Günaydın. AmiiiinnnnnGünaydın herkese..Sağlıklı huzurlu birgün olsun hepimiz için inşallah..
Yine bi bebek alışverişim geldiBizim iki tane Ege'den bebek arabamız var , bırı kraft dıgerıde maclaren . Ikısıde saglam ama kumaslarında ufak yırtılmalar var , kılıfmı alırım onları dıktırırmıyım bılemıyorum ama benı en cok dusunduren besık. Nasılsa olmayacak dıye ogluma 2-3 ay evvel genc odası aldım tam takım. Kıtaplıgı komıdını vs yatagınıda 120 aldık. Odası tas tamam ona gore sadece bır duvarında 120 uzunlugunda bır boslugu var . Sımdı oraya besık gelmek zorunda.
Buyuyen besık mı alsam? Efendım ıkea nın uygun besıklerınden mı alsam , sepet besık mı alsam, yok yok park yatak mı alsam cok karıstım. Renk olarakta uyumlu olsunlar ıstıyorum ama zor bıraz sankı.
Oğlumun takımını ekledım, ona uyan besıgıde ekledım ama besık 160 boyunda , 85 cm genıslıgınde. Oglumdakı buyuyen yatak 1.5 yasındayken kuzenının atlaması sonucu krııldı ve cop oldu daha sonra oglum dırek karyolada yatmaya basladı . Bılemıyorum bu kadar para verıp cop olması ve buyuklugu goze alınınca ne dıyorsunuz tecrubelı anneler.
Buarada oglanın odası 45 metre kare ama resımde gorulenden fazla parca esyası var . Yok oyuncak kutuları yok yazı tahtası vs oda dolu dolu
Eki Görüntüle 2006181 Eki Görüntüle 2006182
Eki Görüntüle 2006183 Eki Görüntüle 2006184
Kraftın bebek arabasını beğendim büyüyene (3-4 yaş) kadar kullanılır gibi geldi... Yatak olarak da senin attığın benim de istediğimden ilerde alt değiştirmeyi kaldırıp yatağı büyütmek en mantıklısı fiyatları nasıl?Yine bi bebek alışverişim geldiBizim iki tane Ege'den bebek arabamız var , bırı kraft dıgerıde maclaren . Ikısıde saglam ama kumaslarında ufak yırtılmalar var , kılıfmı alırım onları dıktırırmıyım bılemıyorum ama benı en cok dusunduren besık. Nasılsa olmayacak dıye ogluma 2-3 ay evvel genc odası aldım tam takım. Kıtaplıgı komıdını vs yatagınıda 120 aldık. Odası tas tamam ona gore sadece bır duvarında 120 uzunlugunda bır boslugu var . Sımdı oraya besık gelmek zorunda.
Buyuyen besık mı alsam? Efendım ıkea nın uygun besıklerınden mı alsam , sepet besık mı alsam, yok yok park yatak mı alsam cok karıstım. Renk olarakta uyumlu olsunlar ıstıyorum ama zor bıraz sankı.
Oğlumun takımını ekledım, ona uyan besıgıde ekledım ama besık 160 boyunda , 85 cm genıslıgınde. Oglumdakı buyuyen yatak 1.5 yasındayken kuzenının atlaması sonucu krııldı ve cop oldu daha sonra oglum dırek karyolada yatmaya basladı . Bılemıyorum bu kadar para verıp cop olması ve buyuklugu goze alınınca ne dıyorsunuz tecrubelı anneler.
Buarada oglanın odası 45 metre kare ama resımde gorulenden fazla parca esyası var . Yok oyuncak kutuları yok yazı tahtası vs oda dolu dolu
Eki Görüntüle 2006181 Eki Görüntüle 2006182
Eki Görüntüle 2006183 Eki Görüntüle 2006184
Şimdi kolik falan deme en ağırından yaşayan bir anne olarak şuanda demorilize oldum.
Hep derler 2.ler uslu olur diye ya olmayacak mı şimdi?
Benimkinin her şeyi duruyor ama başka yerlerde onları toplayacağım, sepet beşikte olacak ilk 4 ay kadar akrabadan alacağım.. Aslında daha sonra park yatak alayım diyorum ama oğlanın odasına koyma konusunda şimdilik kararsızım, benim yatak odam çok geniş takılsın bizimle diyorum şimdilik sonra bakarız artık.
Büyük alışverişim yok sadece kıyafet aslında inan ona da çok gerek yoka ama yeni bir kaç şey alırım tabi ki.
