Insaallah canim tum cektimleeini bir anda unutuverecek bir sonuc versin rabbim sana..Çok şükür canım..Bol duaya devam..Yok daha çıkmadı..15 işgünü dediklerine göre 10 gün daha sürer ortalama sanırımUmarım tüm çektiklerime değer bir sonuç çıkarda burda mutluluğumu sizinle paylaşırım..
Tracy Hogg bende de var. Ben de bir sürü kitap vardı, çıkarayım onları da bilgi tazelerim2.5 tan sonrasini iyi degerlrndirmiyoruz demisti dr bu ölcum 2.5 tan fazlaysa kombine risk ti sanirim o kismi etkileyip risk faktorunu artiriyomus yani sizin degeriniz iyi
bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini aldim gebelikte okudum ama oglum kolik ve uykuyu sevmeyen bebeklerden oldugundan pek uygulayamadim aslinda gazsiz kolik olmayan bebekler icin guzel cozum onerileri var tracy hogg yazari
ben de oyle tedirgin oluyorum tek gidersem randevuya kalbim carpiyo filan esim yanimda olunca daha rahat oluyorum
Etkilemez endiselenmeyinKızlar çok kötü çıkardım midem çok fenaydı kasıklarım ağrıdı kusmktan.Böle olması bebeği etkiler mi.. bi kaç defa kustum ama böle zorlanmadım..
Ayşe Öner'in kitabıkızlar tavsiye decegınız kitaplar var mı
gebelık uzerıne
bebekle ılgılı bakımıyla ılgılı vs
Sagolasin...Elbette, patatesten tut ta,mısır, süte kadar herşeyi belli porsiyonda tüketmek Laz'ım. Çok zor iş, kolay gele...
Yok canım sık idrara gitme, acı olmadığı surece normal. benimde öyle çünkü, hem rahimin baskısı hemde mesanenin büyüklüğü ile alakalıKızlar bende sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidince bişi olmuyo yani mesaneye böyle baskı normal mi
Patlayacak gibi hissediyorum kendimi ama yok yani Bi iki damla afedersiniz
Bende mi sorun var acaba
Bu Tracy'nin kitabını öve öve bitiremiyorlar.Tracy Hogg bende de var. Ben de bir sürü kitap vardı, çıkarayım onları da bilgi tazelerim
Ben dönüş yapmadan önce innsbruckta kaliyordumHimm Sen nerde kaliyorsun ki:))
Olmaz mı canım benim cuma günü kontrolüm var salı gününden strese başladımYa kontrole giderken siZin de eliniz ayağınız birbirine dolanıyor mu? Şimdi gidiyorum doktora, yine evden telaşla çıktım.. heyecan mutluluk stres kaygı bir aradainşallah güzel şeyler duyarım dua edin
11+6 olacak cuma günü 12.hafta12.haftadan sonra verilmesi gerek diye biliyorum..bir hafta önceden gittiğini görünce verebilirsin dedi doktor..eğer 12.haftayı doldurduysanız o gün De verilebilir..
11+6 olacak cuma günü 12.hafta dolmuş oluyor herhalde dimi12.haftadan sonra verilmesi gerek diye biliyorum..bir hafta önceden gittiğini görünce verebilirsin dedi doktor..eğer 12.haftayı doldurduysanız o gün De verilebilir..
Güzel kitap . Biz o zamanlar bir de mahallenin en mutlu bebeği ve mahallenin en mutlu yumurcağını almıştık. Unutmuşum bendeki kitapları . Kütüphanemi karıştırıp yazacağım. Hamilelik ile de ilgili 2 kitap vardı..Bu Tracy'nin kitabını öve öve bitiremiyorlar.
Kızlar ben de ikili sonucumu aldım doktorum sonuç güzel dedi... değerlerden ben pek anlamıyorum size sormak istiyorum ama bir türlü fotoğraf yüklemeyi başaramadım
Kızlar bende sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidince bişi olmuyo yani mesaneye böyle baskı normal mi
Patlayacak gibi hissediyorum kendimi ama yok yani Bi iki damla afedersiniz
Bende mi sorun var acaba
Ben tutmuyorum canım doktorum söylemişti fazla tutmak bebeği sıkıştırır rahat hissetmez demişti.kızlar merak ettiğim bir konu var ultrasona giderken idrara sıkışık olarak mı gidiyorsunuz? bekarken öyleydi. hamileyken gerek var mı?
Canım o kadar zorlamayla bişey olmaz. Ben de çok kustum bugün sabah bi kustum akşam daha beter kustum. Halbuki bir iki gündür baya hafiflemisti hatta geçti sandım ama şuan çok fenayım. Kusarken ister istemez bazen karın kasları zorlanıyor bişey olmaz. Ben de bu sabah lavaboys yetişeyim diye koştum biraz sonra da korktum ya koştuğum için bişey olursa diye :))Kızlar çok kötü çıkardım midem çok fenaydı kasıklarım ağrıdı kusmktan.Böle olması bebeği etkiler mi.. bi kaç defa kustum ama böle zorlanmadım..
Kızlar ben de ikili sonucumu aldım doktorum sonuç güzel dedi... değerlerden ben pek anlamıyorum size sormak istiyorum ama bir türlü fotoğraf yüklemeyi başaramadım
Cok yakknda degil.cok uzakta degilBen dönüş yapmadan önce innsbruckta kaliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?