2017 Aralık Anneleri

Canım ailenle basrısma imkanın yok mu eğer eşin hep giderse cok zor olur senin için (

Maşallah canım benimki yarum saat anca uyuyo eğer ben yanında yatmazsam hemen kalkıyo (
bebegi iyi yormak gerekiyo cok uyumasi icin ben bunu anladim.onceden az oynuydm hemen uyutmaya calisiydm ya saatlerce sallaidktan sonra uyuyodu yada yarim saat en fazla bi saat.şimdi baya oynuyrz yere birakiyrm oyun halisina o orda kipir kipir zaten kendi kendinide yoruyo odadan odaya geziyrz oyle oyle vakit gecirmye casliyrz.tabi bende ne derman ne takat kaliuo ama napalim o bi guluyo hersey degisiuo:))

Ben o yöntemi pek beceremedim canım ( sen nasıl yapıyosun yani sakinlemedi bile (

Canım ben sabah kahvaltosına bir çıkarıyor um dısarı aksam ezanında eve giriyorum acık havada baya yoruyo uyku akıyo gözlerinden ama yinede uzun uyumuyo sanırım gece cok 12 saat falan uyuyo ondan olabilir

Benim kızda var o noktaciklar onemli biseymiki acaba doktora gitmelimiyim

kizlar ya koala anne kızına kotu bisey olmamistir insallh gecen baktim 1 hafta önce girmisti siteye bizi haberdar etse ya keske.

Canım ben sabah kahvaltosına bir çıkarıyor um dısarı aksam ezanında eve giriyorum acık havada baya yoruyo uyku akıyo gözlerinden ama yinede uzun uyumuyo sanırım gece cok 12 saat falan uyuyo ondan olabilir
he ondan gece uykusu da masallah iyims.ne guzel sporda oluydr ssna bende anneme gidince her gun cikarcsm insallah

gecenlerde yazmıştı bi ara ya en son bogmaca gecmisti bagirsk enfeksiyonu icin yatiyolardi sonra bi daha okumadm hic yazdgni gormedim yani
evet en son o zamn yazdi tahlil yapacakları sonuca gore eve gececeklerdi ama sonra hic yazmadi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…