2017 Aralık Anneleri

Ay mükemmelsin süt için önermedi doktorum sporu bende sadece yürüyüş yapıyorum ama yinede etki etmiyo dengesiz beslenmeden sanırım
Kafaya takma hic emzirdikce kilo verirsin bol bol emzir diyolar benim kiz memeye yapisik resmen belki ondan gitti yoksa benimde 10 kg fazlam vardi

Yaglamaya devam et banyo oncesi.zamanla temizlenir.bizde cok cok var.saglikli olsunlarda.bu arada koala anneden haber var mi gecmise bakamadimda bi skinti mi var bi yorumda gordumde gecmis olsun denmisti.
Minigi bogmaca olmuş hastanede yatiyodu en son hala haber yok cok merak ediyoruz.

Kafaya takma hic emzirdikce kilo verirsin bol bol emzir diyolar benim kiz memeye yapisik resmen belki ondan gitti yoksa benimde 10 kg fazlam vardi
Bnim kızımda yapışık doğumdan bugüne dek sadece 5 kilo verdim halsizliğimi yiyerek gideriyorum senin bebişin kaç aylık birde regl oldun mu?

Kızlarımız arasında bir gün var demek bn regl olamadım ona bağlıyorum biraz
Ay senin kizda cok mizmiz mi benim ki surekli viyak viyak :) Regl konusuda olabilir bunye meselesi bebisler saglikli olsun sutleri bol olsunda onemli degil ama elbet gidecek o fazlaliklar bu arada yaş kaç canim senin

Ay senin kizda cok mizmiz mi benim ki surekli viyak viyak :) Regl konusuda olabilir bunye meselesi bebisler saglikli olsun sutleri bol olsunda onemli degil ama elbet gidecek o fazlaliklar bu arada yaş kaç canim senin
Benim kızım evdeyken mutlu sakin ama dışarı çıkarıyorum bebek arabasında uyursa uyuyor eğer uyuyamazsa acayip bir ses çkkıyo kendşsinden ve ben o an tanımamazlıktan geliyorum bu bebek kimin tavırları takınıyorumArabada hiç uyuya kalmadı ondada acayip bağırıyor uykusunu hep memede yaşamak istiyor.
Yaşım 30 olacak ağustos da senin kaç:)
Kesinlikle sağlıklı olsunlar başka bişey istemeyiz:)

22 :) öyle ya fena alistilar memede uyumaya

Canm artere gerek kalmadı yani degilmi ayy çok sevindim ya bu ayın sonunda çift bezi de bırakırsınız insallh rahat eder yavrucak artık sıcaklar gelmeden

Kızlar doktordan geldik boyumuz 58 cm kilomuz 5200 maalesef bu ay 300 gram almışız bir ay daha bekleyecez bu ayda kilo alamazsa ek gıdaya baslayacakmisiz
Canm geçen ay mamaya alışma sureciydi çok kustugundan kilo alamamıştır bu ay alacak insallh ayrıca 4.aydan sonra sen ek gıdaya başla mama alan bebeklere 4. Aydan sonra başlayabilirmiş ek gida verilmeye.

Hergun bu saate uyumus oluyodu yyumuyo ya emzrıuom yatırıyom sallıuom yok uc kere emzrdım bı saatte sallıyom halada yok banyoda yaptrdık nrmalde daha ıyı uyumaaı gerekır ama yok ters etkı yapıyo bıZmknde

Koala_anne canm nerlerdesin ya inşalla h yavrunun durumu daha iyi olmustur iyilesmistir kuzun habersiz bırakma bizi

Hergun bu saate uyumus oluyodu yyumuyo ya emzrıuom yatırıyom sallıuom yok uc kere emzrdım bı saatte sallıyom halada yok banyoda yaptrdık nrmalde daha ıyı uyumaaı gerekır ama yok ters etkı yapıyo bıZmknde

Bizimki 10 gündür uyumuyor. Ben 2 günde toplam 4 saat uyudum bakalım bu gece neler olcak

Gündüz uykusunu alabildi mi bazen bizimde şaşıyor gündüz uyumadıysa gece uykuya geçişi çok zor aspiratör fön ninni ne bulursanız açın birden çok ses duyunca rahatlayıp uyuyabiliyorlar

Darkedilmeyecek bi şey değil ki canım. Hemen etkinin altında batmaya başlıyo sana. Bilmem bütün bebeklerde varmış.

Diken canım. Bir ara konuşuldu kızlar arasında. Ben de deneyeyim dedim. Hakketen çıktılar

Bu ay sadece 300 gram almisiz canim ya 1 ay daha bekleyecez böyle devam ederse kilo alımı ek gıdaya baslayacaz gelecek ay
Hadi yaaaa. Kuzum Allah yardımcın olsun inşallah. Vardır bir hikmeti. Kuzum belki de ek gıdayla sıhhat bulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…