• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Çok şükür canım..Bol duaya devam..Yok daha çıkmadı..15 işgünü dediklerine göre 10 gün daha sürer ortalama sanırım:KK43: Umarım tüm çektiklerime değer bir sonuç çıkarda burda mutluluğumu sizinle paylaşırım..
Insaallah canim tum cektimleeini bir anda unutuverecek bir sonuc versin rabbim sana..

2.5 tan sonrasini iyi degerlrndirmiyoruz demisti dr bu ölcum 2.5 tan fazlaysa kombine risk ti sanirim o kismi etkileyip risk faktorunu artiriyomus yani sizin degeriniz iyi

bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini aldim gebelikte okudum ama oglum kolik ve uykuyu sevmeyen bebeklerden oldugundan pek uygulayamadim aslinda gazsiz kolik olmayan bebekler icin guzel cozum onerileri var tracy hogg yazari

ben de oyle tedirgin oluyorum tek gidersem randevuya kalbim carpiyo filan esim yanimda olunca daha rahat oluyorum
Tracy Hogg bende de var. Ben de bir sürü kitap vardı, çıkarayım onları da bilgi tazelerim

Kızlar bende sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidince bişi olmuyo yani mesaneye böyle baskı normal mi
Patlayacak gibi hissediyorum kendimi ama yok yani Bi iki damla afedersiniz
Bende mi sorun var acaba
Yok canım sık idrara gitme, acı olmadığı surece normal. benimde öyle çünkü, hem rahimin baskısı hemde mesanenin büyüklüğü ile alakalı

Kızlar ben de ikili sonucumu aldım doktorum sonuç güzel dedi... değerlerden ben pek anlamıyorum size sormak istiyorum ama bir türlü fotoğraf yüklemeyi başaramadım:KK43:

Ya kontrole giderken siZin de eliniz ayağınız birbirine dolanıyor mu? Şimdi gidiyorum doktora, yine evden telaşla çıktım.. heyecan mutluluk stres kaygı bir arada o_O inşallah güzel şeyler duyarım dua edin :anne:
Olmaz mı canım benim cuma günü kontrolüm var salı gününden strese başladım

12.haftadan sonra verilmesi gerek diye biliyorum..bir hafta önceden gittiğini görünce verebilirsin dedi doktor..eğer 12.haftayı doldurduysanız o gün De verilebilir..
11+6 olacak cuma günü 12.hafta
12.haftadan sonra verilmesi gerek diye biliyorum..bir hafta önceden gittiğini görünce verebilirsin dedi doktor..eğer 12.haftayı doldurduysanız o gün De verilebilir..
11+6 olacak cuma günü 12.hafta dolmuş oluyor herhalde dimi

Kızlar ben de ikili sonucumu aldım doktorum sonuç güzel dedi... değerlerden ben pek anlamıyorum size sormak istiyorum ama bir türlü fotoğraf yüklemeyi başaramadım:KK43:

Gözün aydın cnm :KK200::KK200:
Resim yüklemeyi bende forumdan yapamıyorum o yüzden www.hizliresim.com dan yüklüyorum öyle linki buraya ekliyorum

Kızlar bende sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidince bişi olmuyo yani mesaneye böyle baskı normal mi
Patlayacak gibi hissediyorum kendimi ama yok yani Bi iki damla afedersiniz
Bende mi sorun var acaba

Canm arada bndede oluyo o usutmekten dr nedır. Bıde cok afedersınz buyuk ıdrarım bayadr koyu yesıl yedköermşemı alakalı acaba gebelkle ılgısı varmıdır:olamaz:

kızlar merak ettiğim bir konu var ultrasona giderken idrara sıkışık olarak mı gidiyorsunuz? bekarken öyleydi. hamileyken gerek var mı?
Ben tutmuyorum canım doktorum söylemişti fazla tutmak bebeği sıkıştırır rahat hissetmez demişti.

Kızlar çok kötü çıkardım midem çok fenaydı kasıklarım ağrıdı kusmktan. :KK43: Böle olması bebeği etkiler mi.. bi kaç defa kustum ama böle zorlanmadım..
Canım o kadar zorlamayla bişey olmaz. Ben de çok kustum bugün sabah bi kustum akşam daha beter kustum. Halbuki bir iki gündür baya hafiflemisti hatta geçti sandım ama şuan çok fenayım. Kusarken ister istemez bazen karın kasları zorlanıyor bişey olmaz. Ben de bu sabah lavaboys yetişeyim diye koştum biraz sonra da korktum ya koştuğum için bişey olursa diye :))

Back