• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bende herhangı bır degısıklık yok ben hala uyukluyorum dun aksam kayınvalıdemlerdeydık allah ıftardan sonra salona kactım 5 dk yatabıldım uyumamak ıcın telefonla fılan ugrastımda uyanık kaldım 12 de uyudum eve geldık yattık derken bugun yorgunum

bende çok yorgunum midem taş gibi ağzım kuruyor dün geceden beri ilkinde şeker çıkmıştı bunda da var bence ekmeği yememem lazım ama acayip düştüm ekmeğe. İradeli kadınlara bayılıyorum valla bende irade sıfır

Bugün giydiğim pantolondan sonra anladım ki tayt olmazsa olmaz, bol bol renk renk tay alacağım kesinlikle.
Çenem düştü birazdan işe başlayacam arada yazayım dedim

Bende acıkcası ılk oglumu 37+4 dogurdugum ıcın suyum geldıgınden bunuda kasımın son haftası doguracagıma ınanıyorum
:bicak: Insallah doktor derkı cuma gunu doguracaksın ben carsamba dogururum
Planlı olursa geberırım stresten :anne:
Oglumda 31 den sonra sureklı sancılarım baslamıstı, oturmak bıle yasaktı sureklı yatıyordum sorun neydı bılmıyorum sancı durdurucu fılan ıcıyordum.

Yattıgım yerden kıyafet utuledım, yatarak bebek sekerlerı yaptım sonra benım yengem dogum yaptı aramızda 4 hafta vardı aslında. oda bıraz erken dogurdu onun yanına gıttım artık ıyıce ayaklandım. sonrakı gun eve cıktıgında bır komsum ucumuzde hamıleyız en buyugu yengem sonra komsu sonra ben . dedı gıdelım yengene bebek gormeye arkadas gel. O gunde o hapı artık bıraktırmıstı doktorum. Gıttık orada baya oturduk cok cısım geldı benım dedım eve gıdınce yaparım , eve dondum klozete bır oturdum aman tanrım hortum gıbı akıyordu.

Ne cesaret annemlerı arayıp daıre kapımı acık bırakıp banyoya gırdım :skandal:Kendımı temızledım doktora gıderken komsumu gordum onuda ambulans alıyordu , onunda suyu patlamıs :KK53: ben gece 1 de sezeryan oldum sabah ayaklandım banyo oldum kuafor cagırdık sacımı basımı duzelttık ne acemılık ne cesaret dıyorum ama anlayıp dınleyene kadar dogurdum
Bundada planlı olsun ıstemıyorum acıkcası

bende çok yorgunum midem taş gibi ağzım kuruyor dün geceden beri ilkinde şeker çıkmıştı bunda da var bence ekmeği yememem lazım ama acayip düştüm ekmeğe. İradeli kadınlara bayılıyorum valla bende irade sıfır
Benımde sekerıme bakıldı galıba acıbademde sonuclarımı bugun alıcam , bende bu sabah sımıt yedım ama uzun zamandır kahvaltıda ılk defa bu kadar doydum
Isyerı kahvaltı verıyor bızım .
domates peynır kasar peynırı zeytın borek sımıt ekmek vs. Borek yıye yıye sıstım galıba bende . Dıkkatlı olmaya calsııorum ama aksam eve gıttıgımde bısıler yemesem kusuyorum ıftara kadar

Canım benimde günde 4 tane ilacım var..Telefonuma alarm kuruyorum, sende öyle yap bence..Birde yemekte çok yiyemiyosun sende bebişinde vitaminsiz kalmayın..
Evet ben hiç güzel beslenemediğim için alırım hepsini...

Bugün giydiğim pantolondan sonra anladım ki tayt olmazsa olmaz, bol bol renk renk tay alacağım kesinlikle.
Çenem düştü birazdan işe başlayacam arada yazayım dedim
ay ben dun oyleydım o neydı oyle . :D Pantolonu uzerımden nasıl cıkaracagımı bılemedım aksam . bugun elbıse gıydım rahat bıraktım göbüşü

Bende acıkcası ılk oglumu 37+4 dogurdugum ıcın suyum geldıgınden bunuda kasımın son haftası doguracagıma ınanıyorum
:bicak: Insallah doktor derkı cuma gunu doguracaksın ben carsamba dogururum
Planlı olursa geberırım stresten :anne:
Oglumda 31 den sonra sureklı sancılarım baslamıstı, oturmak bıle yasaktı sureklı yatıyordum sorun neydı bılmıyorum sancı durdurucu fılan ıcıyordum.

Yattıgım yerden kıyafet utuledım, yatarak bebek sekerlerı yaptım sonra benım yengem dogum yaptı aramızda 4 hafta vardı aslında. oda bıraz erken dogurdu onun yanına gıttım artık ıyıce ayaklandım. sonrakı gun eve cıktıgında bır komsum ucumuzde hamıleyız en buyugu yengem sonra komsu sonra ben . dedı gıdelım yengene bebek gormeye arkadas gel. O gunde o hapı artık bıraktırmıstı doktorum. Gıttık orada baya oturduk cok cısım geldı benım dedım eve gıdınce yaparım , eve dondum klozete bır oturdum aman tanrım hortum gıbı akıyordu.

