- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
nerden sipariş ettin canimEl ayak cıngırak setım geldı kzlar begendım ben tavsıye ederım
He tamam canım. Bende kim varsa herkese yolladım zaten. Sana da yolladım
nerden sipariş ettin canim
hmm tamam bende siparis ederm bi araCocukmarket ten dun sıpars ettm buhun oglen geldı
Canım amin K Koala_anne Allahım sifa verson çok emral ediyorum inşallah kötü bir durum yoktur.lutfen bize haber ver .... Canım benim oğlumda çok terliyor boynu çok kötü kokuyor bende bazen ıslak mendil veya ıslak pamukla siliyorum ama tam temizlenmiyor kokusu geçmiyor gibi.birde bizimki çok kusuyor o yüzden de bu kadar kokuyor olabilir :) ama yine de kokusu bana cennet gibi geliyor o ayrı.Emerken terlıyo zaten bıde kafası daha aıcak gelıho.. sobayı pek yakmıuorm artık elektrklıyle ılık tutuyorm ewı ama bı yaz geleydı hayrlısıyla boynu galan naaıl terlıyo tüy topluyo elmle bezle aluhorm ama yıkamak gnı olmuyo devamlı banyo yaptrrduk hıc deglse
Ay geçmiş olsun Canım başarmışsın sen Bari. Ben denedim ama çıkmadı bir şey. Ama ben normalde de her banyodan sonra vücudunu zeytinyağıyla ovalardım. Karnını sırtını falan. Acaba daha önceden çıkıp dökülmüşlerdi de ben mi farketmedimKızlar K Koala_anne nin bahsettiği dikenler. Daha bugün yapma fırsatım oldu. Bi kaç saniye anca yapabildim. Üşüdü diye hemen çıkardım Sudan.
Canım amin K Koala_anne Allahım sifa verson çok emral ediyorum inşallah kötü bir durum yoktur.lutfen bize haber ver .... Canım benim oğlumda çok terliyor boynu çok kötü kokuyor bende bazen ıslak mendil veya ıslak pamukla siliyorum ama tam temizlenmiyor kokusu geçmiyor gibi.birde bizimki çok kusuyor o yüzden de bu kadar kokuyor olabilir :) ama yine de kokusu bana cennet gibi geliyor o ayrı.
Bunlar ne??? Bir süredir giremedim sayfaya malum çocuk görmeye gelen giden telaşı derken sizlerle sohbet etmeyi ihmal ettim. Bir şeyler kaçırdım galiba. Bu arada K Koala_anne geçmiş olsun ciddi bir durum yok inşallah ortada. G Gulum80 yanlışhatırlamıyorsam bebişde kalça sorunlu idi. Son durum nasıl? Düzelmiştir inşallah. Bizim de değerler alt sınırda çıkıyor çift beze devam ediyorumKızlar K Koala_anne nin bahsettiği dikenler. Daha bugün yapma fırsatım oldu. Bi kaç saniye anca yapabildim. Üşüdü diye hemen çıkardım Sudan.
Bir kere gaz çıkarırken kusmuştu canımKızlar bebegim 2-3 gundr agzindan surekli gaz cıkaryor.Hic keyfi yok.Bu gecede emerken bi cay bardagı belki fazlasidr, oyle bi kustu ki carsaf,benim kollarim,ustum,kendi kolu sırılsıklam olduKaranlik oldugundan goremedim ama kesin burnundan da cikti.Nefes almakta zorlandı.Emme pozisyonunda niye boyle kusma olur ki? N Nil0005 Senin bebegin de boyle mi kusuyrdu canım?
Bunlar ne??? Bir süredir giremedim sayfaya malum çocuk görmeye gelen giden telaşı derken sizlerle sohbet etmeyi ihmal ettim. Bir şeyler kaçırdım galiba. Bu arada K Koala_anne geçmiş olsun ciddi bir durum yok inşallah ortada. G Gulum80 yanlışhatırlamıyorsam bebişde kalça sorunlu idi. Son durum nasıl? Düzelmiştir inşallah. Bizim de değerler alt sınırda çıkıyor çift beze devam ediyorum
Zaten emmesi iyi degil,bi de kusunca iyice uzuldum.Bi 4 aylık olsaydik hayırlısiyla.Ben de cekiyorum arada ellerini.Kusacak yoksa.Dun cok rahatszdı.Surekli gaz cıktı agzindan,yere yatrdigimiz an aglıyrdu.Bugun daha iyi cok sukur.Siz yakinda gittiniz mi doktora?Kilo takibi nasıl?Bir kere gaz çıkarırken kusmuştu canım
Hatta daha kolumdaydı yatay pozisyonda
Tüm emdiğini kusmuştu, zaten hemen kusunca su gibi kusuyor
Süt kesiği gibi değil
Eğer ki gaz çıkardıysa falan ondandır canım
Ya da emdikten sonra ıkınıyor falan o zaman da oluyor bazen
Benim ki zaten şimdi yeni birşey öğrendi
İşaret parmağını taa boğazının küçük deliğine kadar sokuyor
Ne olacak bilmem, öğürüyor sürekli
Tekrar yapıyor
Elleri de çekmeyin diyorlar ben arada çekiyprum çok ittirince
Uyanmaz mi sıra giden bardağa su dolduruyom uyanıyorSızınde bebegınız ufak bır tıkırtıda uyanıyormu gunduzlerıparmak ucunda yuruyorm genelde
Oo tam dikenya.ben baya ugrasiyom cikmiyo.kucuk kucuk elime geliyo sadece.ben gobege bacaklarada yapiyomKızlar K Koala_anne nin bahsettiği dikenler. Daha bugün yapma fırsatım oldu. Bi kaç saniye anca yapabildim. Üşüdü diye hemen çıkardım Sudan.
Geçmiş olsun canım kuzuya gelmemis şükürSaol canım
İyiyim acısı sızısı kalmadı
İzi var o da olsun o kadar
Eşim şimdi içerde şşş-pat deniyor uyutmak için
Gülüyormuş
Babasını oyun olarak görüyor sanırım :)
Bizde bir uykusunda öyle gülüyor canım o da aradaSesli gülüş bizdede henüz yok bazen çok heyecanlanınca kahkaha gibi degilde az sesli gibi gülüyor
Bu ay sadece 300 gram almisiz canim ya 1 ay daha bekleyecez böyle devam ederse kilo alımı ek gıdaya baslayacaz gelecek ayCanım güzel haberler alırsın inşallah. Her bebeğin yapısı farklı. Görümcemin ilk çocuğu da ikinci çoçuğu da ayda yarım kilo anca alıyorlarmış. Allah bir şekilde büyütüyor. Sağlığı yerinde olsun da inşallah. Zor zamanlar geçirdi cimcime. Toparlanır inşallah