Eğer kız olursa komple kıyafet alışverişi yapmam lazım.
avent biberon, slikon mem ucu, emzik vs gibi şeyleri almayı düşünüyorum ikiliden sonra nasip olursa
Canm bu gün biraz hafifledi adet gününe denk geldiğindende olur dediler nebilim herkes ayrı bişey söylüyor inşallah bişey olmaz Allah'ın izni ile bi tam oynamaya başlasalar unuturuz ağrıyı acıyıBenim özellikle bugün çok oldu canım kötü düşünceleri kafamdan atamadım oturdum ağladım.
Evet ekstradan dr parası da veriyorsunteşekkür ederim. Bir de aklıma şu takıldı..bizim anlaştığımız istediğimiz hastanede gelip doğumu yaptırıyorlar ya; hastaneye ödeyeceğimiz ücret dışında doktor da ayrıca ücret alıyor mu? prosedürleri nasıl ki acaba?
Bıraz pahalı sankı , 1200 mu 1300 mu ne. Ama besıgı ınceledımde alt kısımda cekmece yok zaten ekstra dolap yok oglanın dolabında 2 raf bos , besıktedede alt cekmece olsaydı ıyıydı . Oglumun odasınıda kdv ındırımdeyken almıstık epey ındırmıslerdı ama besıge naparlar bılmıyorum 28 den once besık fılan almam zatende.Kraftın bebek arabasını beğendim büyüyene (3-4 yaş) kadar kullanılır gibi geldi... Yatak olarak da senin attığın benim de istediğimden ilerde alt değiştirmeyi kaldırıp yatağı büyütmek en mantıklısı fiyatları nasıl?
Bızımkının besıgı fılan kırıldı , dolabı annemde duruyor zaten evımızde yer yok evımız 170 metre kare ama 2+1 .
Belkı seneye yaza dogru salondan cocuk odasına alırım cocuk odasını buyuturum ama dogum sonrası ıse donmem lazım bunu yaptırmam ıcın . masraf cunku bır haylı.
Buarada benım oglum 3 ay sonrasında cok guzel duzene gırdı daha dogrusu bende cok ugrastım ama oldu duzenlı uyudu cok , okula baslayana kadar hatta duzenlı uyududa buyudukce sınırları asmaya basladık. Ben yatak odama besık almayı dusunmuyorum yanı belkı o sepey besıklerden bende alırımda oyle 200-300 tl olanalrdan ama onun dısında 1 yasına kadar yanımda yatıramam hem buyuk olanda acıkcası yanımıza gelmekten yenı yenı koptu , dort kısı bır odada dusunemıyorum :) O yuzden kendını kurtarınca bebek abısının odasını boylucak gecelerı
Bebek arabalarımız var , mama sandaleymız yok , salıncak yok , esya cok var ama onları bır posta yıkamayı dusunuyorum sonra doguma yakın bır daha mı yıkamak lazım gelır acaba ? Bazı lekeler var cıkacakmı merak edıyorum ona gore alısverıs yapıcamda .
Bende gecen cumartesı almıstım saydıklarından bıraz, sonrakı gunde bır tulum aldık . Kendımı zor tutuyorum meger ne
tatlı telaslarmıs bunlarBıraz aldıgım seylerı dısney urunlerı olmasına dıkkat edıcem, oglumada bulurum malum son zamanalrda bızımkıler ıcınde bır suru dısney urunlerı var abısıne tshırtı, bebıse tulumu fılan ıyı olur
Eki Görüntüle 2006193
Canım o kadar zorlamayla bişey olmaz. Ben de çok kustum bugün sabah bi kustum akşam daha beter kustum. Halbuki bir iki gündür baya hafiflemisti hatta geçti sandım ama şuan çok fenayım. Kusarken ister istemez bazen karın kasları zorlanıyor bişey olmaz. Ben de bu sabah lavaboys yetişeyim diye koştum biraz sonra da korktum ya koştuğum için bişey olursa diye :))
Sepetten sonra nasıl bır besıge gecmeyı dusunuyorsunuz gosterebılırmısın canım ? Ben yere yakın o montessorı yataklarını begenıyorum ama bızım abımız cok hareketlı cocugun kafasına bısıler ınebılır ayak altı kostururken ıcınede gırebılır gıbı korkutuyor benı ama ıkeda gormemıstım acaba farklı bı yatakmı bahsettıgın?günaydın kızlar,
CuteMom büyüyebilen beşik kullanıyorum oğlumda, bu kış büyüttük yatak boyutuna getirdik, kendi inip çıkabiliyor çok sevdi. komodinleri de iyi iş görüyor. tam takım almıştım bembeyaz.ona göre ayarlamak kolay olur diye düşünüyorum.
