2017 Aralık Anneleri

Canım amin K Koala_anne Allahım sifa verson çok emral ediyorum inşallah kötü bir durum yoktur.lutfen bize haber ver .... Canım benim oğlumda çok terliyor boynu çok kötü kokuyor bende bazen ıslak mendil veya ıslak pamukla siliyorum ama tam temizlenmiyor kokusu geçmiyor gibi.birde bizimki çok kusuyor o yüzden de bu kadar kokuyor olabilir :) ama yine de kokusu bana cennet gibi geliyor o ayrı.

Kızlar K Koala_anne nin bahsettiği dikenler. Daha bugün yapma fırsatım oldu. Bi kaç saniye anca yapabildim. Üşüdü diye hemen çıkardım Sudan.
Ay geçmiş olsun Canım başarmışsın sen Bari. Ben denedim ama çıkmadı bir şey. Ama ben normalde de her banyodan sonra vücudunu zeytinyağıyla ovalardım. Karnını sırtını falan. Acaba daha önceden çıkıp dökülmüşlerdi de ben mi farketmedim

Kızlar koala anneden ses yok ben çok tedirgin olmaya başladım ya.Allah korusun kötü bişey mi oldu acaba

Ewt cnm hem teelıyo hemde kustgnda bıynuna akıyo ama dedgn gbı dunyada hxbı kokuya degslmez onlarn kokusu
Islak mendılle sılme ama bnce faydalı bısey degl hıc

Kızlar K Koala_anne nin bahsettiği dikenler. Daha bugün yapma fırsatım oldu. Bi kaç saniye anca yapabildim. Üşüdü diye hemen çıkardım Sudan.
Bunlar ne??? Bir süredir giremedim sayfaya malum çocuk görmeye gelen giden telaşı derken sizlerle sohbet etmeyi ihmal ettim. Bir şeyler kaçırdım galiba. Bu arada K Koala_anne geçmiş olsun ciddi bir durum yok inşallah ortada. G Gulum80 yanlışhatırlamıyorsam bebişde kalça sorunlu idi. Son durum nasıl? Düzelmiştir inşallah. Bizim de değerler alt sınırda çıkıyor çift beze devam ediyorum

Bir kere gaz çıkarırken kusmuştu canım
Hatta daha kolumdaydı yatay pozisyonda
Tüm emdiğini kusmuştu, zaten hemen kusunca su gibi kusuyor
Süt kesiği gibi değil
Eğer ki gaz çıkardıysa falan ondandır canım
Ya da emdikten sonra ıkınıyor falan o zaman da oluyor bazen
Benim ki zaten şimdi yeni birşey öğrendi
İşaret parmağını taa boğazının küçük deliğine kadar sokuyor
Ne olacak bilmem, öğürüyor sürekli
Tekrar yapıyor
Elleri de çekmeyin diyorlar ben arada çekiyprum çok ittirince

Sırt dıkenıymıs bnlar banyodan snra bebeyagı ıle yada zeytnyagı ıle elınn ıcıyle ovarak masaj yapıyosun bıkac dk sırtına. Karnınada yapan var.. bu seklde sıyah cıkıp dökuluyo rahatlatıyoms galıba her banyodan snra duZenlı normal masaj yapar gbı yaplması gerekıyoms

Zaten emmesi iyi degil,bi de kusunca iyice uzuldum.Bi 4 aylık olsaydik hayırlısiyla.Ben de cekiyorum arada ellerini.Kusacak yoksa.Dun cok rahatszdı.Surekli gaz cıktı agzindan,yere yatrdigimiz an aglıyrdu.Bugun daha iyi cok sukur.Siz yakinda gittiniz mi doktora?Kilo takibi nasıl?

merhaba kızlar benim bebeğim 3 aylık uyku düzenlerimiz çok değişik dün gündüz hiç uyumadı sadece bir saat uyuyabildi, artık eşimle çarşafta salladık gece birde uyudu sizler nasıl uyutuyorsunuz miniklerinizi emzikde almıyor? Şşş pat yöntemi bize uymadı daha uyku eğitimi içinde erken olduğunu düşünüyorum gündüz 30 45 dkidan fazla uyumuyor böyle olan anneler ne yapıyor acaba?

Kızlar doktordan geldik boyumuz 58 cm kilomuz 5200 maalesef bu ay 300 gram almışız bir ay daha bekleyecez bu ayda kilo alamazsa ek gıdaya baslayacakmisiz

Bu ay sadece 300 gram almisiz canim ya 1 ay daha bekleyecez böyle devam ederse kilo alımı ek gıdaya baslayacaz gelecek ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…