2017 Aralık Anneleri

:anneadayı: ben Avcilar Hospital'da Sadullah Yesevi'ye gidiyorum. Ya sizler?
Ben daha karar veremedim.Vakıf Gureba da Ramazan hoca nin hastayım yazın kürtaj olmuştum rahim kalınlaşması ve polipten ama şimdi ilk muayeneye oranın gebe polikliğine gittim yoğun oldukları için çok tatmin etmedi beni hoca da gebeliğe bakmıyor herhalde.aslında 2.oğlumun doğumunu balat hastanesinde meltem hanım yaptı.çok kararsızım :KK64:

Anneler perşembe günü kan verdim 124 çıktı dün pazartesi günü tekrar kan verdim 667 çıktı 3 gün içinde artış iyi dedi doktor. Benim adet olcakmış gibi belim ağrıyor çok korkuyorum :KK43:
Hayirli olsun canm benim de belim agrim hep var bu surecte normal yani

Gercekten de zaman durdu sanki:işsiz:
Elim ayagim buz gibi asiri usuyorum kan degerlerim iyiydi halbuki bebis iyi olsun da raziym kalp atislarini duyan varmi kizlar birde ben persembe 5+4 oluyorum muayenem var vajinal mi bakar yine

Kızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. Fakat son 1 saattir adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. Ara ara belime vuruyor ve canım çok yanıyor. Endişelenmeye başladım sebepleri ne olabilir.

Bende henüz karar vermedim
nisa hastanesi mi
medipol mü
medicine mi cok kararsızım bakalım nereye gitcem.

Elim ayagim buz gibi asiri usuyorum kan degerlerim iyiydi halbuki bebis iyi olsun da raziym kalp atislarini duyan varmi kizlar birde ben persembe 5+4 oluyorum muayenem var vajinal mi bakar yine

Önce karından bakmaları lazım sanırım, göremezlerse vajinal bakarlar sanırım. Ben de yarın gideceğim doktora, hadi bakalım heyecan gene :) bende de var o üşüme halleri ama kan değeri düşük diye değildir bence yani umarım :)

Kızlar selam. Sat 4 mart hamileyim. Fakat son 1 saattir adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. Ara ara belime vuruyor ve canım çok yanıyor. Endişelenmeye başladım sebepleri ne olabilir.
Dinlenmelisin. Vakit buldukca uzan. Daha cok yeni oldugu icin dikkat et bence. Ben oyle yapiyorum cünkü Allah korusun bise olursa ben elimden geleni yaptim demek icin.

Dinlenmelisin. Vakit buldukca uzan. Daha cok yeni oldugu icin dikkat et bence. Ben oyle yapiyorum cünkü Allah korusun bise olursa ben elimden geleni yaptim demek icin.
Sanırım bugün fazla yoruldum sürekli ayaktaydım ağır market poşetleri taşıdım otobüse yetişeyim diye hafif koştum falan. Dinleneyim allah korusun ters bişey olmasından çok korkuyorum.

Sanırım bugün fazla yoruldum sürekli ayaktaydım ağır market poşetleri taşıdım otobüse yetişeyim diye hafif koştum falan. Dinleneyim allah korusun ters bişey olmasından çok korkuyorum.
Yorulmussun belli. Benimde sat 6mart. Sezaryen olacagım icin senden once dogurabilirim belki. Yumurta takibi yaptın mi sen?

Yorulmussun belli. Benimde sat 6mart. Sezaryen olacagım icin senden once dogurabilirim belki. Yumurta takibi yaptın mi sen?
Yok canım korunmayı bıraktık 2. Ayda hamile kaldım. Ama 2. Aydada kalamasaydım yumurta takibine gidecektim. Hayırlı olsun seninde bebişin canım keseyi görebildiniz mi?

Merhaba anne adaylari:) Ben 2015 nisan annesiyim simdi Allah nasip ederse Aralik annesi olacagim 2.bebegim geliyor insallah:) Bugun kan verecegim eger degerim 2 kat arttiysa bi nebze sevinebilirim sanirim:)

Canım benim içinde dua et ne olur yarın adet günüm

Daha vajinal bakmaz canım kese gözukur büyük ihtimal bi hafta sonra da kalp atışı için çağırırlar canım. Ya bende yarin adet olcam. İnşallah olmam tabi :dua: bende de usume var böyle usuynce adet olcm sandım. Hani diyorlar ya hamileyi ateş basar diye.

Aynen cnm. Sanırım bu üşüme olayı normal gibi? Eşim evde t-shirt le dolaşırken ben uzunkolu dolaşıyorum çok üşüyorum. Kansızlık vardı bende dedim büyük ihtimal ondan, gidince nasıl olsa kana bakacaklar ona gorede takviye alırım artik

Yok canım korunmayı bıraktık 2. Ayda hamile kaldım. Ama 2. Aydada kalamasaydım yumurta takibine gidecektim. Hayırlı olsun seninde bebişin canım keseyi görebildiniz mi?
Allah razı olsun canım. Yok 7 haftada gitcem dr a. Insallah hersey yolundadır:dua:

Slm kızlar 6 hafta 2 günlük hamişim 4 gündür lekelenme başladı ilaça başlattı doktor düşük tehlikesine karşı keseyi gördük şükür ama daha kalb atışını duymadık erkende. Rabbim evaltlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Slm kızlar 6 hafta 2 günlük hamişim 4 gündür lekelenme başladı ilaça başlattı doktor düşük tehlikesine karşı keseyi gördük şükür ama daha kalb atışını duymadık erkende. Rabbim evaltlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun 1 hafta öndesin benden.
5+2 yim. Haftaya kalp atısı cıkar insallah.

Hayırlı olsun 1 hafta öndesin benden.
5+2 yim. Haftaya kalp atısı cıkar insallah.
İnşallah canım ya beklemek ne kadar zor bide bu doktorlr boş boş konuşuyolar arada insanın canı sıkılıyor . Nasıl gidiyor hamişlik tatlımı ekşimi çok yiyosun

X