- 11 Kasım 2016
- 358
- 137
inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım.benim tüp bebek olduğu için hesap biraz farklıymış. ama dün tam 5hafta 5 günlüktü doktorun hesabına göre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım.benim tüp bebek olduğu için hesap biraz farklıymış. ama dün tam 5hafta 5 günlüktü doktorun hesabına göre.
bende iki gündür acayip üşüme var demekki kansızlıktan oluyo bebişler kanımızı mı çekiyo ne
amin inşallah hepimize nasip eder Allah :)inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım.
doktora göre dün 5+5 ti... biz de beklemiyorduk çok şaşırdık :)kaçıncı haftadasın canım?
ben pazartesi doktora gittiğimde 5+3 tü ama sadece keseyi görebildik kalp atışı için 24 nisana randevu verdi.
Benim Doğumda 1 Aralık gözüküyor tarihlerimiz aynı galiba benim ilk gebeliğim daha bir doktor seçemedim.Alıntı yapmıştım ama yine sıkıntı çıktı. Ben de İstanbul'da yım. Memorial hastanesinde Figen Taşer Güney'e gidiyorum. İlk doğumumu da Figen hanım yapmıştı . Çok pozitif ve normal Doğum destekçisi olduğu için tercih etmiştim.
Yeni gelenler hoşgeldiniz....
hayırlı olsun. amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. çok heyecanlı :)Merhaba aralık anne adayları
Rabbim nasip ederse bende aralık annesi olacagım bugün 5+4 olduk dün çooook derindende olsa kalp atışımızı duyduk rabbim banada tüm isteyenlerede sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun. amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. çok heyecanlı :)
Kimyasal gebelik olabilir yani adetle birlikte gidebilir ben bundan önce 2 kez gecirdim. Ilki pek sarsmamisti ama 2. ye üzülmüstüm. Bu simdilik duruyo insallah hayirlisiyla gelir.Merhaba...
Normal şartlarda Aralık annesi olacağım ama hcg değerlerim pek iyi değil..
Nisanın 5 inde kan testinde 10,5 çıktı değerim
Pazartesi günü doktora gittim değerim 20 çıktı cuma tekrar gel dedi..Zaman geçmiyor ultasonla da baktı birşey göremedi..
İçimde pek iyi hisler yok
Sat kac sizin? kalp atısını duymussunuz bize fikir olur dr a gitmeyenler icinSelamlar...Dün ilk ultrason muayenemizi olduk. Çok şükür keseyi ve kalp atışını duyduk. umarım herşey yolunda gider sonuna kadar. henüz hafif kramplar dışında bir belirti yaşamadım. Bulantısı başlayan var mı aranızda?
Okuyarak geldim duymamissiniz henuz kalp atisıni insallah oda nasip olur tum annelere.Sat kac sizin? kalp atısını duymussunuz bize fikir olur dr a gitmeyenler icin
Allah nasip ederse aralikta dogumum benimde inşallah
Ben ve henuz isyerimdekilere soylemedim ben kalp atisini duyup soylemek istiyorum ama mucadele veriyorum anlasilmasin diye cok kotu bulantim varSelamlar...Dün ilk ultrason muayenemizi olduk. Çok şükür keseyi ve kalp atışını duyduk. umarım herşey yolunda gider sonuna kadar. henüz hafif kramplar dışında bir belirti yaşamadım. Bulantısı başlayan var mı aranızda?
ben de bugün söyledim iş yerindekilere. bulantı iş ortamında sıkıntı. benim henüz yok ama her an olabilir tabiBen ve henuz isyerimdekilere soylemedim ben kalp atisini duyup soylemek istiyorum ama mucadele veriyorum anlasilmasin diye cok kotu bulantim var
Gozunuz aydin canm kalp atislari duyuldukca herkes bi rahat nefes aliyor ne guzel :)Selamlar...Dün ilk ultrason muayenemizi olduk. Çok şükür keseyi ve kalp atışını duyduk. umarım herşey yolunda gider sonuna kadar. henüz hafif kramplar dışında bir belirti yaşamadım. Bulantısı başlayan var mı aranızda?
Hayirli olsun :) Benim de 1 kizim var yorgunluk halsizlik cok zorluyor ama bulanti baslamasin diye dua ediyorum hep. Hersey8 onlar icin yapiyoruz yeter ki saglikli olsunlar ilaclarin hepsi onun sagligi icin annesi:)Merhabaa bende varımm..
Bir kaç gün önce geciken adetimden huylanıp idrar tahlili yaptım, kendimi doktorda buldum. Hemen beta yapıldı , usg gırdım 15 gun sonra kalp atısları ıcın cagrıldım ancak ben 15 degıl 19 gun sonra gıtmeyı dusunuyorum calısıyorum iznim ancak o sekılde uyabılıyor dıye.
Yanı 28 Nisanda gideceğim .
Bol uykulu, mayışık gunler gecırıyorum. İlk cocugum tüp bebek, gecen sene bos gebelıgım var. Bu sebeble bır suru ılac kullanıyorum, progestan benı kendımden gecırıyor, kan sulandırıcı ıgne benı sarhos edıyor . Toplamda 6 tane ılac alıyorum ve hıc hoslanmıyorum bu durumdan ama yapacak bısey yok
Umarım herkes saglıkla sonuna kadar gıdebılır bu surecte