- 17 Aralık 2016
- 251
- 154
Çıldıriyor canim çıldırıyor ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum gunduz hic uyumuyo benim kizim biraz oyun halisinda biraz ana kucaginda tv acik biraz ben oynatiyorum gece saat 2 ye kadar fasil :)merhaba kızlar benim bebeğim 3 aylık uyku düzenlerimiz çok değişik dün gündüz hiç uyumadı sadece bir saat uyuyabildi, artık eşimle çarşafta salladık gece birde uyudu sizler nasıl uyutuyorsunuz miniklerinizi emzikde almıyor? Şşş pat yöntemi bize uymadı daha uyku eğitimi içinde erken olduğunu düşünüyorum gündüz 30 45 dkidan fazla uyumuyor böyle olan anneler ne yapıyor acaba?
Canim belki boya vermistir bana hemsire öyle soyledi bazi aylar kilo durup boy artabiliyormusKızlar doktordan geldik boyumuz 58 cm kilomuz 5200 maalesef bu ay 300 gram almışız bir ay daha bekleyecez bu ayda kilo alamazsa ek gıdaya baslayacakmisiz
Canım ozel deki doktorumuz a götürdük değeri 56 çıktı artel takılacak dedi ortopedi ye gönderdi ortopedi doktoru 1 ay daha bekleyelim dedi çift beze devam ddi bende rahat edemedim 2 gün sonra tekrar devlete götürdüm orta alfa 58 beta 58 çıktı devletteki doktor da 1 ay daha çift bez dedi ayın 9 nda kontrol varDunki yorumun icin sagol canim.benim oglandada var.bebe yagini suruyom yumusuyor sora zamanla kendi dokuluyor zaten.ama banyodan yarim saat once zeytinyagi yada bebe yagi sur banyo yaptirinca yumusar bi kismi temizlenir.her banyo oncesi yap.bu arada kalca cikiginiz duzeldi mi canim.ben ay sonunda goturecem kontrole.
Bugün doktor da ddi canım hamilelikte anneden geçen hormonlardan olurmuşCanim bebekte kasinti ve agri falan yapmaz rahat ol:) her bebekte olan sey genelde
Aynen canim sagliklari yerinde ya buna da şükür ben artık sallamıyorum insanlari ben 3 aydir yavruma tek basima baktım bir allahın kulu da sen daha kucuksun acemisin yardıma ihtiyacın var mi demedi kimse yol göstermedi onun için kimsenin bebeğim üzerinde laf söylemeye hakkı yokBi
bir de insanlar sen böyle alıştırmışsın diyor söylemiş kolay bebeği meme için ağlayan hangi anne vermez ki insanlara laf anlatmıyorum artık he deyip geçiyorum . Bu gümlere geçecek belki özleyeceğiz .inş bizim bebeklerimizde gündüz uyurlar başka türlü hastalığı olmasında buna şükür
Canım ozel e gittik degerimiz 56 çıktı doktor atel takilacak ddi ortopediye yönlendirdi allahtan ortopedi doktoru at el için 1 ay daha bekleyelim ddi çift beze devam ddi sonra ben dayanamadım 2 gün.sonra devlete gittim orda da alfa 58 beta 58 çıktı tabi çift beze devam ayın 9 unda kontrol var inşallah 60 olmuştur sizin.değerler kaç ki canimBunlar ne??? Bir süredir giremedim sayfaya malum çocuk görmeye gelen giden telaşı derken sizlerle sohbet etmeyi ihmal ettim. Bir şeyler kaçırdım galiba. Bu arada @Koala_anne geçmiş olsun ciddi bir durum yok inşallah ortada. G Gulum80 yanlışhatırlamıyorsam bebişde kalça sorunlu idi. Son durum nasıl? Düzelmiştir inşallah. Bizim de değerler alt sınırda çıkıyor çift beze devam ediyorum
Inşallah boya veriyordur canim 1 ay daha bekleyecez değilse 4. Ayda ek gıdaya baslayacazCanim belki boya vermistir bana hemsire öyle soyledi bazi aylar kilo durup boy artabiliyormus
Kızlar doktordan geldik boyumuz 58 cm kilomuz 5200 maalesef bu ay 300 gram almışız bir ay daha bekleyecez bu ayda kilo alamazsa ek gıdaya baslayacakmisiz[/
Uyanmaz mi sıra giden bardağa su dolduruyom uyanıyor
Inşallah boya veriyordur canim 1 ay daha bekleyecez değilse 4. Ayda ek gıdaya baslayacaz
Benim kilo gobek falan kalmadi ama vucdum toparlansin biraz diye spor yapayim dedim kuyruk sokumumu fene incittim cok hamlamisimAynı durumdayım ne iş ne yemek bide üstüne zayıflayamıyorum bu yorgunluğa kilo fena kaldı 13 kilo fazlam var korse kullanıyor musunuz?
Kaç cm uzamis canim bir aydaInşallah boya veriyordur canim 1 ay daha bekleyecez değilse 4. Ayda ek gıdaya baslayacaz
600 700 iyi bile benim kizim ilk ay 1770 alfi ikinci ay 1300 bu ay 19 da dr gittik 450 gr almisCanım arrık bı kılo falan almasa olrms yanı 600 700 gr yeterlı olrmus saglklı olsnda ınsallah gerekrse kullanrsn mama sıkma canını yc anne sutu almayanlar var
Ay mükemmelsinBenim kilo gobek falan kalmadi ama vucdum toparlansin biraz diye spor yapayim dedim kuyruk sokumumu fene incittim cok hamlamisim
600 700 iyi bile benim kizim ilk ay 1770 alfi ikinci ay 1300 bu ay 19 da dr gittik 450 gr almis
Aynen oyleee aaa dedim neden cok az almis falan hayir gayet iyi dedi 3 ayda aldigi toplam kg bakiyoruz dedi cok cok iyi dediHer ay yenı bıbtelas cıkıyo walla
Anladim canim.insallah duzelirya.bizde ay sonu gidecez bakalim.sana ortopedi doktoru mu cift bez tak dedi.bana ortopedi doktoru demedi.cocuk doktoru sonuca bakip cift bez tak dedi.Canım ozel deki doktorumuz a götürdük değeri 56 çıktı artel takılacak dedi ortopedi ye gönderdi ortopedi doktoru 1 ay daha bekleyelim dedi çift beze devam ddi bende rahat edemedim 2 gün sonra tekrar devlete götürdüm orta alfa 58 beta 58 çıktı devletteki doktor da 1 ay daha çift bez dedi ayın 9 nda kontrol var
Yaglamaya devam et banyo oncesi.zamanla temizlenir.bizde cok cok var.saglikli olsunlarda.bu arada koala anneden haber var mi gecmise bakamadimda bi skinti mi var bi yorumda gordumde gecmis olsun denmisti.Bugün doktor da ddi canım hamilelikte anneden geçen hormonlardan olurmuş