- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Bizimki 10 gündür uyumuyor. Ben 2 günde toplam 4 saat uyudum bakalım bu gece neler olcak
Gündüz uykusunu alabildi mi bazen bizimde şaşıyor gündüz uyumadıysa gece uykuya geçişi çok zor aspiratör fön ninni ne bulursanız açın birden çok ses duyunca rahatlayıp uyuyabiliyorlar
Canim zaten biz yaklasik bir bucuk aydir mama kullaniyorduk su tum kesileli 45 gün oldu kin biz hiç 1 kilo almadik maksimum 600 gram alıyorduk bu ay yarisini ancak almisiz
Gece gece sürekli bişeyler alıyorum ben
Engel olamıyorum kendime
Dün 8 tane kitap sipariş ettim
Ptesi gelecek :)
Bugün de eşimle kendime şort tişört falan
Uzun zamandır ilk defa kendimize bişey alıyorum
Miniğime de birsürü şey alasım var
2 gün önce e bebekte bir sürü aldık zaten
Kart doluyor artık
Az durmam lazım bu ay
Evde sıkılmaktan hep sanırım bunlar
inşallah gerek kalmaz değerleri yükselir bi oh dersin artık bu kadar emeğin karşılığını alırsın canmKuzum su anlik gerek kalmadı allaha şükür su anda 58 iz 60 oldu mu artele gerek kalmayacak 9 nisanda tekrar kontrol var inşallah 60 gooruruz
Canim 2 farklı mama denedim onları kusuyor kendi lcmiyor 2 farklı.doktora mama konusunda gittik zaten piyasadaki en iyi 2 mama bebelac ve aptamil mis aptamil.gaz yapabilir diye önermiyorlar bebelac gold sindirim en.kolay mamaymisBaska mamalar denedınmı cnm az kaldı ek gıdaya gecnce faydası olur ınsallah
Inşallah kuzum inşallah su mübarek 3 aylarin hürmetine yüce rabbim kızıma şifa veririinşallah gerek kalmaz değerleri yükselir bi oh dersin artık bu kadar emeğin karşılığını alırsın canm
Nasibi böyleymiş kuzum demek ki. Sağlığında bir sıkıntı olmasın da doktor ne dediyse o yapılacak mecburen.Sanki çok erken gibi canım ek gıda için şimdi tam 91 gunluguz gelecek ay 120.günlük olacaz artık.kısmet ne yapım hayırlısı neyse o olsun
Canim 2 farklı mama denedim onları kusuyor kendi lcmiyor 2 farklı.doktora mama konusunda gittik zaten piyasadaki en iyi 2 mama bebelac ve aptamil mis aptamil.gaz yapabilir diye önermiyorlar bebelac gold sindirim en.kolay mamaymis
Hiç belli olmaz canm belkide ek gıdaya başladığı zaman kızın daha iyi olur daha hizli kilo alir midesine gelince zaten herşey öyle bi anda verilmiyor önce muhallebiyle başlarsin sonra meyve suları püreleri derken kızın alışır:)Inşallah kuzum gelecek ay alır ebe de doktor da aynısını ddi kilo alımı böyle az olursa ek gıda ddi ama ben kızımın midesi çok.hassas olduğu için korkuyorum sanki daha erkengibi
Mecbur canım ama ışte hiç icime sinmiyorNasibi böyleymiş kuzum demek ki. Sağlığında bir sıkıntı olmasın da doktor ne dediyse o yapılacak mecburen.
Inşallah canım inşallah kilo alır yavrum daha 5200 gramHiç belli olmaz canm belkide ek gıdaya başladığı zaman kızın daha iyi olur daha hizli kilo alir midesine gelince zaten herşey öyle bi anda verilmiyor önce muhallebiyle başlarsin sonra meyve suları püreleri derken kızın alışır:)
Amin canım aminAllah kolaylık versn cnm ne deyım eabbım korusun esrgesın ewlatlarmızı
Kuzum sen zayıftım demiştin sana çekmiştir ben balık etliyim eşimde iri yapılı çocuklarımızda bizim gibi oğlum 4 yaşında ama 6 7 yaş kıyafetleri giyiriorm zayıf olmasına rağmen yapılı çünkü kizimda bana çekmiş ben balık etliyim oda şuan kilolu geçen ay götürdüğümde ebe kilo alımı üst sınırlarda dedi yapıyla alakalı. yani . bebegin yapısı öyleyse ne yaparsan da öyle olur sağlıklı olsun yeter çok bebek var tombul tombul yanaklar ama hergun hastanede sağlıklı olsun da boşver kiloyu.ac kalmiyo sonuçta .Inşallah canım inşallah kilo alır yavrum daha 5200 gram
Haklısın kuzum ama biz bilemeyiz ki onlar için en iyisi nedir. Sadece en iyisi olsun diye dua edebiliriz. Ek gıda ona şifa olacak belki de. Kendini daha fazla üzme. Biz anneyiz. Biz iyi olalım ki evlatlarımız da iyi olsunlar.Mecbur canım ama ışte hiç icime sinmiyor
Evet yaaa. Kaç gün oldu. İnşallah iyi olmuştur kuzusu. Çok Merak ediyoruz seni K Koala_anne
Canım prednol iki kere kullandım geçti demiştin doktor nasıl kullanmanı söylemişti bide tekrar çıkma durumu olmadı inşallah dimiBizimkinde de var egzama dedi doktor.