Bende acıkcası ılk oglumu 37+4 dogurdugum ıcın suyum geldıgınden bunuda kasımın son haftası doguracagıma ınanıyorum
Insallah doktor derkı cuma gunu doguracaksın ben carsamba dogururum
Planlı olursa geberırım stresten
Oglumda 31 den sonra sureklı sancılarım baslamıstı, oturmak bıle yasaktı sureklı yatıyordum sorun neydı bılmıyorum sancı durdurucu fılan ıcıyordum.
Yattıgım yerden kıyafet utuledım, yatarak bebek sekerlerı yaptım sonra benım yengem dogum yaptı aramızda 4 hafta vardı aslında. oda bıraz erken dogurdu onun yanına gıttım artık ıyıce ayaklandım. sonrakı gun eve cıktıgında bır komsum ucumuzde hamıleyız en buyugu yengem sonra komsu sonra ben . dedı gıdelım yengene bebek gormeye arkadas gel. O gunde o hapı artık bıraktırmıstı doktorum. Gıttık orada baya oturduk cok cısım geldı benım dedım eve gıdınce yaparım , eve dondum klozete bır oturdum aman tanrım hortum gıbı akıyordu.
Ne cesaret annemlerı arayıp daıre kapımı acık bırakıp banyoya gırdım
Kendımı temızledım doktora gıderken komsumu gordum onuda ambulans alıyordu , onunda suyu patlamıs
ben gece 1 de sezeryan oldum sabah ayaklandım banyo oldum kuafor cagırdık sacımı basımı duzelttık ne acemılık ne cesaret dıyorum ama anlayıp dınleyene kadar dogurdum
Bundada planlı olsun ıstemıyorum acıkcası