2017 Aralık Anneleri

Bence o kadar para verme ya baktın gordun dogumdan sonra aglıyor o zaman alırsın ama bakalım yuzde yuz garantılımı
Guzeller ama bana bıraz bayık gıbı gelıyorlar ya ebru sancının bebeklerınde var gercı uyusunalr sakınlessınler dıye oyle galıba usul usul sallıyor

:) smdıden snra buyucek galıba hep kıbar hamılelere özenmişmdr ama vu özenmekle olmuyo galıba vuct yapatla ıluışı. Saglıkla hayırla kucagımıA alalmda ınsaallah katlanıcaz artık
İnşAllah canım sağ salim alalımda kucağımıza gerisi boş ben karnımın çıkmasını isdiyorum ama

Birde burda arkadaşlar bi yöntem deniyorlardı yumurtlama gününe göre cinsiyetle ilgiliydi galiba bilen biri bana onu uzun anlatabilir mi kuzenim çok istiyor ona yardımcı olayım ?
Kuzenin kız icin mi erkek icin mi soruyo canim?

Eki Görüntüle 2006231 Eki Görüntüle 2006231 Kızlar ne dıyosunuz smdıden bule buyudu nrmalmı bıde gobegım dümdüz degldı zatn ama sankı cok buyucekms gbıme gelıyo
Maşallah canım çok tatliş olmusunuz

Kızlar merhabalar nasılsınız?sizde esneme çok oluyormu bide kalbim çarpıntı yapıyor gibi oluyor(
Canim esnemenin bilimsen açıklamasi kandaki oksijenin azalmasından dolayı oluyor. Sende kansızlık varmiydi? Odan dolayı olabilir. Tansiyonunu olcturdunmu?

Oo sız herseyı karar vermıssınız sızmı hızlısınız benmı yavas davranıyorm aacaba ben su an cınsıyetı bellı olnca heevsten bıkac kıyafet alırım o kadar sanırım :)
Bilmemki canım:)) herşey zamanından önce hazır olsun isterim. Elbise alışverişini sonlara doğru bırakırım herhalde

travel sistem hoşuma gidiyor ama hangısı daha kullanışlıdır bılemıyorum sanırım senın yaptıgın gıbı yaparım bende bastonu daha sonra kısa mesafe ıcın alıp kullanırım
önerilerine her konuda acığım cnmm cok tesekkur ederım bılgıler ıcınde
var da cnm deneyımlılerden öğrenmek daha ıyı olur dıye dedım
masallah sen her seyı kafanda karar vermışsın valla
bende öyle olmak ıstıyorum
tatıle gıreyım de kendımı arastırma ve alışverişe verecem

Ben smdı alalm desemde esım yanasmaz zatn canım anakucagı denıyo sanrm halamdan onu alıcam ılk dgdgnda baska hangısı lazm olrkı besıkte bızı kler alr heralde bakarm onlarla ınsallah guzel bı. Model alrz ama doguma yakn oolr oda

Tabi canım deneyimli fikirler daha faydalı, hazırda olan listeyi eklenirim sonra deneyimli annelerin yorumuna göre guncelerim

:) smdıden snra buyucek galıba hep kıbar hamılelere özenmişmdr ama vu özenmekle olmuyo galıba vuct yapatla ıluışı. Saglıkla hayırla kucagımıA alalmda ınsaallah katlanıcaz artık
Masallah canımm
bende sımdı cekıldım
buarada gobeklerımız baslarda boyle neden asagıda gıd-bı duruyordu kızlar? Benım oglumdayken hıc hatırlamıyorum

Masallah canımm
bende sımdı cekıldım
buarada gobeklerımız baslarda boyle neden asagıda gıd-bı duruyordu kızlar? Benım oglumdayken hıc hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 2006247

Aayy aynı sennkıde :). Walla camasrlarm falan sıkıyo gbı gelıyo pantoln galan aldm lcwdan karnı lastklı olandan :) basladı alsverslerrr:))) rabbıme sukrler olsn bugunlerı gosterdgı ıcın sag salım kucagımıza alalm ınsalah herksede nasp etsn rabbım. Aminn

Canm ıyı gızel anlatmsta turk anasını egtmlı modern falan dıye ayrması tuhaf olms

ayırdığını düşünmüyorum burada anlattığı gözlemlediği model onlar olduğundan açıklamış.yoksa babannelerimiz gibi kadınlardan bahsetmiyor, onlar bu kadar pimpirikli değildi bizim gibi eskiden. son dönemdeki tipik şehirli anneleri gözlemlemiş.

Kzlar bıde hobegıme yapısan camasr pantoln gymeye korkuyorm sıkaraa zararı olr dıye ıkı haftada barız buyudu karnm cunku eahat gunmek gerk sanırım tam kesenn oldgu bolgeye gelıyo pantolonmn kemer kısmı falan

Olablr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…