2017 Aralık Anneleri

Çıldıriyor canim çıldırıyor ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum gunduz hic uyumuyo benim kizim biraz oyun halisinda biraz ana kucaginda tv acik biraz ben oynatiyorum gece saat 2 ye kadar fasil :)

Aynı durumdayım ne iş ne yemek bide üstüne zayıflayamıyorum bu yorgunluğa kilo fena kaldı 13 kilo fazlam var korse kullanıyor musunuz?

Canım ozel deki doktorumuz a götürdük değeri 56 çıktı artel takılacak dedi ortopedi ye gönderdi ortopedi doktoru 1 ay daha bekleyelim dedi çift beze devam ddi bende rahat edemedim 2 gün sonra tekrar devlete götürdüm orta alfa 58 beta 58 çıktı devletteki doktor da 1 ay daha çift bez dedi ayın 9 nda kontrol var

Aynen canim sagliklari yerinde ya buna da şükür ben artık sallamıyorum insanlari ben 3 aydir yavruma tek basima baktım bir allahın kulu da sen daha kucuksun acemisin yardıma ihtiyacın var mi demedi kimse yol göstermedi onun için kimsenin bebeğim üzerinde laf söylemeye hakkı yok

Canım ozel e gittik degerimiz 56 çıktı doktor atel takilacak ddi ortopediye yönlendirdi allahtan ortopedi doktoru at el için 1 ay daha bekleyelim ddi çift beze devam ddi sonra ben dayanamadım 2 gün.sonra devlete gittim orda da alfa 58 beta 58 çıktı tabi çift beze devam ayın 9 unda kontrol var inşallah 60 olmuştur sizin.değerler kaç ki canim

Kızlar doktordan geldik boyumuz 58 cm kilomuz 5200 maalesef bu ay 300 gram almışız bir ay daha bekleyecez bu ayda kilo alamazsa ek gıdaya baslayacakmisiz[/

Kaç aylık şu an çocuğunuz? bizimde kontrolumüz vardı bugün boyu ölçemedik çocuk ağlamaktan mahvoldu bugün uykusuzluktan bizde 500 gr almışız doktor gündüzleri mama verin dedi yani ekstra süt dolapta sağılmış sütüm var onu vereceğim içme durumunu kontrol edeceğim birde kızım hasta gibiydi hapşurma burun akıntısı öksürük üst üste olunca enfeksiyondanda içtiği hep ona gidebilirmiş, öyle değilsede süt artırıcı yöntemlere başvurmak lazım pes etmek yok canım üzülmemek en iyisi gerçi anne yüreği işte hemen kendine yoruyor

Aynı durumdayım ne iş ne yemek bide üstüne zayıflayamıyorum bu yorgunluğa kilo fena kaldı 13 kilo fazlam var korse kullanıyor musunuz?
Benim kilo gobek falan kalmadi ama vucdum toparlansin biraz diye spor yapayim dedim kuyruk sokumumu fene incittim cok hamlamisim

Benim kilo gobek falan kalmadi ama vucdum toparlansin biraz diye spor yapayim dedim kuyruk sokumumu fene incittim cok hamlamisim
Ay mükemmelsin süt için önermedi doktorum sporu bende sadece yürüyüş yapıyorum ama yinede etki etmiyo dengesiz beslenmeden sanırım

Anladim canim.insallah duzelirya.bizde ay sonu gidecez bakalim.sana ortopedi doktoru mu cift bez tak dedi.bana ortopedi doktoru demedi.cocuk doktoru sonuca bakip cift bez tak dedi.

Bugün doktor da ddi canım hamilelikte anneden geçen hormonlardan olurmuş
Yaglamaya devam et banyo oncesi.zamanla temizlenir.bizde cok cok var.saglikli olsunlarda.bu arada koala anneden haber var mi gecmise bakamadimda bi skinti mi var bi yorumda gordumde gecmis olsun denmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…