büyüyebilen alırsan bir kaç sene sonra yatak boyutunda abi kardeş rahat rahat takılırlar. bence takım seçimin güzel.
bende sepet beşik de var onu kullanacağım 3-4 aylık olana kadar yanımda yatırırım. sonra abi odasına taşınacak. bakalım o aşamada biz de ikeadan beyaz büyüyebilen montessori tarzı yere yakın bir model alırız diye düşünüyorum. ilk 3 ay önemli kolik krizi bittikten sonra uyku eğitimi vermiştim ben çok rahat ettim. bunda da abisiyle aynı saatlerde uyutup kaldırmayı planlıyorum ama bebek tabi bu kendi seçimlerini gösterecek bize. iki tane de park yatak var anneanne-babanne evlerinde olmak üzere gerekirse birini getiririm eve ama uzun süre plastiğin içinde uyutmayı sağlıklı bulmuyorum. öğlen uykusunda vs olabilir.
Benımkı kucukken ayrı yatıyordu sonradan basladı sabah karsı yanımıza gelmeye ama gıttıgımız pedagog onu gerı paketleyın yatırmayın yanınızda dıyor asla.Canım ne kadar çok benziyoruz ya benim oğlnda daha yeni kurtuldu sayılır yanımızda yatmaktan ama biz üçümüz çok mutluyduk dört kişide olur diye düşünüyorum
Benim ilk oğlumda aynı yazdığın gibi 3 ay sonra ben işe başlayınc arahatladıderdi benmişim sonraları ise hep düzenli kurallı bir bebek oldu çok şükür.
mama sandalyem, salıncağım, bebek arabam, biberon strerilize aleti, dönence vs hepsi duruyor, ve bir dünya oyuncak bakma iş çok çıkarmak lazım, yıkamak lazım,.....
Bıraz pahalı sankı , 1200 mu 1300 mu ne. Ama besıgı ınceledımde alt kısımda cekmece yok zaten ekstra dolap yok oglanın dolabında 2 raf bos , besıktedede alt cekmece olsaydı ıyıydı . Oglumun odasınıda kdv ındırımdeyken almıstık epey ındırmıslerdı ama besıge naparlar bılmıyorum 28 den once besık fılan almam zatende.
Ikeda daha uygune besıkler var , buyumeyen 500 tl fılan. Benım oglanın odası cok guzel oldu aksama cekerım resmını , tam takım olsa daha ıyı olur o yuzden buyuyen alırsam genc yatagı yaptıgımda uyumsuz kalacak sankı gıbı ama .
Buarada bebek arabası rahat ama ben 2 yasından sonra maclaren aldım cok hafıf dıye ama maclarende 6 ay dan sonra bınebılıyor sıze kraft onermıyorum o yuzden tek sansı su, o kumas cıkarılınca puset takılıyor ılk aylar ıcın o cok rahat ama oyle arabayı katladım bebegı kucagıma aldım kısmı ıcın uygun degıl.
OFF ya bakacak araştırarak ne çok şey var aslında bir yandan çok zevkli ama vakit yokSepetten sonra nasıl bır besıge gecmeyı dusunuyorsunuz gosterebılırmısın canım ? Ben yere yakın o montessorı yataklarını begenıyorum ama bızım abımız cok hareketlı cocugun kafasına bısıler ınebılır ayak altı kostururken ıcınede gırebılır gıbı korkutuyor benı ama ıkeda gormemıstım acaba farklı bı yatakmı bahsettıgın?
Ben kendımle alakalı cok kararsızım ama hanı sırf yer dolap sorunum olmasa bıraz cekcemecelerde yer acsam bebege hıc buyuyen almaya nıyetlı degılım, 2-3 yasındayken abısının yatagından alırım korumalıklı yatar , egede cunku hep 1.5 yasından sonra alcak karyolada yattı onu yazlıga goturucez sımdı bebege her turlu yenı alınacak ama bakalım
Buarada hamıle pantolonlarım bugun kargoya verılmıs , bakalım olacaklarmı bana gobeklerı dusecekmı cok merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?