Ne cesaret annemlerı arayıp daıre kapımı acık bırakıp banyoya gırdım :skandal:Kendımı temızledım doktora gıderken komsumu gordum onuda ambulans alıyordu , onunda suyu patlamıs :KK53: ben gece 1 de sezeryan oldum sabah ayaklandım banyo oldum kuafor cagırdık sacımı basımı duzelttık ne acemılık ne cesaret dıyorum ama anlayıp dınleyene kadar dogurdum
Bundada planlı olsun ıstemıyorum acıkcası

Bu yüzden herşey planlı ya acaba diyorum cinsiyetini öğrenmesem mi

bENDE 39+3 de doğurmuştum ama bende sancı falan sürekli sıfır çıkıyordu dr Salı gel bi tuşe muayenesi yapacağım eğer yarım cm açıklık var ise ilaç ile başlatacağım dedi doğumu ben kuaföre gittim saçımı başımı yaptırdım, dr gittim muayene oldum açıklığı boşver kapanmış bile suyumda kirlenmişti ve haydi sezo ya dedi ve oğlumu karnımdan 3 kişi çıkardı bastırarak kafayı kanalda bir kemik varmış ona sıkıştırmış yan olarak, pozisyon doğum pozisyonu ama kafa az birşey sola dönük bu yüzden ne sancı ne açılma. dr en doğru sezeryan kararlarımdan biri dedi asla doğuramazdın çatın falan yok senin dedi :D

kızlar acıbadem maslak dogum fıyatı soruyorum 20 bın dıyorum tahmını :KK11:

Benımde sekerıme bakıldı galıba acıbademde sonuclarımı bugun alıcam , bende bu sabah sımıt yedım ama uzun zamandır kahvaltıda ılk defa bu kadar doydum
Isyerı kahvaltı verıyor bızım .
domates peynır kasar peynırı zeytın borek sımıt ekmek vs. Borek yıye yıye sıstım galıba bende . Dıkkatlı olmaya calsııorum ama aksam eve gıttıgımde bısıler yemesem kusuyorum ıftara kadar

3 aydır yemiyorum simiti ki çok severim ama susamları beni mahvediyor canım

ay ben dun oyleydım o neydı oyle . :KK70: Pantolonu uzerımden nasıl cıkaracagımı bılemedım aksam . bugun elbıse gıydım rahat bıraktım göbüşü

kesinlikle. En güzel yanı dar olan tişörtlerimi giyiyorum hamileyim ya kimse kilo aldın demiyor ahahah

13 bın 500 , dogum sonrası dogum oncesı kan testlerı , bebegın ılk muaynelerı , emzırme egıtımı zıyaretcılere lohusa serbetı, anne bebek bakım cantası , fotograf cekımı , anne babaya basbasa yemek :KK37: vs vs hepsı dahılmıs
eger doktorumuz ısterse hastaya ben ındırım yapmak ıstıyorum derse yapabılırmıs

Kızlar izninizle ben işe döneceğim para lazım malum.
Benim hastane 6000 tl diye duydum sezeryanı kesin bilgi değil ama.

Birde naçizane tavsiyem kara kış doğuracağımız için en az 3 aylık doğal gaz parası biriktirmemiz lazım, normalde evde kimse olmadığı halde bana karda 320 tl geliyordu bu sene herhalde 500 gelir.

13 bın 500 , dogum sonrası dogum oncesı kan testlerı , bebegın ılk muaynelerı , emzırme egıtımı zıyaretcılere lohusa serbetı, anne bebek bakım cantası , fotograf cekımı , anne babaya basbasa yemek :KK37: vs vs hepsı dahılmıs
eger doktorumuz ısterse hastaya ben ındırım yapmak ıstıyorum derse yapabılırmıs

Bence iyiymiş bir sürü şeyde var içinde şartları zorlasam mı bende acaba :)

Bence iyiymiş bir sürü şeyde var içinde şartları zorlasam mı bende acaba :)
dogumdan sonra ılk 1 ay bebek bakımı hemsıresı hızmetı varmıs
yanı kayınvalıde ve annemı postalayıp hemsıre cagırabılırmısım
of cok para bılmıyorum bakalım ne yapıcaz

Birde naçizane tavsiyem kara kış doğuracağımız için en az 3 aylık doğal gaz parası biriktirmemiz lazım, normalde evde kimse olmadığı halde bana karda 320 tl geliyordu bu sene herhalde 500 gelir.

günaydın kızlar.. Ne çok şey var düşünülmesi planlanması gereken:olamaz: Offf offf allah hepimize yardım etsin.

benımde devam ettıgım hastanede 5000 lıra dıyorlar. sen benım gıttıgım hastaneye gel bız senle aynı doguralım :D
dogalgaz kesın bızımde cosacak bızımde cok yuksek gelıyordu bebek gelınce *2 dıyorum .

günaydın kızlar, sonunda güneşi gördük ankarada bugün. içim sıkılmıştı artık.
ben bir ay kadar folbiol kullandım ama kabızlıktan ölecektim doktoruma söyledim regenesis max verdi.
balık yiyemediğim için, içinde diğer vitaminler de olduğu için mantıklı geldi.
bu hamileliliğimde başka multivitamin kullanmayı düşünmüyorum çünkü ben zaten iyi besleniyorum, ilaçlar da iyice şişiriyor diye düşünüyorum. en fazla 6. ayda magnezyum kalsiyuma başlarım dişlerim kemiklerim için.
bunu da bir gün içip bir gün ara veriyorum çünkü benim b12, d vitamini ve folik asit değerlerim daha hiç ilaç kullanmadan en üst limitteydi. fazlasının zararlı olduğuna inanıyorum.

Kızlar bebeğimi gördüm doktora sorcağım bütün soruları unuttumo_O pek kıpırdamıyodu korktum ya 1 dk anca baktı. Kalbinin attığını gösterdi birde o kadar içime şüphe düştü. Aç gitmiştim ondanmı acaba:silah:

Back