2017 Aralık Anneleri

Kızlar hiç 3 aylık bebekle şehir dışına giden oldu mu?
Biz antalya ya gideceğiz yaklaşık 6 7 saatlik sürer Allahın izniyle.
Gündüz yola çıkacağız var mı bebekle uzun yol önerileriniz?
Bende dönüşte paylaşırım deneyimlerimi.

Ben de ona üzülüyorum ya zaten
Zorla emdi geçen savaşa kolu ayağı durmadı
Gazını alayım dedim
Omzuma bi aldım gazını çıkarmasıyla kusması bir oldu
Salı gittik en son canım
Bir haftada 100 gram almış sanırım
Az geldi bana
Ama 3. Aydan sonra kilo alımı azalacak deniyor ya bakalım
3.ayın sonunu bekleyip görücez çok üzmedim kendimi artık
Gece de emmiyor artık uyanamıyorum
Gündüz çok zorluyor
Makine aldım sağmaya fırsatım olmuyor
Böyle böyle geçiyor
Buraya bile girip okuyup çıkıyorum, yazamadım ne zamandır doğru düzgün
Bebişini yan mı yatırıyorsun hala canım
Benimki sırtüstü yatıyor artık
Yan yattığında da dönüyor gibi oluyor
Yamuk yumuk yatmasın diye sırt üstü yatırıyorum ben

Ben 3 kere ciktim. Ucakla da araba ile de seyahat ettik. Sabahlari uyudugu icin o saatleri tercih ettik sıkıntı olmadı.

Kilo alımı yavaslar artık dogru canım.Bizimki saat gibi.3 saatte bi uyanıyr.6 saat uyudugu oluyrdu.Simdi uyumuyor.Yan yastigi kullaniyorum ama kendi basini cevirip duruyr.Allahim korusun,kendilerini kurtarabilirler artık ins.

Kilo alımı yavaslar artık dogru canım.Bizimki saat gibi.3 saatte bi uyanıyr.6 saat uyudugu oluyrdu.Simdi uyumuyor.Yan yastigi kullaniyorum ama kendi basini cevirip duruyr.Allahim korusun,kendilerini kurtarabilirler artık ins.
Ben az önce yan yatırdım sırtını da destekledim fakat uyuyamadı
Sırt üstü yatmaya çalıştı bi boğuştu uykuda
Kafayı sağa almaya çalıştı falan
Kaldırdım desteği
Yatıyor şu an keyfince
Hep aynı yöne yatmasın diye takip edecektim ama artık keyfi nasıl isterse öyle yatıyor
Gündüz yüz üstü yatırırm artık da sırtı dinlenir en azından

Gece gece sürekli bişeyler alıyorum ben
Engel olamıyorum kendime
Dün 8 tane kitap sipariş ettim
Ptesi gelecek :)
Bugün de eşimle kendime şort tişört falan
Uzun zamandır ilk defa kendimize bişey alıyorum
Miniğime de birsürü şey alasım var
2 gün önce e bebekte bir sürü aldık zaten
Kart doluyor artık
Az durmam lazım bu ay
Evde sıkılmaktan hep sanırım bunlar

Canım arrık bı kılo falan almasa olrms yanı 600 700 gr yeterlı olrmus saglklı olsnda ınsallah gerekrse kullanrsn mama sıkma canını yc anne sutu almayanlar var
Canim zaten biz yaklasik bir bucuk aydir mama kullaniyorduk su tum kesileli 45 gün oldu kin biz hiç 1 kilo almadik maksimum 600 gram alıyorduk bu ay yarisini ancak almisiz

Kaç cm uzamis canim bir ayda
Canim 2 cm uzamış ama ben olcumlere pek güvenmiyorum cunku kalca cikik ligi olabilir diye ebe çok detaylı olcmuyor not alabilmek icin ölçüyor değilse.boy ölcumüne karşı o stresle kafasinin baş çevresini sormayı unutmusum

Yaglamaya devam et banyo oncesi.zamanla temizlenir.bizde cok cok var.saglikli olsunlarda.bu arada koala anneden haber var mi gecmise bakamadimda bi skinti mi var bi yorumda gordumde gecmis olsun denmisti.
Canim minigi 4 numarası bogmaca olmuş haber de yok rabbim şifa verir insallah

Canm artere gerek kalmadı yani degilmi ayy çok sevindim ya bu ayın sonunda çift bezi de bırakırsınız insallh rahat eder yavrucak artık sıcaklar gelmeden
Kuzum su anlik gerek kalmadı allaha şükür su anda 58 iz 60 oldu mu artele gerek kalmayacak 9 nisanda tekrar kontrol var inşallah 60 gooruruz

Canm geçen ay mamaya alışma sureciydi çok kustugundan kilo alamamıştır bu ay alacak insallh ayrıca 4.aydan sonra sen ek gıdaya başla mama alan bebeklere 4. Aydan sonra başlayabilirmiş ek gida verilmeye.
Inşallah kuzum gelecek ay alır ebe de doktor da aynısını ddi kilo alımı böyle az olursa ek gıda ddi ama ben kızımın midesi çok.hassas olduğu için korkuyorum sanki daha erkengibi

Hadi yaaaa. Kuzum Allah yardımcın olsun inşallah. Vardır bir hikmeti. Kuzum belki de ek gıdayla sıhhat bulacak.
Sanki çok erken gibi canım ek gıda için şimdi tam 91 gunluguz gelecek ay 120.günlük olacaz artık.kısmet ne yapım hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…