2017 Aralık Anneleri

Ayyy geçmiş olsun :KK43:(( nasıl olmuş ketilin yanında ne işi var ki çocuğun offf ya.Allahim böyle gorunemz kazadan sakınsın insallah
saniyelik canim kahvalti hazirliyms kuzenim donmus arkasni cocgn geldgni gormemeis dolap gibi biseyin ustune kaldrmis ketili tezgahi alcak diye oraya koymus oda dolap gozunden biskuvi mi ne almaya kalkms kablo dolabn kapagma takilmis ketil ustune devrilmis.beebegin sesi bile cikamams yavrumn ketilin sesine donmus annesi bi bakiyo kizan katilmis zaten.anlik iste anlayamams telaştan bisey yapmak aklinada gelmemis sen hemen bluzunu cikarmis bluzla beraber deriside kalkms yavrumn.hastaneye yetstrmsler iste silivride yaşıyorlar kartala sevk etmisler yanik merkezine

Cok gecmis olsun Dilekcim ya:KK43:Boyle haberler alinca cok moralim bozuluyor.Allahım cocuklari korusun her turlu kazadan,beladan ins.Her sey yoluna girer canım.
sorma duydgmdan beri agliyrm.bide benmle millet dalga geciyo yalniz birakmiyms hep yanindaymsm yaninda olcam tabi duyuyrz goruyrz neler oluyo.hersey saniyelik yero geliyo tuvalete bile kostur kostr gidiyrm

cok yorgunum cok moralim bozuk.daha yeni istanbuldan geldik.kuzenimin bir bucuk yasindaki kizi kaynar sudan yanmis kethil mi ne haltsa devrilnis ustune bastan ayaklara kadr 3.derece yanik iliklerne kadar yanmis yavrum.gittik gormeeye kartala goturmslr ama iceri dahi sokmuyolar goremdn geldik.em az 2 3 ay hastandyms.tam evime geldm rahatldm dedim simdide esim konyaya fuara gidio benide anneme birakacak bebide rahatsz nasil iyilesck boyle bilmiyrm
Canım sürekli yer değiştirmek çok sıkıntılı ben kızımda yaşamıştım. Eşim 8 ay yurtdışındaydı annemde kaldık çok sıkıntılı göçebe gibi valizle yaşıyorduk. Allah yardımcın olsun

saniyelik canim kahvalti hazirliyms kuzenim donmus arkasni cocgn geldgni gormemeis dolap gibi biseyin ustune kaldrmis ketili tezgahi alcak diye oraya koymus oda dolap gozunden biskuvi mi ne almaya kalkms kablo dolabn kapagma takilmis ketil ustune devrilmis.beebegin sesi bile cikamams yavrumn ketilin sesine donmus annesi bi bakiyo kizan katilmis zaten.anlik iste anlayamams telaştan bisey yapmak aklinada gelmemis sen hemen bluzunu cikarmis bluzla beraber deriside kalkms yavrumn.hastaneye yetstrmsler iste silivride yaşıyorlar kartala sevk etmisler yanik merkezine
:KK43: Çok üzüldüm ya benim de ödüm kopar sıcak sudan

Allah yardımcıları olsun inş

Evet canm uzun kollu zıbın üstüne 2 tanede ince penye hasta olmadi çok şükür bu zamana kadar geçenler de burnu tıkandı o kadar benim ev soğuk senin evin güneş aliyodur belki ondan fazla giydirme gereği duymuyosundur kafasi cok terliyo bizimkinin bende siliyorum devamlı ben sıcağı seviyorum kizimda bana çekmiş galiba:)
Olabilir canım bende babası da sıcaktan bunalıyoruz ben bütün kış yarım kolla dolaştım evde evet canım benim evim sabah gunesini de akşam gunes ini de alıyor

Doğumdan sonra hala ayak numaram küçülmedi
Hiçbir ayakkabıma sığamıyorum :KK43:
O kadar ayakkabı bekliyor portmantoda
Bi tane giyebildiğim bir ayakkabım vardı o bile sıkıyor sanki artık
Neden eski haline gelmedi ki
Sanırım 1 numara büyüdü
Ve daha hamileliğimin başlarında alıp giyemediğim ayakkabılarım var
Sonra giymeye kıyamadığım özel günlere sakladıklarım :KK43:
Sanırım artık küçülmez :KK43:
Öyle çok kilom da kalmadı
En fazla 5kg

sorma duydgmdan beri agliyrm.bide benmle millet dalga geciyo yalniz birakmiyms hep yanindaymsm yaninda olcam tabi duyuyrz goruyrz neler oluyo.hersey saniyelik yero geliyo tuvalete bile kostur kostr gidiyrm
Oyle tabi canım.Biz de oyleyiz.Uykudayken basıni bekliyrz.Allaha emanet olsunlar ins.

Doğumdan sonra hala ayak numaram küçülmedi
Hiçbir ayakkabıma sığamıyorum :KK43:
O kadar ayakkabı bekliyor portmantoda
Bi tane giyebildiğim bir ayakkabım vardı o bile sıkıyor sanki artık
Neden eski haline gelmedi ki
Sanırım 1 numara büyüdü
Ve daha hamileliğimin başlarında alıp giyemediğim ayakkabılarım var
Sonra giymeye kıyamadığım özel günlere sakladıklarım :KK43:
Sanırım artık küçülmez :KK43:
Öyle çok kilom da kalmadı
En fazla 5kg

Benımde kıyafetlerım ya kucuk yada buyuk gelıyor hcbısey almadım daha allıma gelmıyo nednse ogluma alıyorm hep annelık buymuş

Ben kıyafet almaya başladım yavaştan.. çünkü yaz geliyor.bu yaz için bir karar verdim etek ve elbise giyicem :) inşallah yani :) şuan kotonda acayip indirim var bir tane elbise aldım sezonu açtım :) indirimler iyi oluyor.ozellimle internet sitelerinde güzel iniyor...

Kızlar bebeğinde mukuslu kaka olanlar doktora götürdünüz mü? Bizim bi kaç gündür devam ediyor. Ve bezinden hep taşıyor. İnternetten baktım da 2 günü geçerse doktora götürün diyor. Sizler ne yaptınız. Götürdünüz mü? Ne dedi doktor.

Son düzenleme:
Kızlar bebeğinde mukuslu kala olanlar doktora götürdünüz mü? Bizim bi kaç gündür devam ediyor. Ve bezinden hep taşıyor. İnternetten baktım da 2 günü geçerse doktora götürün diyor. Sizler ne yaptınız. Götürdünüz mü? Ne dedi doktor.
Bence var doktor probiyotik verdi bask bişey demedi.tahlik bile istemedi

Ben kıyafet almaya başladım yavaştan.. çünkü yaz geliyor.bu yaz için bir karar verdim etek ve elbise giyicem :) inşallah yani :) şuan kotonda acayip indirim var bir tane elbise aldım sezonu açtım :) indirimler iyi oluyor.ozellimle internet sitelerinde güzel iniyor...

Bn ınternetten alamam kalını modelı sıkntı olr gogskerde buyudu naaıp olck bılmıuorm bedenm bıle bellı degl

Bu aralar aldıgı herseuı agzına goturuyo ustunde battanıye var elı degıyosa yetısıyoaa agzına tıkmaya calısıyo ıkı elıyle.. dıkkat etmek lazım ama bı anlık hersey rabbım korusun cumlesını

X