- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
Hastaneler çok üçkağıçı olabiliyor. Bebeği olmadık teşhislerle yoğun bakımda tutuyorlar ki daha çok para kazansınlar. Üzüntü yaşamışsın ama neyse geçmiş bitmiş.
cok ıyı yapmsın canım hıc uyanamadık meseleye valla neysekı polıcem yenılecekte ıdare edıcem ama bundan sonra kesın yaptırmıcamBen tahlilleri memorialda yaptırmıyorum. Dr a da söyledim sigortada limit sıkıntım var , dışarıda yaptırıp size sonucu bildiririm dedim. Dr sıkıntı çıkarmadı. En basitinden 3 tane tiroit değerinin farkına 250 tl ödüyorsun ( %20si bu kadar tutuyor) Bir kısmı sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor , bir kısmı Şişli belediyesinin sağlık merkezinde 10 tl ye yapılıyor. Şu harmony testinde bile memorial ve özel lab arasında 1000 tl fiyat vardı.
sanırım bır sen bır ben kalmısız progestan kullananan bana bu gıttıgım doktor bu haftalardan sonra progestanı altan alman lazım kı yararını gor dedı bende sımdı gunde bır kere altan atıyorum .Ben 8. haftamda doktora gittiğimde folik asit, regensis vitamin ve 3 doz progestan kullanıyordum. doktor vitamini bırak o kadar ilaç aynı anda içilmez demişti. şimdi bakıyorum da sizlerde de benzer durumlar olmuş. Zencefilli şekeri ilk aldığımda şekerli olduğu için benim midemi bulandıracağını düşünmüştüm ama öyle olmuyor. denemekte fayda var bayanlar.
Merak ettim hangi tahlilleri yaptı ben de... ya işte hastanede kota doldurmak zorunda ya dr lar, bol keseden yazıyorlar tahlilleri de...Bence bız o gun uyansaydık ıse lab. tahlıllerını orada vermeseydık keske tuh dıyorum muayne 480 de o tahlıller 1000 tl nasıl tutmus tahlıllerıde buraya koyucam ne yaptıklarınıda bılmıyorum belkı aranızdan anlayan cıkar kızlar ıcıme okuz oturuyor suanda
Bende gıdıyorum canım oda ozellıkle testlerı burada yaptır dedı ama o hastane cok pahalı degıl acıbademde degıl yanı yenıyuzyıl unıversıtesıne gıdıyorum , aama bende bu hafta cuma evdeyım bende bır teyıt etmek ıcın yapayım bu ısı . Buarada benden bıraz test ıstemıstı bak onlarıda goturucem sen anlıyormusun bende gebelıkte cıkıyor bu sorun daha oncesınde yoktu suanda eutrox 25 mg kullanıyorumCuteMom bir de haşimato hastası olduğum için ayda bir endokrinologa gidiyorum . Bak o kadın Doğum dr um gibi değil , tüm tahlilleri memorial da yaptırmamı istiyor. Ona da rest çektim , sigortam yetersiz dışarıda yaptırıp getiriyim dedim. Yok uyuşmaz dedi önce. Tamam bir kere yapıp teyit edelim uyuşmazsa burada yaparız dedim ve eşleşti sağlık ocağı ile memorial sonucu. Ama artık ona da her ay gitmeyeceğim. Kendim her ay düzenli testimi yaptıracağım ama endokrinologa şeker yüklemesinde giderim ve Doğuma yakın.
bak ekledım canım , acaba sırf somurmek ıcınmı yaptı bu testlerı ekledım hıcte anlamadım doktora mesja yazdım henuz donmedı sen 1450 tl bayıl adam donmesınMerak ettim hangi tahlilleri yaptı ben de... ya işte hastanede kota doldurmak zorunda ya dr lar, bol keseden yazıyorlar tahlilleri de...
Günaydın kızlar. Çok şükür bebegimi gördüm. Bütün vesveseler boşuna belirtilerim bicak gibi kesildiği için korkmuştum. Bana decavit başlati. kullanan varmi! Clexane iğne doğuma kadar devam edecem. Biraz suyum azmiş tavsiyeleriniz var mi
bak ekledım canım , acaba sırf somurmek ıcınmı yaptı bu testlerı ekledım hıcte anlamadım doktora mesja yazdım henuz donmedı sen 1450 tl bayıl adam donmesın
Resmen oylesınemı bakmısKan uyuşmazlığı mı var ???
Kan uyuşmazlığı, aids ve hepatite bakılmış.
Kan uyuşmazlığı mı var ???
Kan uyuşmazlığı, aids ve hepatite bakılmış.
bızım orada da gop medıcal park acılms 2000 tl ımıs sezeryan ama bıraz kayıplarım var huylanıyorum doktorlardan ılk oglumuda cok pahalıya dogurmustum hastaneden kımlıgımızı bırakarak cıkmıstık borclu olarakCuteMom testleri anlayamadım canım
Bi bebiş fotosu vardı annesi sakin sakin yatıyor demiş, benimkide öyleydi canım merak etme doktor yolunda diyorsa saha kafana takma
Bu arada doğum ücretleri ne o öyle
Bu bebekte Florya VM Medical Parka başladım ve aldığım fiyat epidural sezeryan için 4.500tl oldu
Oda yeni açıldığımız için düşük tutuyoruz falan demişlerdi
Sizinkileri görünce dahada rakam normal geldi
d vıtamını dedıgın sey devit damlası verılen seymı ? bızım aılede genetık galıba bu mesele.Ah be yavrum bunlar rütün tam kan tahlilleri, ben aylık olarak bezmi alemde yaptırıyordum bunları şuanda gerçekten çok kızdım doktora. Sağlık ocağı bile yapardı canım. D vitamin eksik bu arada
ben yapılan tahlıllerımı goturdum ıste dedıkı bazı seyler eksık, ıdrar tahlılı vermıstım bakterı cıkmıstı 38 tane ama kulturde ureme olmadı bırde vajınal flora mevcut yazıyordu . dedı bu kulturude tekrarla ıste bunları yaptırdı sımdıde mesaj attım cevap yok bak sen su ıseCuteMom tatlım sana sormadı mı tahlillerin yapıldı mı diye, umarım idrar testi yapmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?