- 19 Nisan 2009
- 1.071
- 705
- 323
Benim özellikle bugün çok oldu canım kötü düşünceleri kafamdan atamadım oturdum ağladım.9 10 haftalarda olmustu ama gecti şimdi tekrarladı bende korktum ne yalan söylim bide gece camı açık bıraktım üstümde inceydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim özellikle bugün çok oldu canım kötü düşünceleri kafamdan atamadım oturdum ağladım.9 10 haftalarda olmustu ama gecti şimdi tekrarladı bende korktum ne yalan söylim bide gece camı açık bıraktım üstümde inceydi![]()
Tabi tabi. Istedigim yerde yaptirip sonuçları götürüyorum doktorumaBenim doktorumun da hastaneden ayrılıp özel muayenehaneye geçeceğini öğrendim bugün..doktordan çok memnunum devam Edicem sanırım..testleri istediğiniz hastanede yaptırabiliyor musunuz özel devlet farketmeden ?
Ben telefon dan bağlanıyorum denin dediğin yerden de beceremedimGözün aydın cnm
Resim yüklemeyi bende forumdan yapamıyorum o yüzden www.hizliresim.com dan yüklüyorum öyle linki buraya ekliyorum
Ben telefon dan bağlanıyorum denin dediğin yerden de beceremedim![]()
Benimde şuan elimde Dr.Harvery Krap, mahallenin en mutlu bebeği + en mutlu yumurcagi var.
Adem güneş'i de cok severim ve kitaplarinida öneriyorlar, onunkilerinide almak istiyorum
mahallenin mutlu bebegiyle yumurcagini hep almak istedim alamadim adem gunes aldim evet fena degil instgrmdan takip ediyorum onu genelde sermin carkaci cok hos onun kitaplarini almak istiyorum ben deGüzel kitap . Biz o zamanlar bir de mahallenin en mutlu bebeği ve mahallenin en mutlu yumurcağını almıştık. Unutmuşum bendeki kitapları . Kütüphanemi karıştırıp yazacağım. Hamilelik ile de ilgili 2 kitap vardı..
Benim yarın 11. Hafta bitiyor. Ama doktor gelişimi 11+5 dedi ve kanı aldırdı bugün. 11+6 da da sıkıntı olmaz bence.11+6 olacak cuma günü 12.hafta
11+6 olacak cuma günü 12.hafta dolmuş oluyor herhalde dimi
Evet ama son zamanda doguma yaklastiginigini belirriuor rahme yerlesmis derler. Ama suanda daha minnacik surekki degistirir pozisyonunu uavrucak .Ayakları yukarıda başı aşiagıdaymış Doğum şekli değil mi o
HımmEvet ama son zamanda doguma yaklastiginigini belirriuor rahme yerlesmis derler. Ama suanda daha minnacik surekki degistirir pozisyonunu uavrucak .
Teşekkür ederim canımoyy hayırlı olsun![]()
Yarın ikili test için kan veririm o zaman büyük ihtimalleBenim yarın 11. Hafta bitiyor. Ama doktor gelişimi 11+5 dedi ve kanı aldırdı bugün. 11+6 da da sıkıntı olmaz bence.
Günaydın sorma burada yazılanları takip edicez diye işi gücü bıraktık artıkgunYdin kizlarr. dun tum sayfalari okuyacgim fiye uyuyaklmisimm. ne cok kayntmissinizz..![]()
sorma canimm. ayni bnde oyleyimm.Günaydın sorma burada yazılanları takip edicez diye işi gücü bıraktık artık![]()
teşekkür ederim. Bir de aklıma şu takıldı..bizim anlaştığımız istediğimiz hastanede gelip doğumu yaptırıyorlar ya; hastaneye ödeyeceğimiz ücret dışında doktor da ayrıca ücret alıyor mu? prosedürleri nasıl ki acaba?Tabi tabi. Istedigim yerde yaptirip sonuçları götürüyorum doktoruma
Bende gazıosmanpasa hastanesı ne gıdıyorum sonuclarımız aynı gelınce kagıt duzenı fılan acaba aynı hastanedemıyız dedımBen doktorun özel muayenesine gidiyorum canım Şelale Ozmen'e. Hastane doktoru değil, kan testlerimı fln Düzen lab. Yaptırıyorum. Sen nereye gidiyosun?
Kızlar ya canımı simit istettiniz akşam akşam ne yapacağım şimdi![]()
Bende oyleyım canım genellıkle aksam ustuKızlar bende sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidince bişi olmuyo yani mesaneye böyle baskı normal mi
Patlayacak gibi hissediyorum kendimi ama yok yani Bi iki damla afedersiniz
Bende mi sorun var acaba
Ya acıkcası ben bu kıtaplara ınanamıyorum , cunku cocuk kendı belırlıyor malesef ılk 3 ay duzenını. Kolık olmazsa belkı hepsı uygulanabılır ama kolıkse valla ayaktatada sallıyorsun, carsaftada sallıyorsun yeterkı aglamasın sussun uyusun dıye. Ama onun dısında kıtaplara cok ıhtıyac duyacagımı sanmıyorum mart ayından bu zamana kadar oglumla alakalı pedagog gorusmelerımız oldu , oglum oyun terapısı aldı bızde her seansda karı koca 30 dk egıtım aldık, acıkcası hem psıkolog onayladı bır cok seyde bızı hemde bakıs acımızıda daha genıs tutabılmenın yollarını gosterdı tam bu egıtımlerın uzerıne bebek gelmesı derken ıkısıde bır harmanlarım dıyorum.Bu Tracy'nin kitabını öve öve bitiremiyorlar.