Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ona üzülüyorum ya zatenZaten emmesi iyi degil,bi de kusunca iyice uzuldum.Bi 4 aylık olsaydik hayırlısiyla.Ben de cekiyorum arada ellerini.Kusacak yoksa.Dun cok rahatszdı.Surekli gaz cıktı agzindan,yere yatrdigimiz an aglıyrdu.Bugun daha iyi cok sukur.Siz yakinda gittiniz mi doktora?Kilo takibi nasıl?
Kızlar hiç 3 aylık bebekle şehir dışına giden oldu mu?
Biz antalya ya gideceğiz yaklaşık 6 7 saatlik sürer Allahın izniyle.
Gündüz yola çıkacağız var mı bebekle uzun yol önerileriniz?
Bende dönüşte paylaşırım deneyimlerimi.
umarım bizim bebeğimizde uyur. Pek araba sevmiyor.Ben 3 kere ciktim. Ucakla da araba ile de seyahat ettik. Sabahlari uyudugu icin o saatleri tercih ettik sıkıntı olmadı.
Kilo alımı yavaslar artık dogru canım.Bizimki saat gibi.3 saatte bi uyanıyr.6 saat uyudugu oluyrdu.Simdi uyumuyor.Yan yastigi kullaniyorum ama kendi basini cevirip duruyr.Allahim korusun,kendilerini kurtarabilirler artık ins.Ben de ona üzülüyorum ya zaten
Zorla emdi geçen savaşa kolu ayağı durmadı
Gazını alayım dedim
Omzuma bi aldım gazını çıkarmasıyla kusması bir oldu
Salı gittik en son canım
Bir haftada 100 gram almış sanırım
Az geldi bana
Ama 3. Aydan sonra kilo alımı azalacak deniyor ya bakalım
3.ayın sonunu bekleyip görücez çok üzmedim kendimi artık
Gece de emmiyor artık uyanamıyorum
Gündüz çok zorluyor
Makine aldım sağmaya fırsatım olmuyor
Böyle böyle geçiyor
Buraya bile girip okuyup çıkıyorum, yazamadım ne zamandır doğru düzgün
Bebişini yan mı yatırıyorsun hala canım
Benimki sırtüstü yatıyor artık
Yan yattığında da dönüyor gibi oluyor
Yamuk yumuk yatmasın diye sırt üstü yatırıyorum ben
Ben az önce yan yatırdım sırtını da destekledim fakat uyuyamadıKilo alımı yavaslar artık dogru canım.Bizimki saat gibi.3 saatte bi uyanıyr.6 saat uyudugu oluyrdu.Simdi uyumuyor.Yan yastigi kullaniyorum ama kendi basini cevirip duruyr.Allahim korusun,kendilerini kurtarabilirler artık ins.
AynenKoala anneyi acayip merak ediyorum akl8k hep onda ya
Canim zaten biz yaklasik bir bucuk aydir mama kullaniyorduk su tum kesileli 45 gün oldu kin biz hiç 1 kilo almadik maksimum 600 gram alıyorduk bu ay yarisini ancak almisizCanım arrık bı kılo falan almasa olrms yanı 600 700 gr yeterlı olrmus saglklı olsnda ınsallah gerekrse kullanrsn mama sıkma canını yc anne sutu almayanlar var
Canim 2 cm uzamış ama ben olcumlere pek güvenmiyorum cunku kalca cikik ligi olabilir diye ebe çok detaylı olcmuyor not alabilmek icin ölçüyor değilse.boy ölcumüne karşı o stresle kafasinin baş çevresini sormayı unutmusumKaç cm uzamis canim bir ayda
Canim minigi 4 numarası bogmaca olmuş haber de yok rabbim şifa verir insallahYaglamaya devam et banyo oncesi.zamanla temizlenir.bizde cok cok var.saglikli olsunlarda.bu arada koala anneden haber var mi gecmise bakamadimda bi skinti mi var bi yorumda gordumde gecmis olsun denmisti.
Kuzum su anlik gerek kalmadı allaha şükür su anda 58 iz 60 oldu mu artele gerek kalmayacak 9 nisanda tekrar kontrol var inşallah 60 gooruruzCanm artere gerek kalmadı yani degilmi ayy çok sevindim ya bu ayın sonunda çift bezi de bırakırsınız insallh rahat eder yavrucak artık sıcaklar gelmeden
Aa hadiya.allah yardimcisi olsun şifasini versin insallahyaCanim minigi 4 numarası bogmaca olmuş haber de yok rabbim şifa verir insallah
evetya cok uzuldum.Allah yardimcisi olsun şifasini verirr insallah.Minigi bogmaca olmuş hastanede yatiyodu en son hala haber yok cok merak ediyoruz.
Yap canim rahatlar insallah yavrun.Ben şimdilik sadece sırta yaptım. Bi sahasına omuzlarına karnına bacaklarına da yapıcam
Inşallah kuzum gelecek ay alır ebe de doktor da aynısını ddi kilo alımı böyle az olursa ek gıda ddi ama ben kızımın midesi çok.hassas olduğu için korkuyorum sanki daha erkengibiCanm geçen ay mamaya alışma sureciydi çok kustugundan kilo alamamıştır bu ay alacak insallh ayrıca 4.aydan sonra sen ek gıdaya başla mama alan bebeklere 4. Aydan sonra başlayabilirmiş ek gida verilmeye.
Sanki çok erken gibi canım ek gıda için şimdi tam 91 gunluguz gelecek ay 120.günlük olacaz artık.kısmet ne yapım hayırlısı neyse o olsunHadi yaaaa. Kuzum Allah yardımcın olsun inşallah. Vardır bir hikmeti. Kuzum belki de ek gıdayla sıhhat bulacak.
Amin inşallah canım insallahAa hadiya.allah yardimcisi olsun şifasini versin insallahya