama yanma gibi bişi oluyo o his mi değil mi asla anlamadım 🤭🤭🤭

Biz de Elele’den alıcaz onu, fiyat performans geldi açıkçası. Almışsın madem, şeyi sorayım, merak ediyorduk eşimle 😅 Beraberinde hediye olarak gönderdikleri yatağın yüksekliği kaç cm? Biz 5 ya da 7 cm diye düşünüyoruz 😅
O kadar bile değil max 3cm🤭 kullanırmıyız bilmiyorum sert olsun yatak diyorlar çünkü. bana pek sert gelmedi ama bedavaydı severiz🤣

Sen sorunca tekrar açtım kokladım 🙈 Hafif diyemem yoğun ama rahatsız edici değil, biraz naneyede benziyor aynı zamanda. Bende kokuya karşı hassaslaşmıştım ama rahatsızlık vermedi. Bade natural bendeki.
Ben de onu almayi dusundum rahatsizlik vermiyorsa bir sans vereyim. Cok tesekkur ederim

Yaaaa tecrüben de var nasıl bi hiss ben bişiler hissediyorum ama yanma gibi bişi oluyo o his mi değil mi asla anlamadım 🤭🤭🤭
Ya bende ilkini doğurali 8 sene geçti herşeyi unuttum sanki 🥰ama böyle kelebek kipirtisi gibi sanki böyle parmağını gezdirirsin ya oyle

:KK61:Mide bulantısı tamamen geçmedi ama sürekli bir mide yanması var. Günde 4 5 kez gaviscon içmek beni korkutuyor o yüzden artık farklı yöntemlere yönelmeye başladım. 2 yemek kaşığı tahin içiyorum, soğuk süt veya ayran biraz rahatlatıyor. Bir de kabuğu soyulmuş elma başka önerisi olan var mı mide yanması ile alakalı gerçekten gırtlağıma kadar alev yükseliyormuş gibi hissediyorum.
Ya ben de sanki midem hep bogazimda. Yanma yok ama reflu tarzi bir sey yasiyorum cok yoruyor. Bulantim yokken istifra ettim bugun hala🤷🏻‍♀️ oglen bir anda bulandi falan. Acikinca aninda bulanmaya basliyor
Teşekkür ederim. Baktım ama benim tercih edeceğim model değil. Hem çok ağır bir araba 10 kg imiş.benim ufak kardeşim var (18 yaş var aramızda) onun ki böyle bir arabaydı sürmeyi sevemiyordum 😅 Ben chicco seety, chicco goody plus x veya maxicosi lara2 bakıyorum. Bu üç araba çok hafif hepsininde farklı özellikleri güzel kararsız kalıyorum o yüzden 😅😅 Bunlardada şu an indirim var ama acaba almak için erken mi diyip duruyorum… ☺️
Ben de hafiflige onem veriyorum. İlk bebek arabamiz joienin bir modeliydi pratik ve 4.5 kiloydu sadece o yuzden tercih etmistim. Gercekten her yere yanimizda biriyle gidemiyoruz turkiye sartlari da malum arabayi katlayip omzuma astigim zamanlar oldu. Travel sistemlerde bu imkansiz gibi. Puset uyumlu kabin tip modeller mantikli geliyor bakinmaya da yeni basladim bagajin hepsi de araba olmasin istiyorum uzun yolda baya sikinti oluyor.

Ya bende bugün diğer günlere göre daha cok hissettim sanki🥲 tabi ilk olunca benim hissetiğim bebek hareketimi emin değilim ama eğer oysa muhteşem bişey🥰🥲
Böyle şey gibi mi hissediyorsunuz suyun içinde sanki bir balık hareket eder gibi ben öyle hissettim geçenlerde ☺️

Ya ben de sanki midem hep bogazimda. Yanma yok ama reflu tarzi bir sey yasiyorum cok yoruyor. Bulantim yokken istifra ettim bugun hala🤷🏻‍♀️ oglen bir anda bulandi falan. Acikinca aninda bulanmaya basliyor

Ben de hafiflige onem veriyorum. İlk bebek arabamiz joienin bir modeliydi pratik ve 4.5 kiloydu sadece o yuzden tercih etmistim. Gercekten her yere yanimizda biriyle gidemiyoruz turkiye sartlari da malum arabayi katlayip omzuma astigim zamanlar oldu. Travel sistemlerde bu imkansiz gibi. Puset uyumlu kabin tip modeller mantikli geliyor bakinmaya da yeni basladim bagajin hepsi de araba olmasin istiyorum uzun yolda baya sikinti oluyor.
Aynen canım bende hem kabin hem trafik geçenlere bakıyorum bu ilettiklerime bakabilirsin çok memnun insanlar var. Hepsindede indirim var.

Aynen canım bende hem kabin hem trafik geçenlere bakıyorum bu ilettiklerime bakabilirsin çok memnun insanlar var. Hepsindede indirim var.
Yaa evet sen yazinca baktim chicco seety 7 kiloymus baya guzel arabalar cikmis. Hafifletmisler travelleri de. 10 sene once 15 kilodan asagi degillerdi🤣 6-7 kilo ideal boyle bisey olacaksa

E
Yaa evet sen yazinca baktim chicco seety 7 kiloymus baya guzel arabalar cikmis. Hafifletmisler travelleri de. 10 sene once 15 kilodan asagi degillerdi🤣 6-7 kilo ideal boyle bisey olacaksa
Evet evet ben gidip canlı canlı da gördüm çok da hoşuma gitti. Eğer bir yıl puset kullanacaksan mesela o zaman araba 2 kg 😅 puset zaten bebekle oluyor. Chicco mağazalarında 19 bin liraydı seety seti. Bakayım şubat sonuna bkadar yolu var 😅

Back