• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Başta banada 2 tane 3. Gün embriyosu koyacaklardı doktor dediki “biri iyi kalite ama biride idare eder yani embriyolog 2. Atmaya kıyamamış ama tutacağından büyüceğinden emin olamamış o yüzden iyi kalite olanın yanında dondurmuş” Transfer günü yaklaşınca ben ishal kusma bulantı yaşayınca 2 gün erteledik transferi 5. Gün yapmaya karar verince iyi kalite olan çok iyi gelişim göstermiş diğeri ölmüş o şekilde 5.gün embriyosu 1 adet transfer oldu. 2 günde test 2 çizgi çıkıyor bu mümkün mü? 2 yıldır test yapıyorum hiç çift çizgi görmedim
Valla yapanlar varsa yazsın ben en başlarda hiç yapmamıştım ama çift çizgi varsa vardır ama bazıları ovitrelle vurulmuş siz vuruldunuz mu o olabilir mi?

Başta banada 2 tane 3. Gün embriyosu koyacaklardı doktor dediki “biri iyi kalite ama biride idare eder yani embriyolog 2. Atmaya kıyamamış ama tutacağından büyüceğinden emin olamamış o yüzden iyi kalite olanın yanında dondurmuş” Transfer günü yaklaşınca ben ishal kusma bulantı yaşayınca 2 gün erteledik transferi 5. Gün yapmaya karar verince iyi kalite olan çok iyi gelişim göstermiş diğeri ölmüş o şekilde 5.gün embriyosu 1 adet transfer oldu. 2 günde test 2 çizgi çıkıyor bu mümkün mü? 2 yıldır test yapıyorum hiç çift çizgi görmedim
Ben vurulmadim ama çatlatma iğnesi olanların pozitif çıkıyormuş etkisi 7gun kadar sürüyor biliyorum acaba size çatlatma iğnesi vuruldu mu?

Kızlar benim bugün transfer hariç 6. günüm az önce akıntımda hafif bi pembemsi kanama oldu aramızda böyle bir şey yaşayan var mı? Devam edecek mi bilmiyorum umarım yerleşme kanamasıdır ama çok moralim bozuldu kafam takıldı 😔

Kızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı acaba

Kızlar 12 şubatta transfer oldum, dün test yaptım negatif bugün yaptım negatif. Erken gebelik yaptım. Dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum, böyle yapıp sonra pozitif görenleriniz var mı acaba
Test için çok erken değil mi

Kızlar benim canım kızlar çok güzel bişey oldu kan testim 173 çıktı . Ben akşam kaset test yapmıştım 8. Günümdü negatifti sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine negatif kanı vereyim bitsin artık bu sıkıntı dedim şok oldum . Sonu neolur nasıl olur bilmiyorum sabah gözlerim şişene kadar ağladım şimdi yüzüm güldü elhamdülillah burada sizlerle çok şey paylaştık Rabbim bekleyenlere hayırşı sevinçli haberler nasip etsin dualarım sizlerle arkadaşlarım
Ayşevim Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım 6. Gün negatifti arakadasim senin yazıyı atmış bana örnek olarak 🥰 Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin

Aiyy 2. Gün mü yaptın testi.

Ben 4. Gün yaptım 15 dkk sonra pozitif oldu cnm 6. Gün yaptım negatif

Ayşevim Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin canım bende yaptım 6. Gün negatifti arakadasim senin yazıyı atmış bana örnek olarak 🥰 Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin
İnşalalah mevlam kalbini sevindirir yüzünü güldürür burdaki herkesin hepimizin🤲🏻

Back