Maşallah canım benimki yarum saat anca uyuyo eğer ben yanında yatmazsam hemen kalkıyoiki saat uyku iki saat oyun diye alistrdm bazen bi saat uyuyo bu aksam ustu 3 saat uyudu ama baya oynadik yordum onu
Bizimde öyle canımEñ fazla yarım.saatlik uykusu oluyor canım o da günde 2 3 kere ancak
Canım ailenle basrısma imkanın yok mu eğer eşin hep giderse cok zor olur senin içinAllah yardimcin olsun canım esin evde olmaması çok.zor annenlere gidersin olmadı benim öyle bir alternatifim yok.artik ailemle gorusmuyorum benim.de eşim bu cuma günü gidecek pazartesi akşamı gelecek ne yaparım bilmiyorum açık bir durum olsa ne yaparım bilmiyorum kimsem de yok
bebegi iyi yormak gerekiyo cok uyumasi icin ben bunu anladim.onceden az oynuydm hemen uyutmaya calisiydm ya saatlerce sallaidktan sonra uyuyodu yada yarim saat en fazla bi saat.şimdi baya oynuyrz yere birakiyrm oyun halisina o orda kipir kipir zaten kendi kendinide yoruyo odadan odaya geziyrz oyle oyle vakit gecirmye casliyrz.tabi bende ne derman ne takat kaliuo ama napalim o bi guluyo hersey degisiuo:))Maşallah canım benimki yarum saat anca uyuyo eğer ben yanında yatmazsam hemen kalkıyo(
Ben o yöntemi pek beceremedim canımHergün bir umut bakıyorum ben de koala anneden haber var mi diye inşallah iyilerdir.
Gündüz uykuları yeni başladı bizim oncesinfe çok duzensiz ve kısa kisaydi. Simdi şiş pat yöntemiyle yatiriyorum. Ilk uykusu 40 dakikadan 70 dakikaya uzadı ama sonrasindaki 1 veya 2 uykusu hala yarım saati geçmiyor. Bakalim zamanla düzene girer inşallah.
Canım ben sabah kahvaltosına bir çıkarıyor um dısarı aksam ezanında eve giriyorum acık havada baya yoruyo uyku akıyo gözlerinden ama yinede uzun uyumuyo sanırım gece cok 12 saat falan uyuyo ondan olabilirbebegi iyi yormak gerekiyo cok uyumasi icin ben bunu anladim.onceden az oynuydm hemen uyutmaya calisiydm ya saatlerce sallaidktan sonra uyuyodu yada yarim saat en fazla bi saat.şimdi baya oynuyrz yere birakiyrm oyun halisina o orda kipir kipir zaten kendi kendinide yoruyo odadan odaya geziyrz oyle oyle vakit gecirmye casliyrz.tabi bende ne derman ne takat kaliuo ama napalim o bi guluyo hersey degisiuo:))
Canım neden bu kadar yayılmasini bekledin keske daha erken temizlemeye baslasaydin. Temizlemezsen cogalir.Insallah iglesirler canim amin.yok cok sukur oyle dedigi gibi kanama falan yok minik minik iki yerde.baksana acayip kplanmis.yaglamisim simdiEki Görüntüle 2133712 Eki Görüntüle 2133712
Benim kızda var o noktaciklar onemli biseymiki acaba doktora gitmelimiyimBenim kızın kafasında kırmızı noktacıklar oluştu
Acaba hep üstüne yattığı için mi
Doktora gittik alerji spreyi verdi
Bikaç gün kullanmadım sık banyo yaptırdım belki geçer diye
Ama geçmedi şimdi sıkmaya başladım
Ensenin üstünde
Acaba benim yediğim bişeyler mi dokunuyor
Çok ağlayınca kucagima alip sakinlestiriyorum canim sonra devam ortalama 10 dakikada dalıyorBen o yöntemi pek beceremedim canım( sen nasıl yapıyosun yani sakinlemedi bile (
bana da uyar valla :)numarami ozelden yollarim sana grubu kur:)Ozelden numarami veriyorum kizlar whatsapp grubu icin isteyenler begeni yapsin.
he ondan gece uykusu da masallah iyims.ne guzel sporda oluydr ssna bende anneme gidince her gun cikarcsm insallahCanım ben sabah kahvaltosına bir çıkarıyor um dısarı aksam ezanında eve giriyorum acık havada baya yoruyo uyku akıyo gözlerinden ama yinede uzun uyumuyo sanırım gece cok 12 saat falan uyuyo ondan olabilir
bende isterem :)Ozelden numarami veriyorum kizlar whatsapp grubu icin isteyenler begeni yapsin.
ay sorma bende aklima getrmek istemiyrm ınşallah neti yoktr da ondan girmiydrkizlar ya koala anne kızına kotu bisey olmamistir insallh gecen baktim 1 hafta önce girmisti siteye bizi haberdar etse ya keske.
insallah ya 3 hafta olacak nerdeysray sorma bende aklima getrmek istemiyrm ınşallah neti yoktr da ondan girmiydr
gecenlerde yazmıştı bi ara ya en son bogmaca gecmisti bagirsk enfeksiyonu icin yatiyolardi sonra bi daha okumadm hic yazdgni gormedim yaniinsallah ya 3 hafta olacak nerdeysr
evet en son o zamn yazdi tahlil yapacakları sonuca gore eve gececeklerdi ama sonra hic yazmadi daha.gecenlerde yazmıştı bi ara ya en son bogmaca gecmisti bagirsk enfeksiyonu icin yatiyolardi sonra bi daha okumadm hic yazdgni gormedim yani
Nerede oturuyosun peki cnm yenibosnadamıEvet canım nisa da sünneti de orda olduk ben 3 dogumuda orda oldum.