Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doktorun özel muayenesine gidiyorum canım Şelale Ozmen'e. Hastane doktoru değil, kan testlerimı fln Düzen lab. Yaptırıyorum. Sen nereye gidiyosun?Bız acaba senınle aynı hastaneyemı gıdıyoruz sonuc kagıdımız aynı
Bi günde variliyormus türkiyeye sende mi yurdisinda oturdun:))
Herkes Buraya gelir sende burda mi gittinEvlenip İstanbul'a yeslestim canım :))
Erken cevapla'ya bastım :) yine doktordan çıkınca niye bu kadar heyecan yaptım ki dedim :) çok şükür iyi bebişimArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
Gece 2 de yattim.sabah 8 de kalktim.doktora gittik Bizden 1 Saatten uzak bi yere gittik gezdik Alisveris yaptik dolandik geri geldik.geldim gelelide Ev temizliyorum:)Deli gibi uykusu olduğu halde uyuyamayan varmı dünden beri çıldırıcam hastaneden yorgun geliyoruz uyumak istiyorum yatıyorum ama yok
Herkes Buraya gelir sende burda mi gittinkader isteee..
Erken cevapla'ya bastım :) yine doktordan çıkınca niye bu kadar heyecan yaptım ki dedim :) çok şükür iyi bebişimense kalınlığı 1.09 geldi, burun kemiğimizde de bir sıkıntı yok.. cinsiyetini de gösterdi %90 erkek
![]()
içime kız doğuyordu ama erkekmiş yavruşum..ikili test için kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
Canim bana 12.haftada gel demisti.aynidir heralde .Kızlar saglık ocagına kayıt yaptrlması gerkıyoms sanırım ne zaman gtmem gerk bılen varmı
Gittim.çok şükür iyiymiş bebeğimiz.ilaç felan yazdı.çok korktum sanki bebek bende yokmuş.içim boş gibiydi.
14+4 olmuşum bebekte poposunu dönmüştü.cimsiyetini öğrenemedik .Allah hepinizden razı olsunyuppi
Istanbuldayım ama bır kac hafta sonra tekırdagda olucam yazlıga gelıcem
sen nerdesın?
Ben tekirdag merkezdeyim canim.gel gel canim:))
Bence normal canım
hayırlısı olsun
SaolGözün aydın Canm![]()
Benim kaldığım yere baya uzakmisBruck an der mur
Gece 2 de yattim.sabah 8 de kalktim.doktora gittik Bizden 1 Saatten uzak bi yere gittik gezdik Alisveris yaptik dolandik geri geldik.geldim gelelide Ev temizliyorum:)
Ben de cuma gidicem kontrole o gün ense kalınlığını da ölçer diye tahmin ediyorum. Peki ense kalınlığını ölçtüğü gün mü ikili test için kan verilmesi gerekiyor illaki yoksa bir iki gün sonra da verilebilir mi
Mutlaka aynı gün olması gerekiyor canımBen de cuma gidicem kontrole o gün ense kalınlığını da ölçer diye tahmin ediyorum. Peki ense kalınlığını ölçtüğü gün mü ikili test için kan verilmesi gerekiyor illaki yoksa bir iki gün sonra da verilebilir mi
Mutlaka aynı gün olması gerekiyor canım