2017 Aralık Anneleri

daha onceden sigara iciymdn canim o yaralar sigara icmedgn icinde cikiyo bendede cikiyodu agizda.tuzlu su ile gargara yap
Iciyordum canım şimdi de canım istiyor kendime engel olmaya çalışıyorum bende ağız yarasidir diye enfeksiyon kapar kizim diye kızımı bile.opmuyordum

Iciyordum canım şimdi de canım istiyor kendime engel olmaya çalışıyorum bende ağız yarasidir diye enfeksiyon kapar kizim diye kızımı bile.opmuyordum
tahmin ettim agiz yarasi deyince :)) burun kanamasida yapablr.bisey yok onda tuzlu su ile bir iki kere gargara yapınca gecer.ben emzirmiyrm diye basladim ama icince dis fircala agiz yika el yika usendgm icin pek icemiyrm bazen uyuynca iciyrm

tahmin ettim agiz yarasi deyince :)) burun kanamasida yapablr.bisey yok onda tuzlu su ile bir iki kere gargara yapınca gecer.ben emzirmiyrm diye basladim ama icince dis fircala agiz yika el yika usendgm icin pek icemiyrm bazen uyuynca iciyrm
Bende emzirmiyorum canım bir buçuk aydır ama eşim de ben hamileyken nefsim çekmesin diye bıraktı ben baslarsam eşim de başlar hatta geçen gün konusu oldu nasıl da hala baslamadin sigaraya diyor ama canım gidiyor as eriyorum resmen haklısın da her içmeden sonra dişini fircalayacaksin üstünü degiatireceksin elini yuznu iyice yikayacksin ki kokusu kalmasin

Bende emzirmiyorum canım bir buçuk aydır ama eşim de ben hamileyken nefsim çekmesin diye bıraktı ben baslarsam eşim de başlar hatta geçen gün konusu oldu nasıl da hala baslamadin sigaraya diyor ama canım gidiyor as eriyorum resmen haklısın da her içmeden sonra dişini fircalayacaksin üstünü degiatireceksin elini yuznu iyice yikayacksin ki kokusu kalmasin
iste cok zor oluyo dyaanbilirsn hic baslama derim

Canım benim gucum kalmadı artık zaten agzimin içinde yaralar çıktı yorgunluk.uykusuzluktan ama ışte bebekler içini.degiyor onlar iyi olsun da biz hasta olalim

Bz hasta olnca bebslerede bakamıcaz etkılıcek cnm sorun orda. Aynn benmde agzmda dılmde bşeyler cıkms

Tesettürlü olmaktan önce sen bi annesin canım etrafın ne düşüneceğini boşver sen bebişini ve kendini düşün. Artı ben şal örterek emziriyodum bir akrabamız umreye bebeği ile gitti kanguruya koydum üstünede emzirme önlüğünü taktım habire emzirdim çok rahat diye anlatmıştı
Orası öyle tabi canım. İlk yolculuğumuz olacak. Ondan dolayı ne yapacağımı bilemedim. Emzirme önlüğü almamıştım hep evdeyim diye. Şimdi tam sırası sanırım

Çok şükür,, ay iyi demiş doktr takip edersin Canm.. şimdiden hayrlı yolculuktan Canm inşşh çok rahat geçer..
Amin canım çok teşekkür ederim. Doktor içini rahatlatmadı açıkcası. 2 hafta oluyo bu rahatsızlık devam edeli. Foşur foşur taşıyo bezden. Yapar yapmaz açtığım halde. Doktor normal dedi. Ya bu doktor çok rahat ya da ben çok pinpirikliyim

Kızlar carters ın yabancı sitesine baktım. Burdakı fiyatların yarısı Keşke Türkiye'ye gönderseler.Amerika'da yasayan bir arkadaşıma söyledim.Senin adresinden alsam, bana ulaştır mısın diye cvp gelmedi:KK43:Gümrüğe takılır mı ki?

Gunduz memeyı uykudan ıyandkca alıyo bes on dk.. gecekerıde bı buvuk saatte bı uyanıyo gunduz doymadgndan gslıba gece ıyı emıyo ıyı bsey dımı bu ac kslmıyı en azndan yavrum. Hele aksnları neler denıyorm emsın dıye ama yok 3. Aydn snra byle oldu ınsallh gecıcıdr cok yorulup gerılıyorm emsn dye ugrasmaktan
Gündüz uykusu nasıl canım

Kızlar carters ın yabancı sitesine baktım. Burdakı fiyatların yarısı Keşke Türkiye'ye gönderseler.Amerika'da yasayan bir arkadaşıma söyledim.Senin adresinden alsam, bana ulaştır mısın diye cvp gelmedi:KK43:Gümrüğe takılır mı ki?
Ben dayanamadım 2 kere daha sipariş verdim
Yeni sezondan :)
2li elbiseler vardı babası görünce dayanamadı
Bi tur da 2 gün önce verdim
9 aylık ve 12 aylık badi setleri var 5li
Bugün geldi onlar da
Keşke burda da daha uygun olsa
Bu 5. Siparişim olmuş
Güle güle giymeyi nasip etsin Allah’ım
Gazdı memeydi çişti derken hepsi unutuluyor
2 gündür çişlere takmış durumdayım
Emzirme nasıl gidiyor canım senin
Ben artık uyanıkken yatağa yatırıyorum üzerine eğilip veriyorum biraz emiyor o şekilde
Bugün emmek istedi 2 kere boğazına kaçırdı yavrum sonra da kızdı almadı
Düzelecek inş
Ben de saç kurutmadan kurtulmak istiyorum
Misafirim geldi bugün
Onlar da bebekli
Onlar salonda ses açtılar biz yatak odasında
Herhalde bi yarım saat ancak görüşmüşüzdür
Bizimki uyudu onlarınki uyanık
Bizimki uyandı onlarınki uyudu falan
Değişik bi geceydi :)

Baktım şimdi merak edip
Resmen yarı fiyatına
Benim 119tl ye aldığım 5li set 13dolar
Yani yaklaşık 52tl
Carters amerikan malı sanırım
Kargo ücreti falan aynı fiyata gelir bence canım arkadaşının göndermesi ile
Gümrüğe kaç dolar üstü takılır ki

X