2017 Aralık Anneleri

İnşallah canım ya beklemek ne kadar zor bide bu doktorlr boş boş konuşuyolar arada insanın canı sıkılıyor . Nasıl gidiyor hamişlik tatlımı ekşimi çok yiyosun
Eksi istemiyorum hic asırı meyve severdim yerdim simdi hic yiyesim yok. Benim 2 kızım var hayırlısı olsun insallah. Senin nasıl gidiyo bulantı varmı? Aserme?

Eksi istemiyorum hic asırı meyve severdim yerdim simdi hic yiyesim yok. Benim 2 kızım var hayırlısı olsun insallah. Senin nasıl gidiyo bulantı varmı? Aserme?
Canım bu benim ikinci gebeliğim önceden bi gebelik geçirdim kalbi durdu 12 haftada kürtaj oldum. O hamileliğimde bulantılardan su bile içemiyordum hastanede yatmıştım çok kötüydü. Maşallah şuan hiç bulantım yok aşermede yok ama ekşi yiyorum sürekli normalde de ekşi çok yerim daha yiyorum

Oyy maşallah rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah benim ilk olcak nasipse

bende iki gündür acayip üşüme var demekki kansızlıktan oluyo bebişler kanımızı mı çekiyo ne :anneadayı:

Merhaba...
Normal şartlarda Aralık annesi olacağım ama hcg değerlerim pek iyi değil..
Nisanın 5 inde kan testinde 10,5 çıktı değerim
Pazartesi günü doktora gittim değerim 20 çıktı cuma tekrar gel dedi..Zaman geçmiyor ultasonla da baktı birşey göremedi..
İçimde pek iyi hisler yok :KK61:

Merhaba...
Pazartesi günü doktora gittim değerim 20 çıktı cuma tekrar gel dedi..Zaman geçmiyor ultasonla da baktı birşey göremedi..
korkma canım inşallah bebişin sana tutunacak sen moralini yüksek tut bu aralar geç döllenmeyi bende yaşadım değerler bi anda 2000 küsürlere çıkınca derin bi nefes aldım

korkma canım inşallah bebişin sana tutunacak sen moralini yüksek tut bu aralar geç döllenmeyi bende yaşadım değerler bi anda 2000 küsürlere çıkınca derin bi nefes aldım

İnşallah bende öyle olacak diye dua ediyorum...
Ama bekleme işi çok zor..
Ben 2010 aralık annesiyim bir oğlum var şükür...Umarım bunda da sorun yaşamam ..

Allah razı olsun canım. Yok 7 haftada gitcem dr a. Insallah hersey yolundadır:dua:
İnşallah canım hiç üzme strese sokma kendini. Bende henğz göremedim keseyi cuma günü gidedeğim. Umarım bir aksilik yaşamayız sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..

Merhaba...
canım bu değerlerle henüz çok erken kese gözükmez ki :KK43:
moralini bozma birden yükselir inşallah. doktorumu ilk aradığımda 539'du değerim ve 5000 olana kadar kontrole çağırmadı birşey göremeyiz nasılsa dedi. o süreçte her 2 günde bir kan testi ile gebelik devam ediyormu diye kontrol ediyordum sadece. sen de 2 günde bir mutlaka sonucunu takip et.

Selamlar...Dün ilk ultrason muayenemizi olduk. Çok şükür keseyi ve kalp atışını duyduk. :KK200: umarım herşey yolunda gider sonuna kadar. henüz hafif kramplar dışında bir belirti yaşamadım. Bulantısı başlayan var mı aranızda?:KK64:
kaçıncı haftadasın canım?
ben pazartesi doktora gittiğimde 5+3 tü ama sadece keseyi görebildik kalp atışı için 24 nisana randevu verdi.

canım bu değerlerle henüz çok erken kese gözükmez ki :KK43:
moralini bozma birden yükselir inşallah. doktorumu ilk aradığımda 539'du değerim ve 5000 olana kadar kontrole çağırmadı birşey göremeyiz nasılsa dedi. o süreçte her 2 günde bir kan testi ile gebelik devam ediyormu diye kontrol ediyordum sadece. sen de 2 günde bir mutlaka sonucunu takip et.

Bu değerlerle kesenin gözükmeyeceğini de bilmiyordum :)Buna sevindim en azından ama son adet tairhim şubat 26 kafam karıştı bilmiyorum...Cuma günü de bakalım da kan değerine ona göre herşey belli olacak..
Çok sağolun..

Selamlar...Dün ilk ultrason muayenemizi olduk. Çok şükür keseyi ve kalp atışını duyduk. :KK200: umarım herşey yolunda gider sonuna kadar. henüz hafif kramplar dışında bir belirti yaşamadım. Bulantısı başlayan var mı aranızda?:KK64:
cnm sat kac bnm 3 mart keseyi gördük De kalp için 10 gün sonra çağırdı dün gittim doktora haftaya gidecem kalp için

benim arada bulantı oluyo sanki ama gçiyo hemen inşallah böyle devam eder daha fazla zorlamaz.kalbini duymak mükemmel bi duygu sanırım darısı başımıza inşallah :dua:

Bu değerlerle kesenin gözükmeyeceğini de bilmiyordum :)Buna sevindim en azından ama son adet tairhim şubat 26 kafam karıştı bilmiyorum...Cuma günü de bakalım da kan değerine ona göre herşey belli olacak..
Çok sağolun..
moralini bozma sadece kan testleri ile durumu takip et. ben ilk öğrendikten tam 15 gün sonra doktora gittim o süreçte sürekli test yaptırmaktan kolum süzgeç gibi oldu :KK70:

pazartesi gittğimde değerim 7280 civarıydı ve sadece keseyi gördük. kalp atışı için 24 nisana randevu verdi. düşün daha çoookkk uzun yolun var hemen ümitsizliğe kapılma. eğer 2 gün önce yaptığın testten 2 katı artış olmuşsa demekki gebeliğin devam ediyor. bu süreçte folik asit almaya başla ve değerinin artmasını bekle.

X